Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft laidis klajā Windows 8 Release Preview
Mikroskopu arī var pielāgot naglu sišanai sienā, bet es labāk to daru ar āmuru.
Kopernikam grūtības bija dēļ baznīcas dogmām, un tādēļ, ka cilvēki nepapūlējās veikt paši savus spriedumus, apsverot visus teorijas pierādījumus un oponentu teikto. Š otiņš skepticisma vienmēr jāiedzer pirms katra zinātniskā atklājuma pieņemšanas, bet akli sekot popa teiktajam, noraidot pilnībā visu jauno, ir stulbi.
Bet es esmu lietojis dažādus planšetdatorus, veicis savus secinājumus par to, kas tā ierīce ir, ko tā dara un kam tā ir vajadzīga, un beigās esmu nospriedis, ka, lai gan ar to ir diezgan ērti sestdienu rītos uz balkona sēdēt, dzert tēju un lasīt Notepad ziņas, satura radīšanai tas nu nekādi neder. Pat ar visādām portatīvajām tastatūrām ne.
Tālruņiem skārienjutīgais ekrāns ir ļoti labs papildinājums, jo tas ļauj tādā pašā laukumā vairāk vietas izmantot ekrānam un mazāk – pogām. Tāpat internetu pārlūkot ir daudz ērtāk skrullējot ar pirkstiem pāri ekrānam, nevis spaidot podziņas, lai mazajā ekrānā atrastu tieši to, ko vajag. Kam gan mobilās tehnoloģijas, kas ir paredzētas darbībai kustībā, man būtu nepieciešamas arī galddatorā? Tas ir tas pats, kas izspiest apelsīnu sulu, dabūt no tās koncentrātu un atšķaidīt to ar ūdeni pirms vešanas uz eksporta valstīm.
Tehnoloģiju attīstība ir augstas izšķirtspējas IPS vai PLS monitori. Tehnoloģiju attīstība ir 22nm procesori, kvantu datorklasteri un jaunas paaudzes savienojumi.
Tehnoloģiju attīstība nav veco patentu izvilkšana no plaukta un ar mārketinga nodaļas palīdzību realizācija jaunos plašpatēriņa produktos. Tehnoloģiju attīstība nenozīmē izveidot operētājsistēmu, kas paredzēta minētajiem plašpatēriņa produktiem, pilnībā ignorējot galddatorus.
Jaunzem
Aizmirsti, parunāsim par šo tēmu pēc ~ 10 gadiem.
0%
Shady domu es saprotu ļoti skaidri, bet tavējo nespēju sagremot 😀
Kā jau esmu iepriekš izteicies, ja datoru virina vien sīkiem un nenozīmīgiem mērķiem, kā failu un interneta pārlūkošana un atskaņošana, inovācijas varbūt liekas labas. Nopietnākiem mērķiem jaunās, pārsvarā nepārdomātās liedtotājvides ir greizas un paniku izraisošas. Tas attiecas gan uz windows gan ne windows ražojumiem.
Pats ilgu laiku sēdēju uz xp, window7 tika lietots vien iepazīšanās nolūkos, tagad bik otrādi – vectētiņu iešķiļu vien tad, ja neviena no virtuālajām mašīnām netiek galā.
Ar Linux ir pavisam cits stāsts – tikko jaunā sistēma ir beidzot salabota ikdienas lietošanai, izrādās, ir jauna distribūcija pieejama, kurā, protams, bugu ir vairāk, nekā sētmalas krancim blusu.
Tu, neko sliktu nedomādams, atkāpies atpakaļ uz ieprieķšējo distru, sorry, gribi normāli piešķilt, a tur uzraksts: diemžēl šitas laidiens vairs netiek atbalstīts, gribat apdeitus, sekurējiet savu sekury distēmu caur 10 sekury sreveriem, pie tam, lietojiet tādu atkodēšanas sistēmu, ka pat klibais velns, Asmodejs, nagus aplauzīs.
Te atliek tik pajautāt: Quo Vadis?
[spoil]Microsoft pārtrauc Win8 izstrādi, gnome3 tiek dzēsts, visi atgriežas pie gnome1. Visas kompānijas atlaiž savus izstrādes darbiniekus/pētniekus/analītiķus, visu sāk no apaļas nulles un zvana AOMA’m prasīt, kā pareizi vajag.[/spoil]
Micro joprojām sola atbalstīt savas morāli novecojušās sistēmas līdz 2014 gadam, ja nemaldos.
A kas notiek Linux vidē? Vienam džekam piegriezās, ka nepārtaukti brauc augumā, un nonesa savu serveri nahuj. Pārējie to konfirmē, vai kā? Nu naf tas Linux ar savu “lietotājam draudzīgo huiņu”, pat Long Time Support, strādā labākajā gadījumā pāris mēnešus, ja ne mazāk. Ej tak jūs puiši.
Reizēm pat nobrīnos, ka neskaidrā galvā esu iesaistījies diskusijās ar ļautiņiem, kuru vārdu krājums nepārsniedz 300, pie tam puse no tiem ir maķerisms. Labi, tagad kādu brīsniņu nedzeršu.