Mazliet dzēlības, humora un kāda trāpīga frāze par tele2

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Mazliet dzēlības, humora un kāda trāpīga frāze par tele2

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    shady
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/29_cheesefail_1.jpg[/imgl] Nepagāja ne pāris stundas, kad Tele2 radās ķibele ar sakariem, kad jau pilns sociālais tīkls ar komentāriem.

Tā kā darba nedēļa vedas uz beigām un prāts nenesas uz darbu, tad šodien piedāvāšu mazliet atslodzi ar jokiem, sarkasmu un kādu trāpīgu frāzi par mūsu Tele2:)

Ja kāds nesaprot, par ko ir runa, tad šeit Īsziņa: https://notepad.lv/forums/11291/tele2-oficialais-pazinojums-par-tikla-traucejumiem/

@PeterisKrievins wrote:

Š obrīd, kamēr TELE2 ir atslēgts vari mierīgi runāt ar otru pusi Latvijas… 🙂 Un arī draugi Tagad tev būs otra puse…

@DidzisKO wrote:

Tele2 laikam pārāk daudz naudu iedeva Positivus festam, tagad nav $ ko nomaksāt torņu elektrību!

@PeterisKrievins wrote:

TELE2 operatoru nav nopirkuši Microsoft?

@so_on wrote:

Biroja pārdomas: Tele2 nevar sazvanīt savus mehāniķus, jo nav tīkla 😉

@edzuslv wrote:

Ja tele2 šefs šobrīd ir izbraucis no ofisa, tad viņam nav iespējas pat piezvanīt un nolamāt savus darbinieks. :DD

@Fiikjerists wrote:

Tele2 šobrīd reklamē jauno superekonomisko tarifu plānu: “Paklusē!”

@thistehneisen wrote:

Zatlers ap šo laiku jau būtu atlaidis Tele2.

@Bedre_lv wrote:

Kā ziņo ziņu aģentūrtas, Tele2 galvenajai ēkai esot uzgāzies virsū meteorīts… Dievs nav maizais bērns! :]

@JanisSaukums wrote:

Tele2 darbinieki tagad pāriet uz Bite pieslēgumu, lai varētu pazvanīt elektriķiem.

@HenrijsJodis wrote:

laikam ar šo gājienu @tele2latvia vienkārši grib iekļūt twitter topa virsotnē 🙂

@MrBalins wrote:

Neaizmirstiet, ka bērniem āfrikā vispār nekad nav bijusi Tele2 zona :/

@LadyTaxi_LV wrote:

@Tele2Latvia ļoti nepatīkama situācija, neviens nevar mūs sazvanīt…slikti..slikti…..

@amjaliks wrote:

#Tele2 rezerves barošanas ģeneratorus aizveda uz Salacgrīvu? 🙂

@TheGuruu wrote:

*Š odien sevi ir pieteicis jaunais tarifu plāns (klusēšana-zelts) #TELE2 Vai visi jau ir pieslēgušies testam?

@girtslemanis wrote:

Tele2 nolīguši darbā Ingmāru Līdaku. Muti aizvēra visi abonenti 😀

@Bedre_lv wrote:

Tele2 laikam nebij nomaksājis elektrības rēķinu. :] Lai vai kām zona pamazām atgriežoties!

Runāju pa mobilo.

Un vēl daudzi citi komentāri, ja kādam interesē, tad var papētīt tuvāk: https://bit.ly/qxsSok

Stormbird
    Participant

Labs, Ja jau latvenergo nav pie vainas tad atliek tikai 1 varianti – Bite vai LMT

Aldis
    Participant

Labais.. nu jā, es arī neatturējos ietvītot! 😀

rasty
    Participant

es esmu pārsmējies no visiem tvītiem.. 😀 ak jēēel. 😀 var redzēt, ka Latvju tauta nav kritusi uz mutes. 😀

rasty
    Participant

Visi Tele2 un zz klienti visas šīs nedēļas nogales garumā, sestdien un svētdien, Tele2 tīklā varēs zvanīt un sūtīt SMS bez maksas!

Tāda ir jaunākā info

marciskt
    Participant

wow savā tīklā bez maxas sms un zvani. Tā nu gan ir ekstra. Baigā kompensācija. 😀 citā normālā tīklā bezmaksas saziņa savējiem, tā ir ikdiena. 😀

niki
    Participant

Piedošanu, bet avārijasl aikā ar manuālo meklēšanu, uzķēru tīklu (TELE 2) un pat paspēju nosūtīt divas sms, kuras galā arī saņēma…

shadowmen
    Participant

A es avārijas laikā pļāpāju ar visiem saviem tuvajiem(nu nav 1 miljons viņi) un ieņirdzu par tele2,jo man un manējiem ir bite 😀

Un tiešām sestdien un svētdien tele 2 tīklā sarunas un sms par brīvu ir smieklīgi…ahujenā kompensācija 😀

niki
    Participant

Pierasta lieta…

Kaut kur jau biju dzirdējis, ka šādas lietas tiek ieviestas, ka kaut kas ir par brīvu, neko jau vairāk nevaram atļauties, diemžēl..

Redziet, radīs pārāk ielus zaudējumus.

shadowmen
    Participant

Mantārība….

Un ja jau dod,tad kāpēc neņemt?Tele 2 izmanto mūsu lētticīgos letiņus 😀

niki
    Participant

Varētu strīdēties par šo daudz, taču daudzi domā tā, ka nekas jau nav noticis, mēs dabijām kaut ko vēl

par brīvu un izmantojam to, kamēr vēl varam un gaidīsim nākamo avāriju, tad mums būs atkal par brīvu..

Tu tak saproti ?

shady
    Participant

iedomājies to pašu Lady taxy, kurus neviens klients nevarēja sazvanīt visu dienu…

shadowmen
    Participant

Iedomājies lady lux dāmas šodien tukšā(brīvdiena),viņas arī neviens klients nevarēja sazvanīt 😀

samurajs
    Participant

ÄŒaks Noriss vakar visu dienu brīvi runājās Tele2 tīklā – viņš neizmanto bāzes stacijas.

Evers
    Participant

Quote:

-Eu,Jāni, iedod pazvanīt!!! – Sorry, man Tele2

😀

Anonīms
    Neaktīvs

Es tā īsti nesajutu problēmu.

Kadrs piebrauca zem logiem, uztaurēja, cik nu ar Toyotu var skaļi uztaurēt. Devos kur vajag, tur jau bija cilvēki, kurus vajag. Un ap 18:30 jau stabili bija atjaunojušies sakari.

Nu jā, es arī protu 3 mēnešus bez mobīlā iztikt….

piwchix
    Participant

Quote:

Nu jā, es arī protu 3 mēnešus bez mobīlā iztikt….

Nu ja lieto Tele2, tad jau nav variantu 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā