Microsoft pirks Winamp «pīšļus»

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft pirks Winamp «pīšļus»

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft ved sarunas ar AOL par Winamp komandas un Shoutcast servisa pārpirkšanu; pēdējais dod iespēju mājas lietotājam izveidot interneta radiostacijas. Darījuma summa netiek izpausta. Informācija nāk no AOL piederošā portāla TechCrunch, un šobrīd visas sarunas grozoties ap cenu. Bez Winamp AOL meitas kompānija Nullsoft strādāja arī pie blakusprojektiem, tai skaitā Shoutcast. AOL nolēmis apgriezt visus nerentablos projektus, un šai sakarā 2013. gadā jau slēgti The BoomBox, The Boot, Noisecreep un Comics Alliance.

Nullsoft 2009. gadā tika iegādāta par 80 milj. USD. Pēc TechCrunch caur puķēm teiktā, AOL nekad nav īpaši atbalstījusi savus projektus. Galvenā AOL peļņas niša ir reklāma vadošajos IT resursos. Bez TechCrunch koncernam pieder arī portāli Engadget, Huffington Post un citi.

Ko Microsoft iesāks ar Winamp izstrādātājkomandu – tas arī nav skaidrs. Redmondai pieder atskaņotājs Windows Media Player, kam tieši Winamp labu laiku bija galvenais konkurents.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440w_1.jpg[/img]

Avots

RicoPico
    Participant

Nokia, Winamp un Bing… Manā sētā kretīni dejo…. 😀

Aldis
    Participant

Lietošu visticamāk klasisko Winamp. Kaut gan, kas zin, ja WMP tiks aizvietots ar Winamp iespējām, utt.. es tikai PAR! 🙂

Anonīms
    Neaktīvs

Skaidrs. Vēlviens norakstāms projekts 🙁

usins
    Participant

Winamp jau pirms gadiem 6 apnika…. VLC ir stabili aizvietojis. BEt nu es tikai patērēju, neko neraidu.

Kon
    Participant

Jep, tikai ieraugot šo rakstu, es atcerējos, ka Winamp vēl ir dzīvs.

atlans
    Participant

Ja jau pirks tad labi, varētu sanāk kā skypam. Domāju ka lēnā pušu rīciba grib nosist cenu. winamp bija labs playeris bet ja mainīs kodu programmā tad gan nosprāgs. Pagaidām esmu ar VLC playeri kad iemācījos rīkoties ar playlista opciju sakārtot muziku kļuva vieglāk.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?