Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft publiski atzīst Windows Vista par sliktu produktu
Investoru konferencē ÄŒārlzs Songhērsts (Charles Songhurst), MS galvenais menedžeris stratēģijas jautājumos, runājot par Vista, teica šādus vārdus: “And sometimes your products are good, sometimes the products are bad. And I think Vista was a less good product for Microsoft”.
Š eit viss ir skaidrs, pārprast neko nevar. Ja nu vienīgi reklāmas triks – 30% pasaules datoru apgādāti ar Windows Vista, laiks iegādāties Windows 7!
starp citu man azotee ir vista home lite;> skrien labi, staav uz kastes kaa viena no os un paarsvaraa uz taas siicis trenkaa speeljukus. nav ne bremzju, ne paarlieciiga atminjas slogojuma. tiiri ciesjami. pirms w7rc lietoju paarsvaraa to)
standartversijas gan ir briesmiigas jo briesmiigas….
un te mees atceramies winME :>
par ME runājot, var teikt ka tagad vēsture atkārtojas-
ME kļūdas laboja XP ( kas gan bija vairāk uz 2000 bāzes ne ME, bet 2000 nebij tik ļoti mājaslietotājiem orientēts)
Vistas kļūdas labo 7
Wuu, turi beidzot muti imbecil!
Tev veselības/garīgās problēmas ka tu buļļa kakas pa taisno IT ziņu topikā raksti? Visas savas pretenzijas vari izklāstīt man privāti.
P.S. man tas viss ir zem astes kaula, Noteikti zinu ka ikdienaa vinju nelietoshu.
Otrkārt, es piederu pie tiem, kuriem pret Vistu nekādu īpašu sūdzību nav. Tiesa, lietoju to tikai kopš brīža kad iznāca 1. servisa paka. Jā, dažos gadījumos (piem. startējot) nav tik žiperīga cik XP, bet daudzos citos gadījumos Vista griežas ātri. Turklāt jau ilgi izmantoju Vista Business 64-bit versiju un neviena kreša. Nekas arī nekaras. Nekad neesmu Vistu īpaši slavējis, bet daudzos gadījumos esmu norādījis, ka bieži vien tā Vistas nolikšana ir tikai tāda bravūrīga muldēšana.
Ja kas, gan XP, gan vēlākajos produktos besī tas “sadzīviskums”… priekš kam man XP PROFESSIONAL versijā ir tie MyMusic, MyPictures un visa šitā uzmācīgā draza…? Kaukādā Home tas būtu labi saprotams.
Nu pirmkārt, puisis to nosauca nevis par sliktu produktu (kā ir teikts virsrakstā), bet gan par “ne tik labu (less good)”. Ir tomēr atšķirība.
Otrkārt, es piederu pie tiem, kuriem pret Vistu nekādu īpašu sūdzību nav. Tiesa, lietoju to tikai kopš brīža kad iznāca 1. servisa paka. Jā, dažos gadījumos (piem. startējot) nav tik žiperīga cik XP, bet daudzos citos gadījumos Vista griežas ātri. Turklāt jau ilgi izmantoju Vista Business 64-bit versiju un neviena kreša. Nekas arī nekaras. Nekad neesmu Vistu īpaši slavējis, bet daudzos gadījumos esmu norādījis, ka bieži vien tā Vistas nolikšana ir tikai tāda bravūrīga muldēšana.
Pilnībā piekrītu! 🙂
Nu pirmkārt, puisis to nosauca nevis par sliktu produktu (kā ir teikts virsrakstā), bet gan par “ne tik labu (less good)”. Ir tomēr atšķirība.
Ir tāda lieta, kā diplomātiskā etiķete. kas šāda mēroga darboņiem ir obligāta lieta… viss jāpasaka “caur puķēm” 😀
Zatlers arī varbūt gribētu teikt, ka X kungs no Y partijas ir smagi apzadzies un viņa vieta ir cietumā, bet realitātē saka, ka X kunga darbībā ir vērojami zināmi trūkumi, un tos kaut kad būtu vēlams novērst… 🙂
Lasīt starp rindām sen esam iemācījušies 🙂
Esmu iepētījis gan to neputnu, gan W7 un neesmu atradis NEKO, kas, salīdzinot ar W2K man dotu jebkādu iespējamu produktivitātes pieaugumu.
kaarteejais bezjeedziigais kakaataajs….
protams, ka ekselim un wordam nekaadu paarmainju nebuus, mhhhh
bet ir cilveeki, kuri straadaa ar grafiku…
ir apdolbiitie geimeri, kuriem dx11 ir dziiviibas un naaves jautaajums.
savlaik paara gadus uz w2k paseedeeju. tracinaaja bezgaliigi leenaa starteesjanaas un nemitiiga install diska pieprasiisjana mainot kaadu “ahujena” svariigu sisteemas parametru.
par vistu es jau sjai topikaa izteicos
sjobriid kaa pamatos maajaas lietoju w7rc un pateiksju vienu – nestaav xp liidzi, nestaav un viss!
sisteema man diezgan smagi aizkakaata ar visaagu kuinju, tomeer w7 bremzi nereiz neesmu noveerojis. ljoti labs atminjas menedzjments, jauks resursu pateerinjsj. par spiiti manaam izvirtiibaam neatceros reizi, kad w7 buutu nokresjojis.
peetnieks, ibio….
sjobriid kaa pamatos maajaas lietoju w7rc un pateiksju vienu – nestaav xp liidzi, nestaav un viss!
peetnieks, ibio….
Bet man kā stāvēja tā stāv un vis! Ir normāls dators, protams lieto ko gribi, Vistu vai W7 lidos. Bet kad jebkuram mēslainajam portatīvajām kam 1gb rama, tika lipinātas uzlīmes
Un pēc tam kad Vista iznāca, tad vel sāka instalētus pārdoti, plus saslēdza visus Aero un sidbārus un pa vidu vel 15 HP procesi ar visu mēdia centru. Acerim atkal kaut kādi dolbanutie tulbāri + pusinstalēts Norton antivīrus! Tur vienkārši varēja nosprāgt pie tādas “‘Ä€trdarbības” Tas tas pac kas nopirktu sūdu (burtiskā nozīmē) ietītu skaistā konfekšu papīrīti un ar uzsietu bantīti.
Sētnieks Miķelis
Tikai reti jau kurš lasa, kas rakstīts. Ja pareizi atceros, Capable nozīmēja Vista Home Basic funkcijas, značit bez ūberkūlā Ä€ēŠ—Š un visādiem mēdīšanās centriem un pārējiem pribambasiem, kas vienkārši nepienākas. Ja pieņem, ka tad uzlika tikai wordu un šmekseli, tad Vista arī neko briesmīgu neēda un darbības ātrums bija, kā uz labi palietota XP 😀
Tas, ka ražotājs dzen iekšā visādus mēslīgus nortonus un citus zilus brīnumus iekš OEM pakām, gan ir vājprāts. Un kas attiecas uz portatīvo dolbanutajiem tulbāriem un līdzīgām “beter user ekspieriens” fīčām – tiešām nedalec man, kāds gudrāks prāts varētu man paskaidrot – nahrena viņas vajadzīgas?
Preses relīzes