Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Meklēju izstrādātāju WEBam
Pa lielam, bez niansēm, viss viss ir izteikts pirmajā posta rindā.
Labprāt uzklausītu Notepad
Pie budžeta sastādīšanas strādāsim kopīgi 🙂
Privāta saruna būtu konstruktīvāka.
Ēriks
Pamato!!!! 😀
Visi te latvijā nez kāpēc ieraugot lapai cenu kas pārsniedz pāris k robežu uzreiz šķauda ka neredzēta summa un dārgi. Mhm. Aizbrauc uz US, pajautā tādu lapu, uzreiz ievirzīs domāšanu, ko nozīmē dārgi, tur cilvēkiem padsmit k prasa par dizainu vien, ne tikai kodēšanu.
Uz maniem personiskajiem projektiem, kam kodēšanai atlieku maksimums vienu brīvdienu un drukāju viens pats pie kafijas var nemaz neskatīties. Tas ir fun stuff un tikai tā, pusdienlaikam atslodzei no normāla darba. Tas manam mīlulim Crow, zināšanai.
‘izveidot šauras nišas portāliņu
Vai tieshaam vinsh ir gatavs atdot 3.5k kaa minimums par blogveida cms? Haaaa…..
p.s. Un beidz vienreiz staipiit to savu e-kraaninu…
Š eit cilvēks zin ko grib, ar cilvēku tika runāts PM un tika atrasts, pēc manām domām pagaidu risinājums, un neizskatās ka šams būtu miksera stūmējs. Tāpēc tev kapeiku dzenātāj nav par ko uztraukties, mans it-penis droši spētu apmierināt daudz vairāk sieviešu kā tavs reālais. 😉
Un ko tu vispār meklē šāda veida topikā? Tik pat daudz tev jēgas no tā visa kā Crowam no raķešinženiertehniskajām zinātnēm. Maybe less.
Ne domādams neizdomāsi tādu pērli! 😀
Iesaku palasīt Freidu viņš paskaidros 🙂
Minimālā cena 3500LS. Precīzāk cenu pateikšu pēc pilnas dokumentācijas izveides, ja interesē- raksti.
Aizej nokaunies !
Protams, ja tas viss kljuus baigi meinstriimiigs, tad gan vajadzees kaadu normaalu cilveeku kas to visu sataisa un tavas maates cena ir OK.
TavaMaate, luudzu portfolio studijaa – kaadus sjaada veida portaalus, par 3500 ls tu jau esi uztaisiijis? domaaju autoram arii interesees.
Lūdzu, samaksā man 100LS. OR GTFO.
Vienreiz jau izliku publikā savus darbus. Pēc tam īpašnieki saņēma lētākus “un labākus” piedāvājumus no macbetona veidīgajiem. Š ādu kļūdu vairs nepieļaušu, jo daži lētticīgie arī uzķeras. So money or GTFO, darbus redz tikai tie, kas kaut ko reāli gatavi pasūtīt un tikai privātā kārtā un i to ne visus. Tāda ir mana politika, gribi, pieņem, negribi sit seju pret makbetonu.
Flamewar about “ko, nē, nekad, stulbenis, kapēc, ko tu domā” in 3,2,1.
webcache.googleusercontent.com
Draugiem.lv lapaas arii tevi cilveeki noliek un atsaucaas uz sjo pasju skribeleejumu. Vai vienreiz nebuutu laiks tev naakt pie praata?
Visaa Latvijaa populaaraakie web veidotaaju kantori piedaavaa savaas lapaas portfolio.
Kaa piemeeru mineesju:
Pat foxsk8 ir savs portfolio, kas jau ir redzams pirmajaa lapaa –
Interesanti zinaat, kaapeec sjie cilveeki nebaidaas, ka vinju darbus kaads vareetu reproduceet?
Pats ari esmu veidojis sjo un to no pasutijumwebiem.. ar dazjiem esmu kludijies, ka paprasiju par maz.. takā kodēju visu no nullēm, tas ir liels darbs – nav tā, ka vienkaarsji uzveidoju paaris h visu, un leekaaju pa pasauli…
Vēl pamainās klientu vēlmes ieraugot pirmos uzmetumus.. e.t.c…
Parastam – teiksim uznjeemum webam, ar 4-5 sadaljam + klients pats vinjas var pievienot, nonjemt, mainiiit saturu + klientu pasutijum forma.. – tas varetu but uz 100ls.. – 150ls, i tur dizainerim aiziet savi $$$.. + manam kodetajam cms..
Un tas pats foxsk8 jau bij izteicies – ja visi laidiisim cenas nost, tad no kaa finaalaa mees pasji paartiksim? Vai ne taa, ka tomeer esam pavadijusji daudz laiku – piemeram pasmacibas celjaa, lai izprastu PHP un visas pareejaas lietas? Par taam visaam puuleem, jaabuut tomeer attalgojumam.
p.s. – nepiesieties pareizrakstiibai… sjodien vnk. nav gariigais.. 😛
Un tā kā 90% tajā mēslā savārstīto muļķību ir krasi atšķirīgi no patiesības, es atļāvos par to ziņot attiecīgajām drošības struktūrām, tādēļ tālāko komentēt atsakos.
Par portfolio- mans piedāvājums, mani noteikumi, klientiem pakaļ neskrienu- gribi ņem, negribi neņem. Pagaidām par darba trūkumu sūdzēties nevaru. Am i rite?
Kaa arii diez vai tevis rakstiitais sludinaajuma teksts ar ljoti spilgtu teikumu “Cenas ļoti zemas, sakarā ar “globālo krīzi” un to, ka steidzami nepieciešama nauda. “, liecina par to, ka tev darba pietiek ^^ 20 Ls – viziitkartes tipa maajas lapa un 3500 Ls sjauras nisjas portaals? Ir nu gan cenu atskjiriiba.
Interesanti palasīties 🙂
Paldies par atsauksmēm un DM. Uz DM visiem tiks atbildēts. Bik vēlāk (šodien neliela pārbraukšana).
Vēl jau kādu laiciņu lai topiks pakarājas, kā aktuāls.
Ēriks
Offtopic:
Par TavuMaati runājot. Nejauši (nekas dzīvē nenotiek nejauši) sanāca tā, ka teritorijā, kurā darbojos, krāmējot busu, traucēja viena mašīna. Iegāju, palūdzu, lai nostumj maliņā. Par brīnumu, cilvēks izrādījās viens no maniem veciem klientiem. Bet pati nagla bija (pat nejutos izbrīnīts) viņa ofisā pie sienas, piekārti 2 gab. vērā ņemami
Saprotams, vārds, pa vārdam, risinājās saruna, kuras rezultātā noskaidrojās, ka cilvēki ir apmierināti ar TM darbu, ņemot vērā 2u iepriekšējo webmāsteru darbus. Nu, tas tā… 🙂
Preses relīzes