Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft Sidewinder X4: līdz 17 vienlaicīgi nospiestu taustiņu
ghosting
Katrs savu klaviatūru var pārbaudīt šeit:
https://www.microsoft.com/appliedsciences/content/projects/MultiKeyDisplay.aspx’>>
Parasti, nospiežot vienu vai vairākus taustiņus, kontaktu matricā saslēdzas atbilstošās rindiņu un kolonnu maģistrāles, pēc kā taustiņš tiek atpazīts.
Tiktāl viss parasti iet gludi, bet šeit jau sākas problēmas:
Visvairāk šāda vienlaikus nospiesto taustiņu neatpazīšana traucē geimeriem. Dažkārt, ja kāda komanda netiek laicīgi izpildīta, nevar saprast, vai pašam par lēnu reakcija, vai taustiņi nereaģē. Tiem, kuri klaviatūru izmanto par visiem 100%, Microsoft izlaidis Anti-Ghosting klaviatūru SideWinder X4
[img]Avots 1, 2
PS: Geimemērkaķis-mutants ar 17 vai 26 roku pirkstiem… Vēl viens LOL! Nekad nav bijusi vajadzība izpildīt vairāk par 3 taustiņiem vienlaicīgi (Ctrl+Alt+Del [svētā gara vārdā] Enter!).
Attiecīgi, Sidewinder X4 turpina būt viens no maniem top variantiem, arīdzan atsauksmes par jamo iraid nospiedoši pozitīvas, vot tikai DABŠªT NEKUR NEVAR! Vairs nevar… šaipus lielajam dīķim tikai Nordic variants (QWERTZ ar visiem tur ümlautiem) un tas nekam neder, bet šipings no junaitedsteits atkal sanāk pārāk dārgs prieks.
P.S. Sidewinder X4 vispār izlaida jau tai tālajā 2010.g., bet cilvēki jau nejēdz, kas ir labs, un nepirka, tāpēc arī laikam Microsoft no Eiropas jamās izvāca, un dīķa šajā pusē reti kāds dzirdējis par tādu eksistenci.
=>Rico
Extrēmākais gadījums ir 20 vienlaicīgi nospiesti taustiņi – ar domu, ka ir spēle, kurai nepieciešami 10 taustiņi un ir iespēja jamo rambāt divatā ar čomu. Pieņemu, kas tas varētu būt kaut kāds fighting geims un pat tad diezvai šai spēlei būs nepieciešams, lai spēlētājs nospiestu visus taustiņus reizē.
AW + Space (works)
WD + Space (works)
SD + Space (not working)
AS + Space (not working)
Bitches.
Pie tam, es ar savu Cherry MX Brown dēli dabūju 24 simultānas pogas
Te lūk mana. Bitches. Tikai <> [] ;’ podziņas ir pareizajās vietās kā standarta dēlim 😀
=>Kualds
Dažus komentus augstāk mēģināju skaidrot…
PS: Geimemērkaķis-mutants ar 17 vai 26 roku pirkstiem…
Es ar savu 3Ls vērto klavieri varu max 6 pogas reizē darbināt. Pasakiet man kāpēc, lai vajadzētu vairāk?
[spoil][img]
– Agrāk izjutu vajadzību pēc vairāk taustiem, tika geimotas [split screen] spēles ar draugiem. Bet tajā laikā tehniskas iespējas to visu neļāva.
– Vēl zinu cilvēkus, pats arī agrāk krāmējos ar mūzikas radīšanu, klavu var izmantot kā taustiņinstrumentus – un ir daži akordi kas nav izspēlējami dēļ klavas īpatnībām. Bet tagad tas man arī nav aktuāli.
Galīgi nav aktuāli priekš manīm šinī brīdī tik daudz taustus reizē spiest.
Preses relīzes