Meklēju izstrādātāju WEBam

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde Web veidošana un problēmas Meklēju izstrādātāju WEBam

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 39 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    EriksC
    Participant

Nepieciešams izveidot šauras nišas portāliņu ar ziņām, lietotāju blogiem un social network iespējām.

Pa lielam, bez niansēm, viss viss ir izteikts pirmajā posta rindā.

Labprāt uzklausītu Notepad lietotāju domas, idejas, piedāvājumus.

Pie budžeta sastādīšanas strādāsim kopīgi 🙂

Privāta saruna būtu konstruktīvāka.

Ēriks

root
    Participant

Minimālā cena 3500LS. Precīzāk cenu pateikšu pēc pilnas dokumentācijas izveides, ja interesē- raksti.

Element
    Participant

3500LS ??? :devil:

Pamato!!!! 😀

Crow
    Participant

Es pamatošu TvajuMaķâ„¢ vietā, kamēr viņš noteikti kodē LIT® Quantum Shit vai kaut ko līdzvērtīgu ģenialitātē un nederīgumā. Web-cepēji, kas par grašiem uzcep sūdus uz templeitiem, novilktiem skriptiem, zagtu dizainu un copī-peist? To es arī varu. Handmade (== kvalitāte) vienmēr ir maksājis naudu un joprojām maksā, mhhhh…

Aldis
    Participant

Uhu… Ja grib lēti, tad uz cms + templates + kaut ko jau tur pieķepina… 😀 Bet tā… Tiešām paškodēts, kvalitatīvs + vēl dizainerim iedot uzzīmēt maksā diezgan normāli 🙂

root
    Participant

Element pamatoju: pie šādiem projektiem man strādā 5 cilvēki ieskaitot mani, 4 developeri un dizaineris, visiem kvalifikācija ir labākā, kādu var dabūt Latvijā pie tam viens no deviem ir no Vācijas. Mēs netaisam mēslus. Mēs veidojam rock-solid lietas kas spēj stāvēt gadiem, ietver smartcode, fail-safe auto-update un kods ir rakstīts no nulles izmantojot pašu veidotu MDC/MVC framework ar kompilētiem PHP moduļiem, augstākās raudzes PHP MDOOP + lieliem projektiem arī backend deamon utilītas kas izpilda augstas noslodzes rutīnas, modulārs kods, ar dinamiskiem frontend templeitiem, atbalsta load balancing jau kodolā un tā tālāk un tā joprojām. 3500LS ir pamata sākuma cena kurā pat nav ierēķināti visādi moduļi šmoduļi, tas ir tikai par custom kodolu un tā ir tīrākā sviestmaize. Par vienu otru projektu ir paprasīti arī 35k. Web lapeles pa 200LS var iet pasūtīt pie pašmāju web firmelēm. Mēs praktiski darbojamies tikai ar LV un ārzemju specializētajām sistēmām, lielu uzņēmumu un valsts struktūrvienību intranetiem un specializētām online sistēmām, noliktavu pārvaldēm, klientu menedžmenta sistēmām, online pasūtījumiem, vairumtirdzniecības automatizāciju un tamlīdzīgām lietām, ka prasa praktiski visu nestandarta kodu. Ar CMS mēs nenodarbojamies, to zina praktiski visi. Viss tiek veidots no nulles un tikai unikāls kods, arī nekādus draņķa templeitus neizmantojam. Un kā zināms, ja tu gribi kaut ko unikālu un kvalitatīvu, tu par to maksā attiecīgu summu. Ja gribi uz drupal/jomla ierindas figņu sastutēt pa moduļiem un pēc tam gaudot, ka betons and co tev to lapeli izjāj, ej uz vietējām “krutajām” dizaina firmelēm un sūti savu lapu. Cilvēks prasīja ziņu/soc portālu. Tātad iespējams pēc gada šamiem būs 100 000 apmeklētāju dienā. Kaut kāda joomla pie tam ar moduļiem apkrauta svilinās diskus un hangos servisus uz velna paraušanu, kas vispār izslēdz kaut kādu cms lietošanu kā tādu. Tas nozīmē, ka, kā jau teicu, jaizmanto natīvs load balance. Tas vien jau ir vesels core modulis ar pārdesmit k koda rindu. Ko tad jūs domājat, to par sviestmaizi kāds taisīs?

Visi te latvijā nez kāpēc ieraugot lapai cenu kas pārsniedz pāris k robežu uzreiz šķauda ka neredzēta summa un dārgi. Mhm. Aizbrauc uz US, pajautā tādu lapu, uzreiz ievirzīs domāšanu, ko nozīmē dārgi, tur cilvēkiem padsmit k prasa par dizainu vien, ne tikai kodēšanu.

Uz maniem personiskajiem projektiem, kam kodēšanai atlieku maksimums vienu brīvdienu un drukāju viens pats pie kafijas var nemaz neskatīties. Tas ir fun stuff un tikai tā, pusdienlaikam atslodzei no normāla darba. Tas manam mīlulim Crow, zināšanai.

Element
    Participant

TavaMaaate Izlasi veelreiz 1.postu. Vai tiesaam izskataas, ka vinjam buus liels apmekleejums, noslogojums un hvz kas veel? ‘izveidot šauras nišas portāliņu

Vai tieshaam vinsh ir gatavs atdot 3.5k kaa minimums par blogveida cms? Haaaa…..

p.s. Un beidz vienreiz staipiit to savu e-kraaninu…

root
    Participant

Gudriniek, beidz dzīt lažu, Twitter, Facebook un Google arī ir “šauras nišas” portāliņi. Viens ir mikroblogs, otrs sociālais portāls, trešais web meklētājs. Delfi un Tvnet arī neteiktu ka nodarbojas ar prostitūtu tirdzniecību, software development un vēl ziņām, bet tikai ar ziņām. Notepad arī ir šauras nišas portāliņš, kas paredzams pēc gadiem būs top it ziņu portāls.

Š eit cilvēks zin ko grib, ar cilvēku tika runāts PM un tika atrasts, pēc manām domām pagaidu risinājums, un neizskatās ka šams būtu miksera stūmējs. Tāpēc tev kapeiku dzenātāj nav par ko uztraukties, mans it-penis droši spētu apmierināt daudz vairāk sieviešu kā tavs reālais. 😉

Un ko tu vispār meklē šāda veida topikā? Tik pat daudz tev jēgas no tā visa kā Crowam no raķešinženiertehniskajām zinātnēm. Maybe less.

samurajs
    Participant

…mans it-penis spēj apmierināt vairāk sieviešu nekā tavs reālais…

Ne domādams neizdomāsi tādu pērli! 😀

migors
    Participant

Parasti tiem kas lielās ar saviem peņiem (it- vai reālajiem) vajag griesties pie psihologa, pārliecināts par sevi cilvēks nekad ar siekalām uz lūpām neplātīsies pa labi un pa kreisi cik viņš ir kruts. Publiska izrādīšana tam cik tu esi varošs norāda uz nopietniem psihes un citu lietu tracējumiem un disfunkcijām.

Iesaku palasīt Freidu viņš paskaidros 🙂

Mr.Death
    Participant

TavaMaate, luudzu portfolio studijaa – kaadus sjaada veida portaalus, par 3500 ls tu jau esi uztaisiijis? domaaju autoram arii interesees.

web33
    Participant

TavaMaate wrote:

Minimālā cena 3500LS. Precīzāk cenu pateikšu pēc pilnas dokumentācijas izveides, ja interesē- raksti.

Aizej nokaunies !

rATRIJS
    Participant

To visu var vnk uzcelt uz WordPress, tik vajag kaadu, kas tev uztaisiis normaalu teemu. WP ir arii gana scalable.

Protams, ja tas viss kljuus baigi meinstriimiigs, tad gan vajadzees kaadu normaalu cilveeku kas to visu sataisa un tavas maates cena ir OK.

root
    Participant

Mr.Death wrote:

TavaMaate, luudzu portfolio studijaa – kaadus sjaada veida portaalus, par 3500 ls tu jau esi uztaisiijis? domaaju autoram arii interesees.

Lūdzu, samaksā man 100LS. OR GTFO.

Vienreiz jau izliku publikā savus darbus. Pēc tam īpašnieki saņēma lētākus “un labākus” piedāvājumus no macbetona veidīgajiem. Š ādu kļūdu vairs nepieļaušu, jo daži lētticīgie arī uzķeras. So money or GTFO, darbus redz tikai tie, kas kaut ko reāli gatavi pasūtīt un tikai privātā kārtā un i to ne visus. Tāda ir mana politika, gribi, pieņem, negribi sit seju pret makbetonu.

Flamewar about “ko, nē, nekad, stulbenis, kapēc, ko tu domā” in 3,2,1.

Mr.Death
    Participant

Zini, es te taa bisku izdomaaju iesviest to tavu telefona nr googlee, ieraudziiju sjo un saaku reekt: webcache.googleusercontent.com

Draugiem.lv lapaas arii tevi cilveeki noliek un atsaucaas uz sjo pasju skribeleejumu. Vai vienreiz nebuutu laiks tev naakt pie praata?

Visaa Latvijaa populaaraakie web veidotaaju kantori piedaavaa savaas lapaas portfolio.

Kaa piemeeru mineesju:

https://www.datateks.lv/lv/paveiktais

https://www.ithouse.lv/majas-lapu-izstrade/portfolio/

https://www.ais.lv/main.php?item=138

https://www.c4.lv/page10.juse

https://www.webstyle.lv/lv/majas-lapa-darbi/majas-lapu-izveide

https://www.web-design.lv/index_lv.php?menu=portfolio

https://www.molssoft.lv/lat/portfolio/

Pat foxsk8 ir savs portfolio, kas jau ir redzams pirmajaa lapaa – https://styleweb.lv/

Interesanti zinaat, kaapeec sjie cilveeki nebaidaas, ka vinju darbus kaads vareetu reproduceet?

