Microsoft izdevis Xbox Companion WP platformai

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft izdevis Xbox Companion WP platformai

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Vakar par prieku Xbox cienītājiem Microsoft izdevis lietojumprogrammu Xbox Companion, kas dos iespēju vadīt spēļu konsoli tieši no Windows Phone viedtālruņa. Programma dos iespēju palaist spēles, atrast vajadzīgo media failu uz tālruņa displeja ar sekojošu atskaņošanu uz konsoles, kā arī veikt Xbox kā atskaņotāja attālinātu vadību.

Xbox Companion aplikācija tiek izplatīta bez maksas, vienīgi nepieciešama reģistrācija ar Windows Live ID.

Līdz ar šo prezentēta arī pirmā Xbox Live aplikācija iPhone, iPod Touch un iPad lietotājiem. Tagad Apple ierīču lietotāji varēs pārskatīt un salīdzināt sasniegumus, apmainīties ziņojumiem ar citiem Xbox Live lietotājiem, mainīt savus 3D avatarus, rediģēt profilu, lasīt Xbox Spotlight paziņojumus.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6efvqR97Kz4[/youtube]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_xbox2_1.jpg[/img]

Avots 1, 2

Ralfie
    Participant

Es gan savu Xgovi nelaižu wifi ganībās.. M$ sašņorēs vēl un nobloķēs tesmeni!

Raivix
    Participant

Tad pārstāj būt par pirātu un nebūs jābaidās no M$!

msh
    Participant

It kā pirātisms būtu vienīgais iemesls kādēļ flašot diskdzini un/vai uzlikt resnajai 360. xkaste jtagu…

Aldis
    Participant

Kāpēc skrīni uzņemti ar iPhone vai iPad? Respektīvi iOS? WTF!?!?! Bet te runāts par kaut kādu WP?? o_O

P.S. – uz iOS šī programma saucās “My Xbox Live” 🙂

Ralfie
    Participant

Atvaino, bet LV apstākļos…. lielākā daļa to nespēj izdarīt. Arī es to skaitā..

PS. man ir jaunā kaste ar kinektu – tāpat saucu par govi.. un vēl, kurš normāls cilvis pirks kinekta disku te pa 20-40 latiem?! Par to naudu man sanāk 20 Verbatim diski ar 20 ripotām spēlēm..

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?