Microsoft laidis klajā Windows 8 Release Preview

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft laidis klajā Windows 8 Release Preview

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 34 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

Citējot biedri Crow, Mikroskopu arī var pielāgot naglu sišanai sienā, bet es labāk to daru ar āmuru. Tikai tādēļ, ka mārketinga departamentam vajag naudu un viņi sadomā pēkšņi reklamēt, ka tagad visiem jāpērk jaunā veida ierīces un vecās jāmet atkritnē vai jānoziedo bērnu namiem.

Kopernikam grūtības bija dēļ baznīcas dogmām, un tādēļ, ka cilvēki nepapūlējās veikt paši savus spriedumus, apsverot visus teorijas pierādījumus un oponentu teikto. Š otiņš skepticisma vienmēr jāiedzer pirms katra zinātniskā atklājuma pieņemšanas, bet akli sekot popa teiktajam, noraidot pilnībā visu jauno, ir stulbi.

Bet es esmu lietojis dažādus planšetdatorus, veicis savus secinājumus par to, kas tā ierīce ir, ko tā dara un kam tā ir vajadzīga, un beigās esmu nospriedis, ka, lai gan ar to ir diezgan ērti sestdienu rītos uz balkona sēdēt, dzert tēju un lasīt Notepad ziņas, satura radīšanai tas nu nekādi neder. Pat ar visādām portatīvajām tastatūrām ne.

Tālruņiem skārienjutīgais ekrāns ir ļoti labs papildinājums, jo tas ļauj tādā pašā laukumā vairāk vietas izmantot ekrānam un mazāk – pogām. Tāpat internetu pārlūkot ir daudz ērtāk skrullējot ar pirkstiem pāri ekrānam, nevis spaidot podziņas, lai mazajā ekrānā atrastu tieši to, ko vajag. Kam gan mobilās tehnoloģijas, kas ir paredzētas darbībai kustībā, man būtu nepieciešamas arī galddatorā? Tas ir tas pats, kas izspiest apelsīnu sulu, dabūt no tās koncentrātu un atšķaidīt to ar ūdeni pirms vešanas uz eksporta valstīm.

Jaunzems
    Participant

Ko tu sauc par tehnoloģiju attīstību?

Tehnoloģiju attīstība ir augstas izšķirtspējas IPS vai PLS monitori. Tehnoloģiju attīstība ir 22nm procesori, kvantu datorklasteri un jaunas paaudzes savienojumi.

Tehnoloģiju attīstība nav veco patentu izvilkšana no plaukta un ar mārketinga nodaļas palīdzību realizācija jaunos plašpatēriņa produktos. Tehnoloģiju attīstība nenozīmē izveidot operētājsistēmu, kas paredzēta minētajiem plašpatēriņa produktiem, pilnībā ignorējot galddatorus.

shady
    Participant

Jaunzem – Emm…no manas domas Tu uztvēri apmēram 0,1% informācijas.

Aizmirsti, parunāsim par šo tēmu pēc ~ 10 gadiem.

Jaunzems
    Participant

Laikam jau runāšu tikai es. Jo man būs satura radīšanas ierīce, bet tu sēdēsi no sava planšetdatora. 🙂

shady
    Participant

Labojums, Tu esi sapratis 0% no manis teiktā.

piwchix
    Participant

Kas tev liedz radīt saturu uz Win8 uz desktop PC?

Shady domu es saprotu ļoti skaidri, bet tavējo nespēju sagremot 😀

aoma
    Participant

Ja tu saprastu, ka trešais rūķis ir lielākais ņekudišņiks, par visiem windows ņekudišņikiem kopā, tādas muļķības nerakstītu. Nesaprotu vispār tos izstrādātājus, kas grib ieviest “revolucionāras” idejas, vispirms nevienojoties ar dzelžu ražotājiem, vai kārtējais murgs tiks pielāgots arī ikdienas lietotājam.

