Meklēju prakses vietu.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Sludinājumi Meklēju prakses vietu.

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    normis_161
    Participant

[align=justify]Prakse:

Meklēju prakses vietu saistībā ar datoriem. Virziens var būt jebkāds, bet galvenais ir, lai būtu saistībā ar IT nozari. Bet mani pašu vairāk vēl uz mājas lapu viedošanu. Prakse man ir paredzēta no 11.05.2009. – 22.05.2009. un no 08.06.2009. – 26.06.2009. Strap praksi ir starplaiks, jo šogad man ir jāliek Valsts centralizētie eksāmeni. Būtu labi, ja šo praksi varētu apvienot ar gatavošanos eksāmeniem. Sākumā esmu gatavs strādāt uz puslodzi, bet pēc visiem eksāmeniem, esmu gatavs strādāt uz pilnu slodzi, kā arī būtu labi, ja pastāvētu tāda iespēja, ka jūsu uzņēmumā pēc praskes beigām varētu strādāt par samaksu, protams tādā gadījumā, ja prakses laikā jūs apmierinātu mans veikums.

Par mani:

Esmu 19 gadu vecs jaunietis kurš mācās RVT par programmētāju. Pašlaik man ir trešais kurss. Pēc RVT pabeigšanas skaitīšos Progammēšanas tehniķis.

Mans zināšanu līmenis:

Par manu zināšu līmeni jūs varat pārbaudīt apskatot šo lapu , bet pagaidām šo lapu vēl neesmu līdz galam pabeidzis. Lai uztaisītu šo lapu es izmantoju Photoshop, lai izveidotu maketu, kuru es pēc tam sagriezu. Pēc tam tas viss tika automātiksi ievietots tabulā. Š ai mājas lapai tad es vēl pievieno bezmaksas skriptus, kā arī komentāru pievienošanu (ja kas, tur kaut kas gļuko), kas balsīts php, kuru apguvu pēc pamācības. Kad progammēju šo lapu, tad izmantoju gan Notepad++, gan Dreamweaver. Vēl man ir neliela sajēga par Flash, kā arī esmu agrāk mēģinājis uzlikt phpBB forumu, kā arī modificēt to, bet tagad uz vietas man nav ko parādīt saistībā ar phpbBB. Š ajā mājas lapā vēl tika ievietoti raksti, kurus laika gaitā es biju uzrakstījis priekš notepad.lv.

Nobeigumā:

Ja kādām rodas jautājumi vai piedāvājums, tad vainu lūdzu pm vai arī ievietojiet komentāros.

p.s. Pats mācos un dzīvoju Rīgā.

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā