Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft Office 2010 Starter būs bezmaksas
Protams, pilno Office 2010 paketi par velti neviens nedāvinās, bez maksas būs īpaša Starter versija, kura saturēs tikai programmas Word un Excel (un kurās nevarēs lietot augstākās pilotāžas
Kā izteicās MS vecākais viceprezidents Chris Capossela – ja grib par velti, tad būs jāpaskatās reklāma. Tā nebūšot uzbāzīga, teksti mainīšoties ik pēc 45 sekundēm, un mudināšot lietotāju nopirkt atslēgu pilnajai versijai. Reklāma nebūšot uz dokumenta virsmas, un netraucēšot.
Kas gribēs apgreidoties uz pilno versiju – būs tikai jānopērk “Product Key Card”, un pēc minūtes viss Office 2010 būs pieejams (jo visi faili jau ir uzinstalēti, tikai daļa no tiem bloķēti).
Vai Microsoft Office 2010 Starter varēs dabūt arī jebkurš brīvai lejuplādei – vēl nav zināms.
I <3 MS
Tā nebūšot uzbāzīga, teksti mainīšoties ik pēc 45 sekundēm, un mudināšot lietotāju nopirkt atslēgu pilnajai versijai. Reklāma nebūšot uz dokumenta virsmas, un netraucēšot.
Kaut kā neticās, ka nebūs uzbāzīga.
P.S. laikam sāk izjust spiedienu no OpenOffice
Word un Excel (un kurās nevarēs lietot augstākās pilotāžas profesionāļu rīkus, kā makrosus, automātisko saturu, komentārus).
Jā fonta formatēšanas tūļus arī izņem ārā, lai pavisam jauki! 😛
Gaidām, kad ES pieprasīs, lai Win7 piedāvā Ofisa programmatūras izvēles logu, jo šitas ir tiešs mēģinājums konkurentus nodauzīt nokautā.
nu ņemot vērā, ka datora pircējam nav īpašu izvēles iespēju attiecībā uz OS, tad es pieļauju, ka biroja un citu programmatūru veidotāji varētu mēģināt kaut ko līdzīgu panākt, lai neļautu MS kopā ar Windu dot līdzi jebkādu citu savu softu, nesniedzot lietotājam pienācīgas izvēles iespējas. precedents ar pārlūkprogrammām jau ir 🙂
Ikdienas vajadzībām gana labs ir jebkurš, un daudzu lietotāju vietā es pašlaik maksas MS Office vietā izvēlētos bezmaksas IBM vai OO – un zagt neko nevajag, laikam MS to apzinās, un tagad laidīs tautās šo Starter versiju kas veiksmīgi konkurēs ar bezmaksas alternatīvām.
A napig tev unlockeru? Ja zog, tad zog pēc pilnas programmas – uzreiz ņem Professional un esi profesionālis 😀
Man patīk ‘Light’ produkti… 🙂
Labāk sākumā būt radinājuši pie jaunā ofisa un tiem kam vajadzētu vairāk funkciju lai maksā.
Salīdzinājumam:
Google ” Dont be evil”
MS “Profit at any price”
😀
Tā jau domāju, ka tu tāds paviegls 😀
Tā jau domāju, ka tu tāds paviegls 😀
Lidoju kā pūciņa…
A napig tev unlockeru? Ja zog, tad zog pēc pilnas programmas – uzreiz ņem Professional un esi profesionālis 😀
“Light” viņš nebūs, tas ir nolockots pilnais ofiss.
Gribu redzēt cilvēku,kurš izmanto kaut 1/3 no WORD vai EXCEL iespējām. Var jau būt, ka ir fanāti, bet laikam viņiem ir iemesls šūmēties, jo kā lai pārdzīvo ka MAN NAV PILNĀĀĀ JAUNÄ€KĀĀĀ versija.
Tāpēc jau es saku – ‘Light’! Mūsdienās viss ir gaužām pārbāzts! 🙁 Labi, ka vismaz tagad modē nav minimālisms… 🙂
Preses relīzes