Microsoft Surface Pro 3 dedzina rokas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft Surface Pro 3 dedzina rokas

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Oficiālajā Microsoft forumā tēma par Windows 8 jaunā planšetdatora Surface Pro 3 pārkaršanu jau satur virs 300 komentāriem. Kāds no šādas planšetes īpašniekiem ar Intel i3 procesoru raksta: “Š ī planšete man ir jau ceturtā; visas iepriekšējās es apmainīju, bet arī šinī pārkaršanas problēma ir aktuāla. Es nedaru neko īpašu – vienkārši apmeklēju web lapas, un tanīs pat flash animāciju nav.” Autors apgalvo, ka ierīce jau pēc trim minūtēm sākusi mest paziņojumus par augstu temperatūru un slēgties ārā.

Vēl vairāk sūdzību ir no tiem, kuru Surface Pro 3 uzstādīti jaudīgākie Intel i5 un i7. Daži sūdzas, ka planšeti pat neesot iespējams turēt rokās. Vairāki problēmu atrisinājuši, piespiedu kārtā atslēdzot sistēmas procesus Windows Installer Module un Windows Installer Module Worker.

No recenzentu puses visā visumā atsauksmes par Surface Pro 3 ir pozitīvas: tas ir Microsoft pirmais mēģinājums apvienot planšetdatoru ar laptopu. Kas attiecas uz pārkaršanas problēmu, Microsoft sola visdrīzākā laikā izdot patchu, kas to novērsīšot.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_ms500_2.jpg[/img]

msh
    Participant

Muhahā, softisks risinājums dzelziskai problēmai… 😀

Crow
    Participant

Naē, var gadīties, ka nevaid tur dzelziskas problēmas. [spoil][align=left]Windows Installer ir tizlākais sūds, ko Redmondas mudaki jebkad ir savvaļā palaiduši. 2.5 MB pakotnei viņš rēķina nepieciešamo vietu (vēl pirms instalējamo komponenšu atlases, mhm, un vispār kam tas 3.14s – ja vajag, tad vajag), tad atpako .msi, tad iekurina SQL serveri (kurš tur nafig… nu nafig bļin), tad sadala reizinātājos, tad kaut ko gatavo, tad dzēš pagaidu failus, tad atkal sagatavo, tad vienkārši mēra bogomips laikam (“million times per second doing absolutely nothing”), tad uzliek pāris failus programmu mapē (kas arī būtu viss, kas faking jādara), tad dzēš pagaidu failus, veido shortcuts… nu vismaz tā raksta, jo tā kāds līkrocis to sūdu ir saskriptojis un tā tur izskrien miljons SQL rekvestu, kuru rezultāts ir fuck all. Es domāju, ja GreenPeace grib padarīt kaut ko remotely lietderīgu, viņiem jāsāk ar globālu kampaņu pret Windows Installer, jo tas ir by far lielākais energoresursu patērētājs pilnīgā bezjēgā.

Vispār visas instalēšanas pakas ir huiņa, kaut kas tik nenormāli tizls un arhaisks, bet tieši ieraugot Windows Installer man acis tumst, kā asinsspiediens kāpj. Un kaut kāds 8.1 gļuks īpaši – uz dažiem jaunajiem noutiem pat faking Apostrofs svaigam kompim instalējas faking divas minūtes. Domāju jau – cietais DOA, bet nē – backgroundā vienkārši skrien vairāki Windows Modules Installer procesi, kas apēd visu CPU time līdz kliņķim.[/spoil]

/rant

msh
    Participant

Poksuj, vienīgais ko šie tur var sapačot – mazāku proča noslodzi – bet kas notiks ja tāpat vajadzēs ieraut pilnā slodzē?

MeistarsUnVergs
    Participant

Windows installer pakas ir radītas tieši tādēļ ka daudzi citi instaleri ir līki uzrakstīti. Failus varbūt arī iemet vajadzīgajā mapē, bet šortcutus un uninstalleri ne vienmēr izveido pareizi. To ka nevajadzīgas operācijas veic varbūt piekrītu, bet uz Core2Duo pat tas nav ilgi un sāpīgi.

Interesanti kā tā surface izturētu 48 stundas ar Prime95 uz visiem kodoliem? Tā es testēju savus PC pirms atzīstu viņus par stabiliem un korekti overclockotiem.

Stat1CX
    Participant

Tikai dauns mēģinās overklokot laptopu, par planšeti nemaz nerunāsim.

LAN
    Participant

Tu esi kaut ko pārpratis. Tas patch izskatīsies aptuveni šādi: 😀

[img]https://www.amurs.lv/images/products/DARBA_APGERBS/DARBA_CIMDI/_prods/Cimdi_C-21S_cukadas__siltie__visp.darbiem_/cimdi.jpg[/img]

Crow
    Participant
Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā