Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft Courier – Apple iPad grāvējs?
Par to cik ”Courier” maksās vēl nav zināms, bet aptuvenais izlaisšanas datums ir šā gada beigas.
[youtube]
Sheit no iFail:
Eh, cik daudz klades, burtnīcas šis brīnums aizstātu.
Ok, diktātu klade būtu atsevišķa, ko nodot LV skolotājai.
O! iPad ka grāmatiņa… 🙂
Nu nedomaju, ka patreiz tas planšetes/tabletes ir jēga pirkt, jo pielietojums visai šaurs. Ja nu vienīgi, kā e-grāmata, bet tam cenas ir par augstu.
Izskatās jau labi, bet liekas, ka divi atsevišķi ekrāni nevarētu būt ērtāki par vienu lielu, bet tomēr saldais izmērs visu atspēko! Un ja jau dzelži tur, tad būs arī iespēja uzlikt W7! Latvijā nu tiešām šim nav jēgas, jo nav tādu e-servisu, kur izmantot šo ja nu tikai kā piezīmju aparātu un kaut ko ielādēt caur Desk Top, etc.. Š is ir labs risinājums, bet kā jau teicu kādā rakstā jau par šo tēmu, tad papīru šis neaizstās, jo papīrs ir klasiska vērtība, tā pat kā elpot gaisu! Drīzāk nevaru sagaidīt, kad sāks izmantot tos lokanos LCD ekrānus, kurus, ja nemaldos Samsung, demonstrēja, dauzot ar āmuru! Arī Nokia pie līdzīgas idejas strādā! Vot tad sāksies revolūcija šajā jomā!
Un dziesma fonā –
AAA-MOOOLEEED
Ja dzīvē šis MS brīnums strādās tik pat labi, kā šajā video, tad es būšu nožēlojis, ka esmu dzimis 80-to gadu vidū 😀
Eh, cik daudz klades, burtnīcas šis brīnums aizstātu.
Ok, diktātu klade būtu atsevišķa, ko nodot LV skolotājai.
Ja tu būtu piedzimis šais gados, tad tāpat nespētu novērtēt atšķirību 🙂
P.S. Nīdējs, dziesma laba, ar kad pirmo reizi skatijos to video ievēroju ka dzied “Amoled”, vai nu baigi līdzīgi. 😀
Un meitenes…mmm, piedur šādas aziātes 😀
pats pagaidām esmu “neitrāls” vērotājs uz abiem, bet vienkārši interesē viedoklis! 🙂
Preses relīzes