Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft pārlūku izvēles vietnē – 12 pārlūki!
Tāpat arī par katru no pārlūkiem var palasīt “īsus slavas vārdus”. Lai kādam no kandidātiem nebūtu priekšrocību – pie lapas pārlādēšanas pārlūki sakārtojas citādā kārtībā (pēc random
Ko tad mums piedāvā bez IE8, Firefox, Opera, Chrome un Safari? Dažus Firefoxveidīgos, kā K-Meleon, Flock, un arī tādus, kas lieto IE dzini: Avant Browser, Maxthon, Sleipnir, FlashPeak SlimBrowser un GreenBrowser.
Lejupielādes vietnes adrese:
Š ī adrese tiks iekļauta marta Windows atjauninājumos, un ikvienam Eiropas datorlietotājam tiks atgādināts par iespējām izvēlēties pārlūkprogrammu.
we ever built
pareizāk būtu ja ikreiz atverot
.
Oj sory paspaidīju refresh tā arī ir 😀
Tāpat IE ielikuši rindā pirmo 😀 var strīdēties . pareizāk būtu ja ikreiz atverot
Izlasi ziņu līdz galam un paspaidi F5 – kārtība mainās gan!
Tāpat IE ielikuši rindā pirmo 😀 var strīdēties . pareizāk būtu ja ikreiz atverot
lasīt māki, paraščonok?
Manuprāt šitas cirks no EU puses bija lieks, un vēl jo joprojām nesaprotu kā no tiesiskā viedokļa viņi varēja teikt Microsoftam ko viņi drīkst iekļaut savā OS, un ko nē.
Jaunzems, Kas tev atkal nepatīk? Tev tā tik vien gribas kādu nolikt..
lasīt māki, paraščonok?
Kad Es tevi noķeršu ar to šalli arī nožņaugšu ,cepuri ***********************
22. Feb, 2010 at 16:03
Kad Es tevi noķeršu ar to šalli arī nožņaugšu ,cepuri piedirsīšu un izsmērēšu pret seju!!! 😀
Kļūdīties ir cilvēciski .
Let’s Go To The Dog Show! You come here and I make you my bitch’
Parasti pacmitnieki tā raksta,vai nu ENG-RUS valodā,kad nav ko reāli atbildēt . Un doma ka ir krutāki par tiem,kas raksta Lv valodā
Kad Es tevi noķeršu ar to šalli arī nožņaugšu ,cepuri piedirsīšu un izsmērēšu pret seju!!! 😀
kaut kur sjitais puisjels deklareeja, ka esot pieaudzis :>
Neatceros, kādā rakstā/foruma tēmā bija diskusija par to, kāpēc Applei neliek darīties šitā, kā M$. Varbūt kāds atsvaidzinās atmiņu?
asdfgfh, Tieši tā, noteikumiem jāattiecas uz visiem, bez izņēmumiem.
Un vispār, kāds jautāja ES iedzīvotajiem ko viņi domā pirms pieņēma šādu likumu?
Bet piekrītu tiem, kas saka, ka viss šitas cirks 100 gadus nebija vajadzīgs. OK, panāca, ka mazmīkstie uztaisa tā, ka IE var pilnībā izvākt no sistēmas. Pie tā tad vajadzēja palikt. Bet nu šis tagad ir izsmiekls. Un es arī balsoju par to, ka tagad būtu jāpanāk, lai Apple ieliek līdzīgu fīču savam OSX.
Preses relīzes