Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft iepazīstina ar Windows Phone 8.1 Update 1
Live Folders
No SMS klāsta tagad varēs iezīmēt vairākas
Apps Corner
Paplašinās Cortana
Atjaunināta aplikācija Xbox Music
Wi-Fi savienojumā būs iespēja lietot VPN
1)Viena skaļuma poga visai ierīcei? wtf??
2)Lai aktivizētu wifi, tas jādara teju caur dir.su.
3)Es nevaru paskatīties izejošo/ienākošo zvanu ilgumus. wtf??
4)Es nevaru apskatīties savu saglabāto wifi tīklu paroles.
5)Es nevaru atslēgt sev nevēlamos servisus/procesus taupot baterijas laiku,jo nav normāla task manager. wtf??
6)Internet explorer uzkar telefonu palaižot youtube. wtf?
7)Internet explorer attēlo pareizi labi ja 20% no web-lapām, pārējās ir problēma dēļ flash u.c. “neatbalsta”
8)Nav .mkv u.c. multimēdiju formātu atbalsta.
8)Nevaru lejuplādēt mūziku no interneta. wtf??
9)Nevaru ierakstīt sarunas. Why??
Un tā es varētu turpināt vēl ilgi. Tātad šis skaitās “smārtfŠns”? Akceptē vienreiz, ka Ms ir pajāt par lietotājiem, Ms izlaižot šo telefonu, paņirgājās par lietotājiem un 8.1 apdeits neko vairs neglābs.
P.S. Nokia is dead.
Esmu lietojis HTC/Samsung(Androidus), Nokia Lumia(WP), Iphone(IOS)
Lai ka ari nebutu, tad Zune(Microsoft Windows Phone)-tiesi tads pats darbiibaas ka Itunes(Apple iOS).
WP/iPhone Tu ne netiec pie failiem, tikai automatizeta veida vari izskanet kautkadus video/bildes/muziku un NEKO vairak.
Ar muziku gan sad tad ir problemas, ja tev nav ieslegta piratisma funkcija “Manually Add Songs”, bet iesledzot to, tavs WP vai IOS izdzesis pilnigi visas pirktas dziesmas).
Tu ne suda nevari noglabat aplikacijas, svarigus Word dokumentus.
Tu ne suda nevari ieinstalet piratiskas aplikacijas, nobloket reklamas vai rediget sistemas failus – ka piemeram mainit dizaina noformulejumu.
Tu ne suda nevari atskanot video failu formatus, kurus neatbalsta telefons.
Lai WP mainitu ROM, ir nepieciesams lodamurs, tacu iPhone process ir viegls, tam ir pieejams Jailbreak ar kuru var iespejot visas tas pasas opcijas kas Android un ko iPhone tehniski nodrosina, bet liekot liekot Jailbreak tu riske ar iPhone dargo pakalu, jo gadijuma ja Apple uzrauj, ka tev ir Jailbreak, tad no telefons vari atvadities – tas tiks muzots noblokets).
Sobrid esmu iphone lietotajs 4 menesus.
1. iespaids bija – pats labakais telefons uz pasaules – panemot roka telefonu – kvalitate, interfeiss, izcils displejs, bet kolidz es pie vina esmu pieradis, tad nelietoju nekam vairak ka tikai SMS/WHATSAPP/WIFI/ZVANIEM jo tas telefons ir patiesam EVER garlaicigakais un savas CENAS neatbilstoss.
Vecais Android(kaut ari 4 gadus vecs) bija 10x reiz interesantaks. Uz Android es vareju mainit ROM, likt KREISAS aplikacijas, labot SISTEMAS failus, bloket REKLAMAS, pieslegt Klaviaturu/Peliti, glabat failus(kautvai sendwichs.swag).
Zinat iPhone mak? – NEKO, man varbut jau pietiktu ar tam iPhone aplikacijam, bet patiesiba ar tam ir loti skumji, jo visa ta aplikaciju statistika par iPhone – GARAM! Isteniba ir ta ka par 90% aplikaciju ir jamaksa.
Tikai socialas un dazas free spelites ir par brivu. Sajas Free aplikacijas tapat tiek piedaavaats pirkt visadus sudus lai uzlabotu aplikacijas experience + vel in-game reklamas.
Youtube katram videoklipam ir reklama kura jaskatas vismaz 5sec un tad tik paradas SkipAd.
Skatoties/Klausoties Youtube failus nedrikst aizbloket ekranu, savadak muzika vairs neskanes, bet ar ieslegtu bateriju telefona akumulators izladejas ka udens. Ir alternative iTube(tada pati YT aplikacija), bet no tas nav isti nekadas jegas, ari saja aplikacija ir reklamas tacu tas radas retak un var aizbloket ekranu(nepartraucot muzikas) skanesanu. iTube pec 3-5 dziesmam izmet citas reklamas bet kuras nu jau ilgst 30 sekundes, nav pogas Skip kur rada kautkadus moskju spelites ar nosaukumiem BUY IT NOW AND SAVE -15%.
D*rsa to iPhone. Labak plastikata Samsung ar Android, kuram Easy visu sacini, nebus zel sasist un dzive klus interesantaka.
