Microsoft nokritizē Android atjaunināšanas politiku

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft nokritizē Android atjaunināšanas politiku

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Windows izstrādes vadītājs Terijs Maijersons aplika ar pamatīgu kaudzi Googles Android atjaunināšanas politiku. Konferencē «Microsoft Ignite» ÄŒikāgā viņš izteicās “Googles atjauninājumi ir liela … čupa koda bez jebkādām saistībām. Rezultātā Android lietotāji diendienā tiek pakļauti riskam”. Pie tam pēc vārda “liela tika ieturēta zīmīga pauze.

Kaut arī Android tiek kritizēts, Maijersons nevarēja paskaidrot kādā veidā viņi plāno operatīvi atjaunināt Windows telefonus. Development Preview for Windows Phone tika izdots jau 2013. gadā, bet to uzinstalēt pa tiešo varēja tikai par izstrādātājiem reģistrēti lietotāji. Tāpat ne visi viedtālruņu īpašnieki spēja atjaunināties no Windows Phone 7 uz Windows Phone 8. Windows 10 jaunināšana balstās uz šo pašu principu. Atbilstoši Windows 10 Preview iestrādnēm lietotāji saņemšot jauninājumus pamazām. Nepacietīgākajiem būšot iespēja caur Fast Ring saņemt tos uzreiz, bet citi varēšot caur Slow Ring izvēlēties tikai pārbaudītus uzlabojumus.

Bez tam Microsoft ieviesīs arī Biznesa atjaunināšanas centru , kas domāts uzņēmumiem, un kur klienti paši izvērstā veidā varēšot definēt, kad un kā viņiem atjaunināties.

The Verge

[img]https://notepad.lv/userpix/28_mye_1.jpg[/img]

Raivix
    Participant

Bet ir jau arī ko kritizēt. Nopērc flagmani, bet jau pēc gada pasaka: “tev nebūs saņemt atjauninājumus!”.

SWC
    Participant

Ta nevaig pirkt sabojatu samsūda,LG,HTC vai sony ražojumu.

Nexus un GPE ipašnieki nesūdzas, tiem vienmer ir jaunākie apdeiti

Jaunzems
    Participant

Izņemot Nexus 9 🙂

Aldis
    Participant

oi. oii…. kruts…. :

migors
    Participant

Ko tu pļūtī, LG3 lolipops atnāca pirms neksusa.

Stat1CX
    Participant

Tur jau ar android nav nekāda sakara, to dara telefona ražotāji, samsung, sony utt ne jau androids. Un cyanogenmod vienmēr glābs.

SWC
    Participant

Ja izskatas, ka baigi esi inform’ets

G3 iznanca 2015 gada feb

bet es uz Nexus 5 jau 2014 gada novembri lietoju lolipopu

😀

migors
    Participant

Vispār es pats uzinstalēju 15 decembrī. Bet update atnāca novembra beigās tā kā nemuldi. Līdz ar to ka izmantoju zvanu ierakstu es pirms nepārliecinos nelieku jaunos laidienus virsū.

https://t.co/WZVkY08Fc3

SWC
    Participant

Nejauc p**** ar plaušam, Android L nav tas pats kas Android 5.0,

Un G3 ar Dec tik iznāca oficialais 5.0 kurš https://developers.google.com/android/nexus/images

jau bija pieejams no novembra,

ok es kļudijos ar feb neapskatijos versiju, jo tad iznaca 5.0.1

migors
    Participant

Nu tu gan esi ietiepīgs un pašpārliecināts auns. Man toreiz atnāca android 5.0.kas tad tas nav lolipop? Kas tad android 5 ir tavuprāt?

grisha
    Participant

Veelarvien seezhu uz 2.4, ja nekljuudos. NEsuudzos.

Windowsam gan vajag visaadus apdeitus katru dienu, antiviirusus un veel visaadus meeslus.

Kaa Microsofts nopirka Nokia, naacaas no Nokias arii atvadiities.

Man gan telefons pamataa ir tikai internetam.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā