Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft izbanojis 1 milj. Xbox spēlētāju
[imgr]
Vai uzliktie bani ir permanent
Microsoft ir iespējams kontrolēt katru Xbox 360 spēļu konsoli
Skan biedējoši…
[youtube]
RicoPico
Š is ir viens no iemesliem, kāpēc man nav Xbox 360 spēļu konsoles un nemaz arī negribas 🙂
Kaut gan- kas zin. Varbūte nelietoju Chrome, jo esmu ar FF 100% apmierināts, un Update servisu atslēdzu jo resursus rij.
Sagadīšanās.
Mjā, ja viņi šitā varētu vēl kontrolēt savas iks pī un 7 sistēmas un noteikt, ir vai nav pirātiskā, būtu pizģec.
Pierādīt viņi var, tik darīt neko nevar :] Jo kļūdas gadījumā var tak kādu nepareizi izpurināt un kā zināms tas var M$ maksāt daudz, daudz nullītes :]
Jā, un dēļ baumām par kontroli/datu ievākšanu es nelietoju Google Chrome. Un Google update service arī esmu izravējis. Zin kā- visklusākajā stūrī parasti paši velni mājo.
Kaut gan- kas zin. Varbūte nelietoju Chrome, jo esmu ar FF 100% apmierināts, un Update servisu atslēdzu jo resursus rij.
Sagadīšanās.
Tad lieto hromu anonīmi.
CS nevar nobālēt un Cod multiplayers apnīk tiklīdz tu sasniedz pēdējos līmeņus. Kā arī COD MW2 iespēja veidot savu serveri ir nogriezta, tikai pa maksu!
Tur vismaz kautkas ir sasniedzams 😀 Un serveri veido zāļoto par brīvu, šaubos vai tavs CS serveris ir legāls – Steam’oto spēlētāju serveris 😀
Citam patīk dambrete, citam cs, citam rakstīt debīlus komentārus (piem. man), citiem patīk čatot ar gejiem utt… Kāda starpība =}
Preses relīzes