Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › Maza konsultacija par web izstrādi
Kāda varētu būt summa ko varētu maksāt par opencart
1.Latviskojums
2.Lv valūtas ielikšana
3.Norēķins ar Vissa karti,paypal
4. +/- vēl pāris sīku kļūdiņu palabošana ja būs nepieciešams
5.mail nokonfigurēšana
6.Uzlikt uz servera lai pilnvērtīgi strādā
Cik droši ir šāda opencart web lapa ?
Par Opencart. tātad lai pieslēgtu karšu maksāšanu, ir jāpieslēdz attiecīgais serviss, kas piedāvā šādas iespējas, saucamais bank backlink, itkā jau arī caur paypal var maksāt uzreiz ar karti. Tālāk tulkošana, gan varētu kādu laiciņu paņemt, pārējais ir sīkumi.
Nu domāju uz saviem 100 Ls viss pasākums varētu aiziet, ja ne pat vairāk.
Tālāk tulkošana, gan varētu kādu laiciņu paņemt…..
Kas tieši ir tas dārgākais ?!?
100Ls nav dārgi, bet gan sviestmaize! Koderiem arī gribas ēsti.
100Ls par nokonfigurēšanu 😀
Ja kādam ir vēlme nopelnīt droši rakstiet !
3.Norēķins ar Vissa karti,paypal – šis maksā naudiņas, tulkošana ir tīri laika process, kur varētu ieslēgties stundu tāme, pārējie ir tīri par gabaldarba cena.
Ja rēķinot, ka kodera alga ir vismaz 10 Ls / H, tad reāli 100 Ls ir diezgan reāla cena. Nestrādāsim tak par latu stundā.
KUKU KRĪZEDIENÄ€
web33
Un 100ls par šo visu tiešām ir normāla cena, tā pati tulkošana vien ir darbs + visa konfigurācija… 🙂
Aldi, paldies par rekomendāciju, bet es neesmu koderis. 🙂
Ko?! Nevar būt… 😀 😀
Autoram: tad ņem pats iztulko, būs mazāk jāmaksā koderim. Vari jau arī meklēt kādu kaktu koderi, kas tev to “pa lēto” uztaisīs, bet tā jau būs cita kvalitāte…
Ik dienas es saskaros ar to, ka vajag kādu moduli, šopu uzkodēt. Mīļie cilvēki, pirms gada, diviem šops maksāja 700 Ls, un nevienam neinteresēja, vai tur ir joomla, paškodējums, vai ilgstošā laika posmā izstrādāts CMS, kas tiek pielāgots katram klientam, tad viss bija ok, tagad reāli tauta sadomājusies, ka mēs programmētāji strādāsim pa lēto, tā tas nebūs, mums ir zināšanas, pieredze, utt… Ja nu nevar atļauties, tad uzreiz vajag meklēt kādu lētu kaimiņu vasju – kas pa 15 Ls uzkodēs tvnet klonu uz joomlas bāzes 😀 😀
Reāli ja ir vispār doma veidot web lapu, tas ir biznesa instruments, kurā ir jāiegulda līdzekļi un laiks, lai tas strādātu labi. Kas ta tu pa meistaru ar salaustu, lētu lāpstu, ko nopirki nezinu kur. 😀 Dārzu uzrakt nevar un ražu attiecīgo ievākt nevar. Citu salīdzinājumu, nez vai ir grūti atrast.
Reāli, nezinu, šodien nav mana diena laikam, vairāk pa puse dienas vienkārši norunāts par lietām, beigās nonāc pie cipariem un ar to visa runa kaut kā apstājas. Smieklīgi, bet tā tas ir.
Š is domu lidojums vairāk domāts par tēmu kā tādu, nevis tieši attiecināma uz šo diskusiju.
Pagāja kādas stundas 10… vakarā no klienta ziņa, sistēma ir, bet nestrādā šitais un tas.. un bugs ir tur, un šeit.. 😀 Ieeju caur TeamViewer – ieraugu kautko savārstītu no visādiem kodiem… Steigā uzklapētu, un nodotu – pat elementārakās HTML/Javascript injekciju drošības nav… Izlaboju pāris lietas ko palūdza (Vai man grūti), labojot tos pirmos robus, radās jauni – pasūtīju dēt – lai testē un kodē pats! Gribēja viņs visu ātrāk, dabūja, bet finālā tās pašas pāris dienas no nulles kodējot ar paietu!
Preses relīzes