Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft: ļaunā Google jūs izspiego, tāpēc nāciet pie mums!
Pēc Microsoft teiktā, Googles roboti izlasa katru vēstuli no sākuma līdz beigām. Arī tās, kuras nav sūtītas no Google konta, un kuru sūtītāji nav iepazinušies ar Gmail lietošanas noteikumiem. Ja vēstulē tiks pieminēti mājdzīvnieki, tad reklāmā noteikti parādīsies dzīvnieku barība. Ja ģeogrāfiskas vietas – jums piedāvās ceļojumus. Ja rakstīsiet par slimībām, tad aicinās ārstēties attiecīgās medicīnas iestādēs, un ja runāsiet par šķiršanos – pieminēs advokātu kantorus.
Microsoft Outlook.com tādas lietas nenotiekot, jā – reklāmu rāda, bet tā parādās pēc nejaušības principa. Redmonda saka, ka vēstuļu skenēšana pie viņiem gan notiekot, bet tikai, lai atklātu spamu. Un par to lietotāji nevarot neko pārmest. “Google neciena jūsu privātumu, bet mēs to darām,” apgalvo Microsoft un aicina Gmail lietotājus nomainīt e-pasta operatoru – un mēs varam iedomāties pret ko. Bez tam Microsoft aicina arī parakstīt petīciju pret Googles spiegošanas politiku.

Vius vairāk mani apsēda tiši krievu reklāmdevējs vismaz pēc pilna os pārlikšanas pazuda. ghostery bloķēju visu privet info. sociālie saiti man netraucē. google man liekas ir labs,patīk arī pārluks.
Ko es gribēju teikt – outlooks man patīk. Vienkāršāks par vienkāršu un nekā lieka
Paldies bračiņ:) !
Ja kas, arī draugiem.lv piekopj līdzīgu praksi kā google – reklāmas daļēji ir personalizētas, vismaz pēc vecuma, dzimuma, un domāju ka arī pēc dažādiem citiem parametriem kādus lieto savā profilā.
Gudras kompānijas tevi novēro.
Android.
P.N. Inbox spamam nav ne vainas – vismaz par to SMS netiek sūtīta.
Preses relīzes