Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft pārlūku izvēles vietnē – 12 pārlūki!
Ja OS lietošanu esi apguvis skolā, tad Tev NEVARĒJA traucēt Win pasniegšana, jo gan pati vinda, gan arī nikss un maks pirms macību sākuma Tev nebija zināmi, tātad nebija ar ko salīdzināt, un traucējums nemaz nevarēja rasties! (Ja vien mācību process kā tāds nebija traucējošs!) Nost ar šādām spekulācijām!
Nebuut nerunaaju par sevi, manaam aciim dators paziistams jau no DOS laikiem.
Bet tagad padomaa: kaada iemesla vadiiti skola teeree savu naudu, lai iegaadaatu windows, M$ office utt.? Mieriigi vareetu linux linux uz taam kasteem un maaciit beerniem open office. Un par to trauceeshanu: buutiibaa jau lielaakais trauceeklis, kas vien var buut paarejot no vienas OS uz citu ir pieradums, ko cilveekiem rada skolaa (atkal, runaaju par ierindas lietotaajiem, konkreetaak jaunatni)). Pats viena iemesla deel nevaru paariet uz linux: esmu paarlieku pieradis pie win xp (nee, arii win 7 netaisos likt). Ir bijushi vairaaki meeginaajumi nahranizeet win un uzlikt ubuntu vai suse, tomeer peec dazaam dienaam jau biju atpakal pie windows.
..Pats viena iemesla deel nevaru paariet uz linux: esmu paarlieku pieradis pie win xp (nee, arii win 7 netaisos likt)..
Lai kā es neciešu šo tizlo jeņķu izteicienu no VHS filmu laikiem, tomēr šoreiz man jāsaka, ka tās tiešām ir TAVAS problēmas
P.S. Pamēģini
Ir bijushi vairaaki meeginaajumi nahranizeet win un uzlikt ubuntu vai suse, tomeer peec dazaam dienaam jau biju atpakal pie windows.
Es savā laikā nahrenizēju un tad iedomājos, kāda velna pēc es to ubuntu nelietoju jau gadiem pirms tam bet sēdēju xp miskastē.
Ir bijushi vairaaki meeginaajumi nahranizeet win un uzlikt ubuntu vai suse, tomeer peec dazaam dienaam jau biju atpakal pie windows.
Es savā laikā nahrenizēju un tad iedomājos, kāda velna pēc es to ubuntu nelietoju jau gadiem pirms tam bet sēdēju xp miskastē.
+1
es pirms pusgada pārgāju uz kubuntu no win 7, atpakaļ netaisos un domāju, kā pārējos datorus mājās pārlikt uz linux – problēma ir piespiest potenciālos lietotājus mazliet palasīt un iepazīties ar to OS.
man tā pat kā vienam no augšas, pirmo reizi atverot to lapu pirmajā vietā stāvēja IE.. 🙂 kā ir citiem kas vēl nav to lapu virinājis?
Kameer lapu ielaadeeja, bija IE pirmais, peectam seciiba tika sajaukta…
P.S. Ir pieejami visi 12 browseri (neskaitiiju).
Linux vs. M$, jums neapnīk malt vienu un to pašu? Patīk Linux? Sēdi uz viņa, nevis lien windows pusītē un vislaik kunksti. Neesmu manījis ka windows lietotāji līstu linux pusītē iepļūtīt par katru cenu, bet visi ubunstisti kā izsalkuši katrā topikā sāk os-wars.
Vienkārši ir daļa it forumu lietotāji, kuri nesaņems ikvakara onanēšanas prieciņu, ja neiepostos katrā pavedienā cik linux ir ideāla štelle, pat ja topiks būs par ms
Linux vs. M$, jums neapnīk malt vienu un to pašu? Patīk Linux? Sēdi uz viņa, nevis lien windows pusītē un vislaik kunksti. Neesmu manījis ka windows lietotāji līstu linux pusītē iepļūtīt par katru cenu, bet visi ubunstisti kā izsalkuši katrā topikā sāk os-wars.
Vienkārši ir daļa it forumu lietotāji, kuri nesaņems ikvakara onanēšanas prieciņu, ja neiepostos katrā pavedienā cik linux ir ideāla štelle, pat ja topiks būs par ms
es par to pašu! tā krāniņu mērīšanās, jau ir līdz nelabumam apnikusi!
es par to pašu! tā krāniņu mērīšanās, jau ir līdz nelabumam apnikusi!
Paturpināšu garo tēmu. Varbūt tas bijis pirms tam, bet šajā tēmā es kaut kā nepamanīju, ka kāds no Linux bāzē būtu kaut vienā vietā pateicis, ka Win lietotāji ar kaut ko ir sliktāki par Linux lietotājiem? Cilvēks nopērk sev Win un bauda UPDATE u.t.t. (Linux to bauda par velti) nu tas tā. Un zin, ka par viņu rūpējas Win izstrādātāji vai arī otri. Ne reizi vien esmu teicis Win ir laba OS nebūt nestrīdos un nebūt nesaku, ka tie, kas to lieto Win ir kādā ziņā pārāki vai nepārāki par Linux lietotājiem. Tā tas nav. Jo tajā pašā Win ir tik daudz noslēptu nianšu un iespēju, ko vairums lietotāju nekad tā arī neuzzinās.
Man tomēr jautājums Win lietotājiem? Win jau ir tikai pamatu pamats, bet kā ar pārējām programmām? Protams free stuff ir arī priekš WIN un pēdējā laikā tas dublējas ar Linux (Gimp, Blender, disku rakstīšanas programmas u.t.t.).
Jautājums vēl reizi, kādēļ jūs sākat rakstīt par KRÄ€NIEM tad, kad vienkārši tā paša BUBUNTA lietotāji vienkārši uzrakstā kā viņi ir nonākuši līdz Linux? Jūs apvaino pati doma, ka kāds lieto, ko citu vai jūs esat sava veida rasisti, kas neatzīst alternatīvas? Vados tikai no dotā raksta komentāru kopuma. Atbildiet uz jautājumu tie, kas ir apvainoti ar cilvēku komentāriem, kas apraksta savu Linux pieredzi?
jonjs, speciāli analfabētiem, nav šī ziņa par tavu linux un ej izmanto savu lieko laiku citur nevis raksti visur par saviem piedzīvojumiem pie pc.
Kam negadās kļūdas? It īpaši garos tekstos. Un vēl jautājums, ko tu gribēji pierādīt savā pēdējā komentārā? Kaut kādu pārākumu vai ģenialitāti? Un tu domā, ka to pierādīji? Vai vienkārši neizlasīji līdz galam un nolēmi, ka kaut kas savas personas aizstāvībai ir jāuzraksta. Starp citu man uz šī kompja ir kaut kāda “Labtec” klaviatūra. Patiesi tā iesūkā, spied taustiņu, bet tas nespiežas un pēc tam nākas labot. Būs jāiegādājas cita, jo uz nerviem krīt diezgan pamatīgi 🙂
Preses relīzes