Kā jau esmu iepriekš izteicies, ja datoru virina vien sīkiem un nenozīmīgiem mērķiem, kā failu un interneta pārlūkošana un atskaņošana, inovācijas varbūt liekas labas. Nopietnākiem mērķiem jaunās, pārsvarā nepārdomātās liedtotājvides ir greizas un paniku izraisošas. Tas attiecas gan uz windows gan ne windows ražojumiem.

Pats ilgu laiku sēdēju uz xp, window7 tika lietots vien iepazīšanās nolūkos, tagad bik otrādi – vectētiņu iešķiļu vien tad, ja neviena no virtuālajām mašīnām netiek galā.

Ar Linux ir pavisam cits stāsts – tikko jaunā sistēma ir beidzot salabota ikdienas lietošanai, izrādās, ir jauna distribūcija pieejama, kurā, protams, bugu ir vairāk, nekā sētmalas krancim blusu.

Tu, neko sliktu nedomādams, atkāpies atpakaļ uz ieprieķšējo distru, sorry, gribi normāli piešķilt, a tur uzraksts: diemžēl šitas laidiens vairs netiek atbalstīts, gribat apdeitus, sekurējiet savu sekury distēmu caur 10 sekury sreveriem, pie tam, lietojiet tādu atkodēšanas sistēmu, ka pat klibais velns, Asmodejs, nagus aplauzīs.

Te atliek tik pajautāt: Quo Vadis?

piwchix
    Participant

Nu ja tu tā, aoma, saki.

[spoil]Microsoft pārtrauc Win8 izstrādi, gnome3 tiek dzēsts, visi atgriežas pie gnome1. Visas kompānijas atlaiž savus izstrādes darbiniekus/pētniekus/analītiķus, visu sāk no apaļas nulles un zvana AOMA’m prasīt, kā pareizi vajag.[/spoil]

aoma
    Participant

Nu laikam tu esi patiešām jefiņš pēc definīcijas.

Micro joprojām sola atbalstīt savas morāli novecojušās sistēmas līdz 2014 gadam, ja nemaldos.

A kas notiek Linux vidē? Vienam džekam piegriezās, ka nepārtaukti brauc augumā, un nonesa savu serveri nahuj. Pārējie to konfirmē, vai kā? Nu naf tas Linux ar savu “lietotājam draudzīgo huiņu”, pat Long Time Support, strādā labākajā gadījumā pāris mēnešus, ja ne mazāk. Ej tak jūs puiši.

piwchix
    Participant

Ja vēl neesi pamanijis, šī tēma ir par Win8 un metro, un Gnome šeit tika pieminēta tikai salīdzinājumam par pārmaiņām. Ko te mauj savu aprobežoto analfabētismu. Tas, ka tev nekas neiet un bugo, to mēs visi jau zinam. Ne visiem lemts saprast datoru un sistēmas.

Kon
    Participant

Pirms portatīvo datoru buma arī visi bija tik lēni uzskatu mainīšanā?

aoma
    Participant

Nu protams, tu jau mums pats gudrākais te. Tomēr nevaru tevi iepriecināt, kaut arī risinājumu reizēm nākas meklēt čerez ž*pu, man, atšķirībā no vairuma šejienes diskusiju aizsācējiem, normāli darbojas pat trīs sistēmas, kurās, ja kaut kas arī nobrūk, palīdzību sniedz google un specializētie forumi.

Reizēm pat nobrīnos, ka neskaidrā galvā esu iesaistījies diskusijās ar ļautiņiem, kuru vārdu krājums nepārsniedz 300, pie tam puse no tiem ir maķerisms. Labi, tagad kādu brīsniņu nedzeršu.

piwchix
    Participant

Ieteiktu vairs nekad, sekas ir izteikti jūtamas, un kā zināms – neatgriezeniskas.

Kon
    Participant

Ir gan atgriezeniskas

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 34 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?