Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Meksika pirmā ievieš Li-Fi

Par Li-Fi jau sen bazūnēja Krievija, ASV, Izraēla, Ķīna, bet pirmajai to ieviest izdevies meksikāņu firmai SiSoftLedComPR
Reāli gaismekļi ar Li-Fi:

Bet ideja palaist i-netu pa lāzerstariem man ir bijusi.. 😀 Tikai nezināju kā to realizēt (protams arī baisi necentos 😀 )… Ar jaudīgu lāzeru varētu panākt to pašu ko caur optiskajiem kabeļiem. Un ja redzamībai nekas netraucē, tad pat kādu kilometru mierīgi… (Vienīgie traucēkļi – sniegs vai pamatīgs lietus..)
Normāli ņemot – tiešām ir daudz dažādu ideju kas ir ienākušas prātā, protams, es nerealizēju.. Un ja kaut kur ieraugu ka ražo, vai taisa – no probz..
A vot, tie tirliņmeni kas uz to dzīvo – izdomā, patentē, un nerealizē
Š inī gadījumā – par šāda veida risinājumu biju aizdomājies pirms gadiem 3, ka bija nepieciešams pāri Daugavai (vietā, kur aptuveni platums 1km) dabūt internetu.. 😀 Biju iedomājies, samuraja pieminētos “lāzerīšus” piekabināt pie Arduino vai kā tamlīdzīga, sensorus abiem klāt, un translēt internetu.. 🙂 Bet jēga kaut ko tādu taisīt nebija, jo bija LMT usb puļķis ar 3G… Kā arī, lai es ko tādu pats uztaisītu, paietu laiks, un nezin vai gala rezultāts būtu maz lietojams.. 😀
Dirsā takš lai pisās tie pajoli. Un lai lai apēd dzeloņdrātis tie pajoli kas šitai huiņai notic!
P.S. SiSoft nau tie paši neiznēsātie puttas bērni kas taisija Sandru?
Atminos ka pirms 10 gadiem biju starā, un ar šamiem sistēmu skenēju.. u.t.t.. 🙂
Cenas ir tā nokritušas ka [url=
Pirms 5 gadiem jau bija šādi pa sakarīgām cenām.

Preses relīzes