Microsoft slavē IE11

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft slavē IE11

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft oficiālajā blogā parādījušās “slavas dziesmas” jaunajam pārlūkam Internet Explorer 11, kurš šobrīd pieejams Windows 8.1 Preview sastāvā. Visas demonstrācijas gan attiecinātas uz skārienjutīgiem ekrāniem un Modern UI grafisko vidi, tā kā var piekrist, ka viedtālruņiem un planšetdatoriem IE11 varētu būt patiešām labs atradums. Kas attiecas uz tradicionālajiem PC ar peli un klaviatūru – baidos, ka jaunums nekļūs populārāks par jau esošajiem IE laidieniem.

Kad tad mums piedāvā IE11?

1. Līdz 100 vienlaikus atvērtām cilnēm jeb tabiem bez stabilitātes un veiktspējas krituma. Pie tam šobrīd pasīvie tabi nepatērēs sistēmas resursus vai papildus enerģiju no baterijas.

2. Pārlūkošanas sinhronizācija uz visām Windows 8 ierīcēm caur Skydrive. Respektīvi – darbā atveram kaudzi mūs interesējošo tabu, un vēlāk no mājas datora turpinām pārlūkošanu tieši no tās vietas, kur darbavietā beidzām.

3. Side-by-Side: Ja web-lapā būs telefona numuri – no mobilajām ierīcēm uz tiem varēs piezvanīt, vienkārši uzklikšķinot. Zvanīšanas programma tiks izsaukta automātiski un novietosies blakām pārlūkam. Tas pats ar e-mail.

4. Daudz ērtāka biežāk lietoto web-lapu pārvaldīšana un izvērsta meklēšanas priekšāteikšana (suggestions).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fR0qWhqnbQk[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_z9slk3b4Sk[/youtube]

Microsoft blogs

akms47
    Participant

Tabletistiem bonuss, kā jau Samurajs minēja, a tā… nafig kulbai piektais ritenis. Nafig man 100 cilnes, dators nosprāgs ātrāk. Virtuālajiem pašiem labs softs.Skyps jau nummuru izsaukšanu no lapas lieto sen. Kas tur vēl ērtāks? Varbūt man IE 11 varētu muguru pakasīt?

Crow
    Participant

Nu bet kas gan sunim asti cels, ja ne caureja…

jonjs
    Participant

Pasaulē IE tā pat ir 2. vietā. Protams jautājums kāpēc, ir cits jautājums. Nez man patīk FF, tas visdrīzāk mana konservatīvuma pēc. Jāsaka gan, ka atliek pabrīnīties tikai par to, ka Chrome rullē. Lai gan arī, kas vainas Chromei? Ja paturpina par IE, tad visdrīzāk tie laiki ir pagājuši, kad vairums vīrusu Windlowsā līda tieši caur tā caurumiem.

Protams zinātāji gan jau, ka var palabot.

Wuu
    Participant
    Aldis
    Participant

Iedot Windows Phone platformai browseri, kas atbalsta tikai mob. vesijas, vien ir kļūda.

Tgad tiekties uz to ka touch ierīces zem WP novērtēs updates, ir pareizi…. 🙂 … Mo marketinga viedokļa..

Ai šausmas…. 50% webi nestrādās kā nākas… :] That is feature not a bug.. :]

oyo
    Participant

klausoties tajā balsī, īsti nevar saprat vai viņa grib raudāt vai smieties

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?