Aldis
    Participant

portfolio ir vajadziga stelle.. 🙂

Pats ari esmu veidojis sjo un to no pasutijumwebiem.. ar dazjiem esmu kludijies, ka paprasiju par maz.. takā kodēju visu no nullēm, tas ir liels darbs – nav tā, ka vienkaarsji uzveidoju paaris h visu, un leekaaju pa pasauli…

Vēl pamainās klientu vēlmes ieraugot pirmos uzmetumus.. e.t.c…

Parastam – teiksim uznjeemum webam, ar 4-5 sadaljam + klients pats vinjas var pievienot, nonjemt, mainiiit saturu + klientu pasutijum forma.. – tas varetu but uz 100ls.. – 150ls, i tur dizainerim aiziet savi $$$.. + manam kodetajam cms..

Un tas pats foxsk8 jau bij izteicies – ja visi laidiisim cenas nost, tad no kaa finaalaa mees pasji paartiksim? Vai ne taa, ka tomeer esam pavadijusji daudz laiku – piemeram pasmacibas celjaa, lai izprastu PHP un visas pareejaas lietas? Par taam visaam puuleem, jaabuut tomeer attalgojumam.

p.s. – nepiesieties pareizrakstiibai… sjodien vnk. nav gariigais.. 😛

root
    Participant

Nerēc, čalim par to “CV” draud pants. 🙂 Un ne tikai par to, arī par draudiem veselībai un dzīvībai (vairākām personām), krāpšanu lielā apmērā (vairāki cietušie), pēc macbetona līdzīgiem pantiem- hakerismā un ddos, netļauta piekļuve resursiem eta etc. un vēl kaudzīte šādu tādu joku. Tad kad es sāku pret šamā darbībām atklāti protestēt, parādījās šis “CV”, kurš visdrīzāk tapa kopā ar Techpoint/netpoint šmurgām un visinteresantākais bija tas, ka Oskariņa Berga zvanā man tika pieminēts arī mūsu lokālais Drunk lizards.

Un tā kā 90% tajā mēslā savārstīto muļķību ir krasi atšķirīgi no patiesības, es atļāvos par to ziņot attiecīgajām drošības struktūrām, tādēļ tālāko komentēt atsakos.

Par portfolio- mans piedāvājums, mani noteikumi, klientiem pakaļ neskrienu- gribi ņem, negribi neņem. Pagaidām par darba trūkumu sūdzēties nevaru. Am i rite?

Mr.Death
    Participant

Piedod, bet nesaskatiiju tur neko savaarstiitu ^^’ Un vispaar, kaads ir tava instituuta registraacijas nr? :>

Kaa arii diez vai tevis rakstiitais sludinaajuma teksts ar ljoti spilgtu teikumu “Cenas ļoti zemas, sakarā ar “globālo krīzi” un to, ka steidzami nepieciešama nauda. “, liecina par to, ka tev darba pietiek ^^ 20 Ls – viziitkartes tipa maajas lapa un 3500 Ls sjauras nisjas portaals? Ir nu gan cenu atskjiriiba.

EriksC
    Participant

Hi!

Interesanti palasīties 🙂

Paldies par atsauksmēm un DM. Uz DM visiem tiks atbildēts. Bik vēlāk (šodien neliela pārbraukšana).

Vēl jau kādu laiciņu lai topiks pakarājas, kā aktuāls.

Ēriks

Offtopic:

Par TavuMaati runājot. Nejauši (nekas dzīvē nenotiek nejauši) sanāca tā, ka teritorijā, kurā darbojos, krāmējot busu, traucēja viena mašīna. Iegāju, palūdzu, lai nostumj maliņā. Par brīnumu, cilvēks izrādījās viens no maniem veciem klientiem. Bet pati nagla bija (pat nejutos izbrīnīts) viņa ofisā pie sienas, piekārti 2 gab. vērā ņemami sertifikāti ar TavaMaate vārdu, uzvārdu!!! 🙂

Saprotams, vārds, pa vārdam, risinājās saruna, kuras rezultātā noskaidrojās, ka cilvēki ir apmierināti ar TM darbu, ņemot vērā 2u iepriekšējo webmāsteru darbus. Nu, tas tā… 🙂

Foxsk8
    Participant

Ap 500 – 700 Ls, cena pieņemama. Cenā iekļauts unikāls dizains, dizainu sagriešana, CMS izstrāde, aptuveno cenu varu piedāvāt pēc dokumentāciju izskatīšanas. Ja interesē raksti, darba netrūkst, tāpēc īpaši neuzprasos 🙂 Daži darbi skatāmi šeit: https://www.styleweb.lv

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 39 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā