MeeGo nolemts aizmirstībai

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas MeeGo nolemts aizmirstībai

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kādreiz perspektīvā mobilā operētājsistēma MeeGo tagad nolemta pilnīgai aizmirstībai. Pēc Nokia tagad arī Intel nolēmis izbeigt šīs OS izstrādi. Kaut arī šī ziņa nav absolūti oficiāla, jau tagad skaidrs, ka vairāk nāksies ieguldīt, nekā tuvākajā nākotnē cerības saņemt atpakaļ. Tirgus jau ir sadalīts, un jauniem spēlētājiem tanī diez vai būs vieta.

Kā ziņo DigiTimes, MeeGo vietā Intel turpmāk pievērsīsies procesoru izstrādei Androidam un Windows Mobile.

Klupšanas akmens kārtējo reizi izrādījies programmatūra. Pēc Appcelerator aptaujas šā gada vasarā, tikai 5% izstrādātāju bijuši ar mieru rakstīt programmas MeeGo. Par to 87% gribēja darboties Android lauciņā, bet 91% – rakstīt iPhone aplikācijas.

Pilnībā varbūt arī MeeGo nepazudīs, tas nonāks Linux Foundation paspārnē kā daudzas citas atvērtā koda programmas. Bet pagaidām MeeGo fanu vienīgā iespēja ir iegādāties vienīgo šāda veida tālruni Nokia N9.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_2_46276_513c3_1.jpg[/img]

Avots

Obsid’
    Participant

Man uz MeeGo bija lielas cerības, planšešu cerības…

buz
    Participant

Kapēc??? Tieši domāju, ka šis būs mans nākamais telefons bet izlasot šādu ziņu pārgribējās pirkt (kad iznāks)

bumbulis
    Participant

Nav ticības vairs nokijai. Mētājās pārāk ar visu to padarīšanu, te meego, te maemo, te symbian, te windows founi. Priecājos, ka izdevās veiksmīgi aizmukt no n900 un turpmāk turēšos pa gabalu no nestabilās nokijas.

daGrevis
    Participant

Š ito telefonu ar MeeGo vajadzētu paķert! Pēc kāda laika tas jau skaitīsies kā antikvariāts… tikai padomājiet – pirmais, pēdējais un vienīgais telefons ar MeeGo.

P.S. Man vienīgajam ‘MeeGo’ sķiet unikāli stulbs nosaukums??

garaisezis
    Participant

kas tev n900 nepatika…? man skiet daudz stabilaaka un aatraaka ar savu 600hz procesoru nekaa visi androidveidiigie ar saviem 1.2ghz. plus praktiski jebkuru programmu kas uz linux debian iet var uz taa arii palaist.

vieniigais manupraat miinus bija un ir ekraans

bumbulis
    Participant

Telefons kā tāds mani apmierināja. Man tikai nepatīk nokijas politika, nafig tad vispār izlaist tādu modeli ar tādu os, ja neplāno to atbalstīt? 3 izspiesti updeiti, un viss, telefonu pārtrauc ražot un atstāj maemo dabiskai nāvei. Jāsaka paldies Dievam, ka mans n900 sāka gļukot un garantijas ietvaros izdevās iemainīt pret citu mobi, nu negribējās turpināt dzīvot ar os, kas nolemta nāvei. Nezinu par tiem 1.2 ghz androīdiem, bet optimus 2x ar androidu strādā DAUDZ raitāk, lai gan nevar teikt, ka n900simtais bija bremze.

liepajnieks
    Participant

kaut kas te neštimmējas kopā … https://www.opennet.ru/opennews/art.shtml?num=31667 – Intel nekur neaizejot …

kārtējā preses pīle?!

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?