Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft apmāca pārdevējus un apmelo Linux
Pats vienreiz kādas 4 -6 stundas instalēju WinXP un aktīvi kačāju draiverus meklēdamies pa internetu.
Š is izsaka visu par to cik liels speciālists tu esi. Draiveru atrašana nekad nav aizņēmusi vairāk par 30 min un tas ir ļoti rets gadījums.
Stat1CX
Nē tādēļ, ka ar Windu Var nākt vēl un vēl un kāst naudu no klienta. Bet Ubuntu ir tik vienkāršs, ka pilns Google ar risinajumiem un padomiem. Pat īpaši meklēt nevajag.
To pašu XP ulzikt nav nemaz tik vienkārši nezinātājam it īpaši uz jaunajiem datoriem, kuriem nāca Vista līdzi.
Pats vienreiz kādas 4 -6 stundas instalēju WinXP un aktīvi kačāju draiverus meklēdamies pa internetu.
Jā, par to kā risināt problēmas uz windows internetā ne rindiņu sameklēt nevar vai ne? Džeki, jūs ko tur esat sapīpējušies?
veel peedeejais – win7 noliceeji, turat nu muti! sjii os IR izdevusies un PANJEMS lielaako tirgus dalju.
un bubuntisti lai pasit fallu ap stenderi!
Par šito frāzi minūti rēcu 😀 . Starp citu +1 par d_l palagu 😀
P.S
Velti ar d_l agrāk kašķējos, vajag notepad.lv noteikumos ieviest: “ar d_l aizliegts kašķēties, pirms pagājis vismaz pusgads iekš notepad.lv kā aktīvam lietotājam” , jo jāpaiet laikam kamēr kārtējam indigo(man) sanāk iebraukt kas un kā ir par un ap d_l 😀
Bet es tomēr uzdrošinos apgalvot, ka mazmīkstam ir bail no Linux!!!
Ja mazmīkstais būtu tik drošs par sevi, tad speciāli aicinātu paralēli Win uzinstalēt arī Linux, lai tad nu lietotājs pārliecinās, kurš ir sūC, un izdara pareizo izvēli!
Godīgi sakot, es gan apzinos abu konkurējošo OS plusus, tāpēc man uz PC tiek lietots gan viens, gan otrs pēc vajadzības. Un tā ir vispareizāk.
by
Īstenībā es tā nedomāju, bet te iemest sagribējās 😀
Preses relīzes