Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › "Melns nāves ekrāns" uz Windows 7
Kompānija Prevx, kas pētīja šo problēmu, sākumā paziņoja, ka vainīgi ielāpi KB976098 un KB915597, bet pēc rūpīgas izpētes atteicās no šī apgalvojuma. Esot vismaz 10 scenāriju, kas var novest pie “melnā ekrāna”. Problēmas pagaidu novēršanai Prevx izdeva īpašu fix
Kaut arī retāk – “melnais nāves ekrāns” var parādīties arī uz vecākām Windows versijām. Microsoft gan iesaka neuztraukties, jo šī neesot masveida parādība.
Drošības ielāpsdatorvīrusu programmatūru
Cik jauki
Andress
Es vēlejos teikt, ka ar Win nav pārliecības, vai kārtējo reizi ielādēsies un darbosies.
_Mo3_
Nākamajā black screenâ„¢
Kārtējs apliecinājums, ka uz Windows aprīkotu PC nevar paļauties. Nākotne ir miglā tīta.
Nevar paļauties uz mūsu valdību!!!
Sākumā, protams, skatījos ar skepsi- kas tad var būt labāks par XP,”blā, bļā”…
Nu, neko – uzliku, atslēdzu visus liekos procesiņus, regulāri savedu kārtībā gan reģistru, gan visu pārējo, un Win7 iet kā prieks!
Startup laiks ir vienkārši brīnišķīgs, ātrdarbība krietni labāka kā XP!
Ar draiveriem problēmu nebija, protams, ja ir labos draugos ar “Google”!
Ja būtu 64bit printeru un citu perifēriju draiveri, tad sen jau būtu pārgājis uz 64bit’u versiju!
Vēlviena interesanta lieta ka pie boot-iem parāda ko viņs updato, un apaksā zem uzraksta updating registry skrien reģistru adreses!
Mjā. Tagad ir black screen of death. Gribās zināt, kas tad būs beigas noticis…
Š ī ir biedēšana mazajiem pokemoniem (it sevišķi pok3 instalētājiem)… papildinātu tikai muļķīgas tēmas datuvē… 🙂 “Man melns ekrāns.. help. Pārliku atmiņas vietām, nekas nemainās… varbūt problēma ar videokarti… utt”
Mjā. Tagad ir black screen of death. Gribās zināt, kas tad būs beigas noticis…
Š ī ir biedēšana mazajiem pokemoniem (it sevišķi pok3 instalētājiem)… papildinātu tikai muļķīgas tēmas datuvē… 🙂 “Man melns ekrāns.. help. Pārliku atmiņas vietām, nekas nemainās… varbūt problēma ar videokarti… utt”
Nu domāju ka tur ar instalēšanu nekāda dižā sakara nav! Ja pēc updates šis ieslēdzas + robu uzķer kāda kaitnieciskā programma, tad instalē kā gribi, ja atnāks šitā zaraza, tad nāksies vien sēdēt pie melnā ekrāna!
Takā atliek gaidīt vien risinājumu!
Es uzdūros šim pēc viena updates, 2x restartējās dators, ar 3šo piegājienu aizgāja! Vienīgais antivīrus kas bij uzstādīts bij Microsoft Securty Essential! Fakts kā tāds, ka šis tiešām notika pēc atjauninājuma, nevis pēc tā, ka es kautko saķēris būtu no interneta! 🙂
Vēlviena interesanta lieta ka pie boot-iem parāda ko viņs updato, un apaksā zem uzraksta updating registry skrien reģistru adreses!
Vispār man kompis sāka kārties kā reiz pēc tam, kad Windows Updates iemeta reģistrā kaut kādu rindiņu… Puiši no MS iespējams nav kaut ko līdz galam sakārtojuši.
Tikai tādos gadījumos lietotāju atmet uz termināli un problēmas var viegli atrisināt. 😀