Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Maximā kaut ko lieto…Kādu lielveikalu/veikalu izvēlies?
Video(ar šokējošām ainām,bērniem līdz 18 neskatīties) + jautājums:
Kādu lielveikalu/veikalu ikdienā apmeklē Tu?(kur Tu iepērc savu paiku,vai arī ja kāds iepērk priekš tevis,tad kur? )
Personīgi iepērkos Elvi,esmu apmierināts ar apkalpošanu un cenām(vienmēr var jau būt lētāk),esot Rīgā vai kur sabiedriski lielākā vietā izvēlos Rimi vai Maxima(ar 3 X,ne mazāk 😀 )..
Ja būtu jāizvēlas top3,tad tas būtu
1.Stockmann -burvīga apkalpošana,un Stockmann pārtikas veikalā var atrast lietas,kas citos lielveikalos vienkārši nav.
2.Prizma-vienmēr tīrs,smaržigs,sakopts…preču izvēle un smaidīgas pārdevējas…
3.Elvi- nu tāda mājīga sajūta(bet diemžēl tada sajūta pārņem visos Elvi,bet tajos kuros iegrožos,ar mājīgumu ir oki) 🙂
Ievelku veicī (tas var būt jebkurš,man nav tādu noteiktu )pagrābju sev nepieciešamo preci pielidoju pie kases (nemaz neskatos kādā pārdevēja,tur arī var sēdēt krokodil gena Nr.1 – protams sasveicinos labrīt,labdien,labvakar,paldies ) mēģinu nokaulēt cenu ja sanāk (kādu pontu uzmetu ) un viss lidoju ārā .
Tu jau droši vien esi viens no tiem,kas staigā stundām ilgi pa lielveikaliem pat pats īsti nezini,ko gribi + apčamdi visas preces pēc kārtas un .t.t.
Mājīgums laikam tomēr būs tikai mājās 🙂 tas noteikti nebūs lielveikalā .
Smaidīgas pārdevējas var dabūt attiecīgos uzdzīves klubiņos un varbūt ne tikai to !
Nelietoju veikalus kur jāstāv 10 min. pie vienas kases garā rindā, kamēr pārējās pārdevējas nav, vai vienkārši trin mēli, tad, sūdīgas preces, slikta izvēle, saspiesti plaukti kur nevar izspraukties 2 cilvēki. utt. Tas man saistās ar ne-mājīgumu vai vienkārši sliktu apkalpošanu.
Visbiežāk izmantoju Maxima pakalpojumus (lielākoties X), otrs biežākais ir Rimi. Nesūdzos.
Tas pats ar pārdevējām-ar manu redzes atmiņu,diemžēl,ilgi atceros neglītas+vēl fantāzija,kuru grūti apturēt.Karstā vasaras dienā pērkot garšigu saldējumu un ja man trāpās pretī pārdevēja,kurai trūkst pusredele un otra puse ir aizpuvusi,nu ir pēc tāda skata pagrūti sagremot saldējumu…
Un tiešām neesmu izlepis,bet izbaudot labu servisu/apkalpošanu ir grūti sarast ar sūdīgu…
LV pērku tikai un vienīgi lielajā RIMI.
Nākamais kandidāts, nākot uz mājām – RIMI, jo netālu.
Es pērku, kur labākas akcijas
Es labprāt iepērkoties muti vaļā nemaz nevērtu, bet nu šitentajā valstī, kurā patlaban atrodos tā nav pieņemts un tad nu pieklājības pēc esmu pieradis tos dažus vārdus pateikt…
Preses relīzes