Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Meklēju 95. vai 98. win spēli
Varbūt kāds tādu atcerās.
Paldies.
Ielādēju Tev viņu divās vietnēs:
un
Cerams ka pareizo spēli sapratu 🙂
Eu, kādam nav Supaplex? 😀 Vēlams bez instalācijas.
Kaut kāda nereāla spēle. Nav iespējams izdarīt tā, lai visi kompji vienlaicīgi ir saslēgti ar serveri
Tad tu vienkārši nevari strādāt par datortīkla administratoru 😀
ps: Nē nu nopietni- iemet kāds skrīnu tur, kur viss notiek. Man nesanāk. 🙁
Eu, kādam nav Supaplex? 😀 Vēlams bez instalācijas.
Eu, atsauci atmiņā veco, labo spēli, pie kuras pavadītas n-tās stundas. 😀 Laikos, kad vēl internets parastajiem cilvēkiem nebija pieejams.
Starp citu, šeit
un jamais darbojas pat ar visu skaņu! :]
eh, nostaļģija…
Eh, Boulderdash videnē visos svinīgajos pasākumos spēlējām, kamēr diretors/skolotāji runāja savas runas. Jautrākie brīži bija tie, kad aizmirsām izslēgt skaņu kompim/spēlei – tad visas bumbiņskaņas un citas dranķības skanēja visā zāle, visiem vecākiem, cimiņiem u.c. dzirdod 😀
Nāca ļaunais win200 un XP- tur jau gāja ar bremzi! 😀 😀
Nostaļģija..
Vēl tika spēlēts – Micro maschines, Doom, Wolfenstein 3d, heretic, Duken Nuken 3d, Blood, un kas tik ne.. 🙂
[spoil][img]
jup…. tā ir forša spēlīte, kuru paspēlēju mēnesī vismaz pāris reizes…
Ielādēju Tev viņu divās vietnēs:
un
Cerams ka pareizo spēli sapratu 🙂
PALDIES LIELS!!!!!!!!! 😉 aliņš Tev no manis!
Tātad, cik atceros.. Tur bija visādi priekšmeti..balons..trepes..bumbiņas..visadas auklas, šautenes, žurciņas skrejamajos ratos un vēl visādi sūdiņi, no kuriem bija j;asataisa tā lai bumbiņa krītot karoč aizriptu lidz mērķim. bija visi tie sūdiņu jāsaliek tā lai bumbiņa nonāktu mērķī. kaut kas tml..
[img]https://bildites.lv/images/2no86mrokrkru1v9xxf_thumb.png
Incredible Machine:
Ir pirmās divas daļas DOSā, bet nu ir arī trešā daļa, kas lāgā strādā uz Windows95, kā arī uz XP [Par jaunajiem sestajiem nezinu]
Un laikam jau būs īstā:
Par šamo man aliņu uzsauc! 😀 No jaunajām spēlēm es toč neko daudz nezinu, bet no vecajām klasikām.. mjāā.. 🙂
P.S. – Copability neaizmirsti uzlikt – Windows95
P.P.S. – Instalācija vien ir ko vērta, tā laika skaņas + video testi arī iekļauti, gluži kā tagad kādam NFS. 😀
Lai vai kā, tagad rekomendēju citas lapas, krievi pacentušies ko labāku uzveidot divās adresēs:
Cerams noderēs! 🙂 Š ajos saitos šad tad pasēžu, pavelku lejā spēlītes, gan pa gadiem, gan pa žanriem sarindojot! 🙂
Un rekur ir Supaplex versija priekš Windows
Š o?
[img]https://bildites.lv/images/2no86mrokrkru1v9xxf_thumb.png
Incredible Machine:
Ir pirmās divas daļas DOSā, bet nu ir arī trešā daļa, kas lāgā strādā uz Windows95, kā arī uz XP [Par jaunajiem sestajiem nezinu]
Un laikam jau būs īstā:
Par šamo man aliņu uzsauc! 😀 No jaunajām spēlēm es toč neko daudz nezinu, bet no vecajām klasikām.. mjāā.. 🙂
P.S. – Copability neaizmirsti uzlikt – Windows95
P.P.S. – Instalācija vien ir ko vērta, tā laika skaņas + video testi arī iekļauti, gluži kā tagad kādam NFS. 😀
Yes!! ir īstā!!!! Vēl viens plus Tev!!!! 😉 Piedēvēju Tev Dieva titulu! :)) Lai dzīvē Tev veicas!!!
Starp citu, Supaplex manā sirdiī vienmēr būs daudz interesantāka un saistošāka spēle par šiem jaunajiem krisis un tā tālāk…
Kaut kāda nereāla spēle. Nav iespējams izdarīt tā, lai visi kompji vienlaicīgi ir saslēgti ar serveri.
Izcils loģiskās domāšanas trūkums 🙂
EDIT: Ar spēli viss tomēr ir kārtībā. Tikko tik pamanīju, ka arī serverim var mainīt to ķepiņu stāvokli.
Preses relīzes