Microsoft nopircis Nokia

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft nopircis Nokia

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

Tā ir, ja nepērk Nexus

grisha
    Participant

VAri varbuut pateikt, kaa nomainiit zvana signaalu? NEvajag kaarteejo zvana toni, bet gan dziesmu, kas ir telefonaa uzlikt. PAshus tonjus jau atradu ka mieriigi nomainiit. Bet cik pie dziesmaam atradu, tad vieniigaa izveele, izdzeest dziesmu.

Viestartss
    Participant

Eudoxus – kur tajā telefonwindowsā atrast pa bluetooth pārsūtītu audiofailu? mēģinājumā ar telefonu tika ierakstīta dziesma un nosūtīta pārējiem grupas biedriem caur zilo zobu. tie, kam andrītis telefonā, atver failu pārlūku un attiecīgā mapītē atrod visus caur bluetooth saņemtos failus.

a telefonwindowsa lietotāji var uzkāpt kokā, jo failu pārlūks nav un iebūvētā proga, kas atbild par audiofailiem, to skaņas klipu savā sarakstā neuzrāda. cik es internetā pameklēju, arī citi ļautiņi nekādu risinājumu šādā situācijā nebija atraduši.

Evers
    Participant

Tāpat pagaidām redzu Nokiai tikai lejupslīdi, pogtelefu segments gan vēl ir labs. Pirku Nokia WP8 ar optimismu, zināju, ka būs ierobežotas pielāgošanas iespējas un mazāk aplikāciju, taču tas nelikās svarīgi. Sākumā likās forši, strādā pludeni, elegants un vienkāršs, bet sāka blusiņas lēkāt aizvien vairāk un vairāk, wlan/3g/camera draiveru/servisu kreši, tad pats restartējās, tad pašam jāpārstartē, tad vispār baterija laukā jāņem, es pat nemēģināju factory reset, ja telefons mēneša laikā un tikai ar dažām nepieciešamākajām aplikācijām, kļūst nelietojams, tad nav divu runu, aiznesu uz veikalu un iedeva jaunu tādu pašu, nezinu, kā tas būtu uzvedies, bet domāju, ka nekas labāks nebūtu bijis, nākošajā dienā apmainīju pret naudu jo vibriķis lāga nestrādāja un beigās vispār nosprāga. Nekas, esmu mēnesi bez maksas patestējis WP8 telefonu un ieguvis kautkādu pieredzi 😀 Jā un, aplikāciju bibliotēku princips bez failu menedžera…tas galīgi neder, normāls video atskaņotājs ar nav pieejams. Android nav ideāls, taču manā pieredzē daudz stabilāks un uzticamāks un daudz tuvāk datora funkcionalitātei par WP.

Raivix
    Participant

Tam, ka Android ir tuvāk datora funkcionalitātei, pilnībā piekritīšu. Bet es neuzskatu, ka telefonam būtu jāaizvieto dators. Tam ir jākalpo kā mūsu digitālajam asistentam, kurš vienmēr ir mums līdzi un kurā mēs varam uzrakstīt īsziņu, pazvanīt, iebrist tīmeklī vai pačekot e-pastu, bet ne jau veikt kādus īpašus uzdevumus. Š eit arī strādā mani uzskati par to, ka telefonam nav vajadzīgs ekrāns, kas lielāks par 4.5 collām, jo lai komfortabli veiktu šīs manis uzskaitītas darbības, nekas lielāks nav nepieciešams. 🙂

Ja runājam par pieredzi ar WP, tad lietoju to jau 5 mēnešus un pēc Symbian, kas man sagādāja tikai galvassāpes, esmu vairāk kā apmierināts. Protams, ir lietas, kas varētu būt savādāk, bet tas ir mazsvarīgi.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?