MB testēšana

Sākumlapa Forumi Hardware Pamatplates un CPU MB testēšana

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Vai ir kāda iespēja no datora izņemtu AMD mātesplati neatkarīgi no citām komponentēm pieslēgt pie cita (Intel) datora un notestēt ?

Pirms plates izņemšanas jānomet BIOS iestatījumi defultā ?

ruukjis
    Participant

Ko nozīmē “Intel” datora? Vienīgais kas starp datoriem nosaka, ka tas ir Intel vai AMD, pa lielam, ir procis. Un nē, AMD plati ar Intel proci nepalaidīsi.

Willis
    Participant

Quote:

Ko nozīmē “Intel” datora?

Redz ka ļoti labi saprati ko es gribēju teikt, dators ar Intel CPU .

Man notestēt, pārbaudīt vai ar to viss ir kārtībā, dators ar AMD Phenom II X4 955 CPU sākumā uzrādīja tikai trīs kodolus, tad vienu, izmeta zilo logu un nokārās, platei vēl ir garantija, gribētos notestēt un uzzināt vai ir vērts labot ?

Stat1CX
    Participant

Loģiski ka nevar. Tik pat labi vari mēģināt lidmašīnā iebāzt tanka detaļas 😀

Crow
    Participant

“Nolej procesora ligzdu ar šķidru alvu, uzķepini virsū processoru, ļauj lai sacietē un laid dziesmā!”

Evers[/url][/color]

Uzreiz pasaku, ka tad labot, protams, nebūs vērts 😀

piwchix
    Participant

Š o citātu pie pērlēm 😀

ruukjis
    Participant

Nesapratu gan, par cik man ideja par AMD proča aizstāšana ar Intel proci likās absurda pašos pamatos, tāpēc arī jautāju, mazums tu esi iedomājies, ka Intel kompis ir kaste kurai virsū ir uzlipināt Pentium novelcene.

Lai nu kā, ja ir iespēja, tad drīzāk piemeklē saderīgu proci, ja tādas iespējas nav – stiep pa garantiju un tur jau tev onkuļi pateiks, kur problēma, turklāt nemaksās tas tev neko. Galvenais nostādi sevi pareizā pozīcijā pasaki, ka plate pizģec un viss, saki: “Kaimiņu Koļas plate strādā – šī nē! Mainat!”

Willis
    Participant

Parādiet man to vietu kur es esmu teicis ka Intel platē jāieliek AMD CPU ?!

Willis
    Participant

Vedīšu uz M79.LV servisu

ruukjis
    Participant

Pašā pirmajā postā?

Quote:

Vai ir kāda iespēja no datora izņemtu AMD mātesplati neatkarīgi no citām komponentēm pieslēgt pie cita (Intel) datora un notestēt ?

Nē? Nu tad varbūt iztulko savu gudro domu mums prastajiem mirstīgajiem.

m_janis
    Participant

Interesanti, kā tu iedomājies mājas apstākļos notestēt MB savādāk, kā saliekot visu nepieciešamo (CPU, RAM, VGA, ja nav integrētā)un ieliekot kādu PCI Post Card, (kas nav īsti nopietni, vismaz lētais gals)? Cita lieta – serviss, ja tam ir vajadzīgās iekārtas (kaktu servisiem nav, saku uzreiz). Un arī serviss neko nelabos, bet nomainīs.

Evers
    Participant

Kā Tu spēj atcerēties šitādus niekus? 😀 Es pats aizmirsis jau savu teikto biju. 😀

Foxsk8
    Participant

Testēt vari vienīgi AMD māte, čipsets un tam attiecīgais AMD procis. Vislabākā testēšanas metode ir vienkārši pēc izslēgšanas principa, paņem, aizņemies kādu citu proci (AMD) ar attiecīgo čipsetu, droši vien AM2+ ne? Un tad skaties kā māte uzvedās, nomet visu biosu pa zero, un tālāk skaties.

Servisā reāli tev ko vienīgais mātenei varētu apmainīt, ja tas būtu pie vainas, uzpūtušos kondiķus, neko vairāk. Vienkārši jauna plate sanāk lētāk, nekā labot veco.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā