Sākumlapa › Forumi › Saites un Pamācības › Web un Programmu pamācības › Meklējam Moderātorus
PAMĀCĪBA. 1.novelciet usserbar maker programmu!
2.palaidiet
programmu!
3.izveidojat savu
usserbaru bet lai
saglabātu spiežat
uz attēla kurš ir
pašā izvelnes
apakšā labajā
pusē blakus
SAVE,bet SAVE
nespiežat,jo tad
izveidosies
BUF.file un to
nevar internetā
ielikt!!!
4.Atverm ONLINE
IMAGE CONVERTER
uplodejat savu
usserbaru un
convertējiet uz
JPG failu,tālāk to
lejuplādējat!
5.Nu viss ir gatavs
tagad tik atliek to
ievietot kādā
mājaslapā. . .
kā arī – “kā izveidot dizainu”
2. Tad Uzspiedi *FILE MANAGER*
3.Uzspiedi augsa New Folder/ raksti / img or images / Atšķirībā kā rakstīts tejā vietā kur atrodas Bildes
4. ievadi Pilnīgi visas bildes kas atrodas *img/images _mapītē*
5. Kad esi to Izdarījis Uzspiedi pasa Augsa (Kur ir tāda Gaiši zila Izvēlne *General ..*Design spied*)
6.Templates Builder *Uzspiedi*
7. Tad ievadi *tmpl.txt*
8.Atkekse pilnigi visu *parasti visi ir atkekseti*
9.Spied *Creat Templates*
10. Tad eji atkal pasa augsa kur rakstits sakuma *General….*
11.atdori teja izvelne *design*
12. *design management(CSS)* Uzspiedi
13. ievadi to kodu *css*
14. Spiedi *Save*
15. Ieeji https:// tava adrese
Ja Noderēja Tad Plus 1
pārsvarā tie ir jaunāki pa 16 gadiem, kam ļoti patīk uCoz bet uCoz tālu līdz SQL sistēmām
P.S.
Smieklīgi. Kārtējais palīdzības skaits, tu jau domā, ka tavs ir vienīgais uz pasaules, ir vēl tādu daudz un tiešām, tos taisa cilvēki, kuri tik tiešām ir saprotoši un māk visas proramēšanas valodas, paši par tādiem mācās un/vai mācīsies, ir jau pabeiguši vai arī datoriķi, tādi cilvēki parasti taisa tādas lapas, lai palīdzētu citiem ne tikai ar Ucoz, bet arī kā savādāk.
Nez, vai pēc tavām pamācībām ko cilvēks varēs iesākt, varbūt iemācies proramēšanas valodas, tad turpini mājas lapu taisīt..
Vēl kāda interesanta lieta, ka Notepad.lv mierīgi atļauj BEZMAKSAS reklēmu portālā, tad jau te visi var nākt reklamēties.. 🙂
ĻOTI JAUKI!
Captain Obvious
Konsultantam šķiet dziļa sāpē palīdzības lapu jomā 😛
Vēl kāda interesanta lieta, ka Notepad.lv mierīgi atļauj BEZMAKSAS reklēmu portālā, tad jau te visi var nākt reklamēties.. 🙂
Portāls Notepad.lv pieļauj bezmaksas reklāmas iespēju bezmaksas projektiem, ja tomēr ir kas neakceptējams, tad administrācija patur iespēju tēmu slēgt / dzēst.
Toties par komercreklāmām sazināties ar mani: ojars.vejins[at]gmail.com vai info[at]notepad.lv (reklāmraksti galvenajā lapā, baneri un cita veida reklāmas pakalpojumi).
Runa ir par to, vai šis projekta saturs, kā arī jēga ir tik ļoti laba, ka ir jēga pārvaldīt kādam portālu.
Citiem vārdiem sakot.. (Vai portāls nepazudīs jau pēc nedēļas)
Es negribu nevienam neko pārmest, taču atļaušos piekrist ZuliXP viedoklim.
Statistika parāda uz to, ka 16 gados tieši Ucoz ir viens no CMS, kuru bieži izmanto tiešī vecums no 11 – 14 – 16 gadiem, kad cilvēkam rodas simts un viena ideja, kādu projektu taisīt, taču tas pazūd pēc pāris dienām.
Es varētu teikt, ka sākums, kā mācīties un apgūt valodu, kā arī pamatu ir Ucoz labs veids, taču katram projektam jābūt mērķim, ja tāda nav, nav jēgas taisīt projektu, jo tad mēs varētu teikt, ka taisām projektu tikai priekš sevis.
Dizains mājas lapai nav ne vainas, tas piesaista, taču vajag padomāt arī par saturu un daudz ko citu.
Jauku jums dienu.
Tak katram V pilsonim ir pieejams viens id.lv apakšdomēns pilnīgi bez maksas…. pat labāk izskatās- saits.id.lv nekā saits.ucoz.lv
ucoz izplenījies 10 gadīgo lietotāju slavu.
Es nesaprotu, kāpec šī tēma šeit atrodās, tak cilvēkam ir jāpadomā ar galvu, ka neviens tur, tajā projektā neko nedarīs, varētu teikt, ka autoram tiešām ir 10 gadi, kad cilvēks pēc manām domām iedomājās nez ko, tad tikai taisa uz tā CMS virsū kaut ko, kam nav jēgas nu es atvainojos, jauku dienu!!!!!!
Preses relīzes