Microsoft: ļaunā Google jūs izspiego, tāpēc nāciet pie mums!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft: ļaunā Google jūs izspiego, tāpēc nāciet pie mums!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Pametiet Gmail un nomainiet operatoru! – tādu reklāmas akciju uzsācis Microsoft. Un, lai lietotājiem būtu labāk saprotams, atvērta īpaša vietne https://www.keepyouremailprivate.com/ , kurā ar piemēriem parādīts, kā Google personalizētas reklāmas izplatīšanas nolūkos izspiego Gmail lietotājus.

Pēc Microsoft teiktā, Googles roboti izlasa katru vēstuli no sākuma līdz beigām. Arī tās, kuras nav sūtītas no Google konta, un kuru sūtītāji nav iepazinušies ar Gmail lietošanas noteikumiem. Ja vēstulē tiks pieminēti mājdzīvnieki, tad reklāmā noteikti parādīsies dzīvnieku barība. Ja ģeogrāfiskas vietas – jums piedāvās ceļojumus. Ja rakstīsiet par slimībām, tad aicinās ārstēties attiecīgās medicīnas iestādēs, un ja runāsiet par šķiršanos – pieminēs advokātu kantorus.

Microsoft Outlook.com tādas lietas nenotiekot, jā – reklāmu rāda, bet tā parādās pēc nejaušības principa. Redmonda saka, ka vēstuļu skenēšana pie viņiem gan notiekot, bet tikai, lai atklātu spamu. Un par to lietotāji nevarot neko pārmest. “Google neciena jūsu privātumu, bet mēs to darām,” apgalvo Microsoft un aicina Gmail lietotājus nomainīt e-pasta operatoru – un mēs varam iedomāties pret ko. Bez tam Microsoft aicina arī parakstīt petīciju pret Googles spiegošanas politiku.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_pet_1.jpg[/img]

https://www.keepyouremailprivate.com/

E-500
    Participant

Dumja mārketinga cīņa, Turklāt gan Guglis un Mikrosofc tā pat ir izPrizmots no priekšas un pakaļas, un nekāda privātuma tur tā pat nav.

atlans
    Participant

ghostery ir labākais vieds kā atsist sekošanu, kaut gan Nesekot tagad ir katrā broswerī vismaz opera un fire fox

http://www.ghostery.com/‎

Vius vairāk mani apsēda tiši krievu reklāmdevējs vismaz pēc pilna os pārlikšanas pazuda. ghostery bloķēju visu privet info. sociālie saiti man netraucē. google man liekas ir labs,patīk arī pārluks.

jurgenz
    Participant

Brīdī, kad “pazuda” hotmeils un pārsaucās par outook, eksperimentēšanas kārtā piereģistrēju savu e-pastu tur un kopš tā laika esmu aizmirsis par gmail. Varbūt arī tapēc, ka outlookā ir vārds.uzvārds, a gmailā ir padsmit gados veidots burtu un ciparu salikums (:

Ko es gribēju teikt – outlooks man patīk. Vienkāršāks par vienkāršu un nekā lieka

BERILS
    Participant

Paldies, atlans. Ļoti laba manta izskatās pēc 10 minūšu lietošanas. Lapas ielāde notiek ātrāk , bet no sākuma iekaŠ—ās (uz sūdaina netbuka), bet pēctam vismaz baudāms saturs.

Paldies bračiņ:) !

ADS
    Participant

Labāk lai gūgle man mēģina iesmērēt locekļa palielināšanas pumpi, izlasījusi manas kompleksainās sarakstes, nekā ms, pēc nejaušības principa – vairākkārt lietojamos tamponus…

Aldis
    Participant

Principā, abi servisi botu līmenī lasa manas sarakstes, tas mani netraucē. Tad jau labāk ka reklamē ar manu nozari saistītas lietas, ne kā pilnīgu randomu ar kuru jau saskaros tēvēnetos, delfos utt.. Mums inbox ir vēl traģiskāks, reklamē pilnīgu randomu, kā arī paši piesūta savu spamu.

Ja kas, arī draugiem.lv piekopj līdzīgu praksi kā google – reklāmas daļēji ir personalizētas, vismaz pēc vecuma, dzimuma, un domāju ka arī pēc dažādiem citiem parametriem kādus lieto savā profilā.

Mahmuds
    Participant

Interesanti, ja sarakstē tiks vairākkārt pieminēts Tērvetes alus, vai Guuglis rādīs šī alus reklāmu, kad tam būs akcija Maximā, SuperGetto vai RIMI :)?

Participant

Uz personas datiem balstītām reklāmām ir milzu nākotne manās acīs. Pakalpojuma sniedzējs, teiksim, Google ar reklāmām pratīs spēlēties uz tavām vājībām, bieži piedāvās to, ko gribi, itkā nolasot tavas domas, dažbrīd piedāvās to, uz ko tev ir vājība, teiksim, tavai sievai jaunās smaržas un tev – kārtējo jauno atspirdzinošo alus marku, ko atkal ir izlaidis Aldaris.. Tu itkā dabūsi to, ko gribi (vai arī tevī to vēlmi iestādīs), kā arī pati Google tev būs bezmaksas. Tu labāk lietosi bezmaksas teksta redaktorus un video editorus + tev piedāvā reklāmās to, ko gribi, nevis tev liks maksāt par MS Office + kādā citā MS pakalpojumā izmetīs pa kādai krūšturu reklāmai. Kad apdeitosi kārtējo reizi Googles OS (kāda nu tad tā būs), tev nebūs jādomā, cik par apdeitu būs jāmaksā uzreiz vai ik mēnesi/gadu. Rau, letiņi gaudo, ka draugiem.lv viss esot par maksu, bet labajā Facebook par neko nav jāmaksā. Te mēs redzam prioritātes.

Gudras kompānijas tevi novēro.

Crow
    Participant

Tā nākotne jau ir šeit kādus pāris gadus…

Android.

Participant

OS jā, bet viņu ievāktie dati ir neprecīzi, daudz ko nepasaka, un vispār šim visam vēl kādu laiku jāaug.

msh
    Participant

Morāle – nav ko lietot epastus, sevišķi šitādu milžu paspārnē esošus 😀 Es vēl saprotu ja paša meklētu vai skatītu lietu dēļ kaut ko līdzīgu cenšas kaut kādas reklāmas iebarot – kā man pāris lapās mēdz kāds banneris rādīt divdesmitgadīgu apvienotajā karalistē esošu audī pārdošanas reklāmas 😀 – bet epasti – tas jau ir bik par daudz.

P.N. Inbox spamam nav ne vainas – vismaz par to SMS netiek sūtīta.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?