Par to Word noglabāšana, ja tu domā, ka aiziet kādā lapā un no turienes saglabāt to dokumentu, tad tā var izdarīt, tas pats ar PDF’iem un citiem failiem
Par pirātiskajām aplikācijām piekrītu, bet neuzskatu to par mīnusu, mazāka iespēja kaut kādas zarazas saķert
Var atskaņot videoformātus, ko neatbalsta telefons – vajag nokačāt aplikāciju MoliPlayer (tā gan ir maksas aplikācija), bet itkā nākamā mēneša laikā uz WP parādīšoties arī VLC, kas itkā būs par brīvu
shadow118
Failu parvaldnieks patiesam nebija uz 7.5,7.8, 8.0. Uz 8.1 laikam jau ir paradijies.
Piratiska aplikacija – telefona navigacija, ja dodies arpus Latvijas un tur nav telefona tikls.
Par failu noglabasanu WP
1)tu gribi teikt ka ir iespejams kacat visadu paplasinajumu failus? man nekad nebija sanaci, telefons vienmer lava kacat – NEKO.
2)a ja piesledz caur PC, iemetu piemeram Fanta.rar un caur telefonu ir iespejams atrarot?
1)Skaļuma regulēšana tagad ir nedaudz sadalītāka – atsevišķi sistēmai, atsevišķi aplikācijām
2)Wi-Fi aktivizēšana arī tagad ir vienkāršāka – pavelc no ekrāna augšas un parādas 4 paša izvēlētas ikonas, piew WI-Fi, GPS, BT, ko uzspiežot uzreiz arī tiec klāt pie attiecīgās lietas. GPS vai BT gadijumā tas ir kā on/off slēdzis)
3)Lai paskatītos zvanu ilgumu, uzspied uz klausules flīzes un pie vēstures uz attiecīga zvana paturi ilgāk nospiestu un spied uz ‘informācija’, tur var redzēt zvanu ilgumus
4)Lab, wifi paroles neatrodu
5)Nevēlamos procesus var atslēgt – jāatver enerģijas taupītājs jeb battery saver (jau iebūvēta proga) un tur var norādīt, kurām aplikācijām atļaut darboties fonā
6)Youtubam gan biežāk izmantoju MetroTube aplikāciju, bet pāris reizes ir skatīts pa taisno caur IE, nekas tur neuzkārās
8)Moliplayer spēlē MKV un citus formāts, kaut kad drīz arī būs VLC uz WP, runā ka jau augustā varētu parādīties
8)Man liekas ar kaut kādu Xbox music abonentu kaut ko varēja vilkt, bet par to nezinu, bet nu torrenti arī uz viņa strādā, ja kas 😀
9)Par šo nezinu
Un kā pie joda Apļe var uzraut, ka tev džeilbreiks? Laikam tāpēc, ka tev līkas rokas un šie biedē cilvēkus.
Un man liekas, ka vispār, daudzi smārtfouni pie normālas lietošanas ilgāk par dienu netur…
Būtu vairāk laika un gribēšanas, varētu vēl pastrīdēties ar jums par vē-pē iespējām.
Katrā ziņā, telefons pēc pusgada strādāšanas strādā raitāk nekā dažs labs androīds, kas tikko no veikala iznācis. Aifouns ir labs, smuks, bet, eh, kā mani viņš nesaista. Ir visi spaidīti un sajusti rokās, arī atsauksmes no citiem ar ir dzirdētas par visiem šitiem aparātiem. Es tomēr dodu priekšroku kādam vecākam telefonam, kurš tiešām ir telefons nevis ar visādiem sūdiem apkarināts un piebāzts, pie tam, ar īsu baterijas laiku.
Par navigāciju – ja dodies kaut kur ārpus LV, vnk novelc attiecīgo karti. Nezinu 100%, bet man liekas kaut kur lasiju, ka ar WP8.1 tagad visiem būs pieejams Here Drive+ (tas, kas ir pa visu pasauli)
2)Man jau kādu laiku telefonā stāvēja kaut kāda aplikācija Archiver, bija tagad iemesls izmēģināt 😀 Jā, rar failus viņš ver vaļā. A zip failus izskatās ka WP jau natīvi saprot
Atradu rakstu par to, ka sākot no 8.1 visiem ir Here Drive+ –
Atdzīšu ,ka ar WP8.0 to lietot bija diezgan garlaicīgi, bet līdz ar 8.1 versijas iznākšanu operētājsistēmā kļuvusi vismaz 10x ērtākā un vizuāli izskatās daudz labāk.
Lai nu par ko bet par WP darbināmo tālruņu ātrumu sūdzēties nevar. Mana pusgadu vecā Lumia arī šobrīd ir vismaz 5x ātrāka par dažu labu jaunu Androidu.
App Store arī nav pilns ar drazu un pašas populārākās aplikācijas arī pieejamas uz WP.
Youtube nekarās, lielākā daļa lapu atveras bez problēmām.
Esmu palietojis gan Androidu ,gan WP, gan iPhone, un Androidu es neizvēlētos tik tiešām.
smejos un brīnos, neesmu tāds duraks, lai to nezinātu, zinu, kas ir jailbreak un ko tas dara, tā kā… 😉
Un kāpēc skumji? Tas, ka neskrienu visiem līdzi, bet daru to, ko gribu un esmu cilvēks ar saviem uzskatiem?
lol, Kuald, izskatās, ka Tu esi Windows fanboy’s.
Fanbojs vai nefanbojs, iemeslu ienīst Mopsi spēj atrast jebkurš 😀
Preses relīzes