Microsoft turpina cīņu pret Windows XP

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft turpina cīņu pret Windows XP

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 34 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

Vai tad DigiPass Nano konkurss jau nebija kaut kas līdzīgs atkritumu mētāšanai?

Eudoxus
    Participant

Tādā gadījumā skaidrs. Par dzelžiu kvalitāti gan neņemos spriest. Pats savu 1995. gadā ražoto ThinkPad laptopu sūtīju atpūtā jau kaut kad tālajā 2005. gadā. Cietais disks (1GB) jau bija gandrīz nomiris. Visāci citādi bija vēl lietojams – 1Ghz pirmā pentiuma procesors ar 64GB RAM:)

Nettwerk
    Participant

Aoma arii muusdienaas maak taisiit labus dzelzus. Un tur nav javaino dzelzu razotaji, bet gan tas kas liek kopa. Ja velies labu datoru ar labu, pareizu konfiguraciju un pareizu supportu, tad tas maksas ari loti krietni virs kaiminj Vasjas, vai kada ne/kaktu kantora salikuma. Panem kada branda es domaju normala branda galda datoru un redzesi ka ari ilgi kalpos, bet maksas sakot ar Ls600+. Otrkart pasi dzelzu razotaji ne vienmer prot uzrakstit pareizi draiveri. Kas vairums gadijumos noved pie sistemas nestabilitates. Tapec Aoma tavs komentars nebus isti pareizs, par to ka kadreiz zale bija zalaka un debesis zilakas.

Nettwerk
    Participant

Tu betongalva – vairums lieto pusspragusu sistemu, kura nav stabilaka par Windows. Bubuntu galvas lieto beta versijas. Fedora ir pre-stable, kad tiek notestets lidz galam tad nonak RedHat Linux Enterprise versija. Daudz tadas ir. Un Linux neatbalsta ilgak ka Microsoft vienu sistemu, doma ko runa.

Crow
    Participant

Stipri ceru, ka ar īsto kantori nav domāts Hrenovo…

[spoil][img]https://i.imgur.com/9ZXIfeY.jpg[/img]

[img]https://i.imgur.com/A6bNsVj.jpg[/img][/spoil]

garaisezis
    Participant

starpcitu, man ir windows 2000 sp4 server disks un divas nekad neizmantotas licenzes, darbā pārlika visu uz ubuntu linux un šie starp mēslaines atkritumiem atradās, tā kā aiz gara laika būs jāuzliek.

Atceros, kad ar 128MB windows xp labi negāja, bet win2000 bija pašā laikā, tajā skatā arī NTFS partīcijas varēju uzlikt un mazāk prasīgs pret ramu…

aoma
    Participant

Nettwerk, iemācies komatus likt, savādāk Tavs teksts sanāk tāds nedaudz dīvains – es dzelžus nekad neesmu ražojis 😉

Par zāli un debesīm tāpat nepiekritīšu – tagad daudz kas tiek būvēts, lai knapi izvilktu garantijas laiku, jo cenas ir kritušās līdz plebeju līmenim, un izturīgus gadžetus ražot vairs nav izdevīgi. Pie tam nav runa par dārgā gala iekārtām, (tur varbūt situācija ir nedaudz cerīgāka), bet par vispārējām tendencēm, kitajozām kvalitātes kontrole un ražošanas kultūra nekad nebūs tāda kā vecajā Eiropā.

shady
    Participant

Nav pareizi pasludināt visu, kas tev nav vajadzīgs, par mēsliem. Tā parasti domā ļoti aprobežoti cilvēki. Katram arī savs laiks, tavā vecumā ir jādomā par ballītēm, meitenēm, bombonkām un, protams, svara vērošanu – nelien banku lietās 🙂

Crow
    Participant

A par ko jūs domājat savā vecumā, onkul? Par to, cik ātri aug mazbērni, par Ušakovu, pensiju indeksāciju, osteoporozi un radikulītu, koka mētelīti…

>.<

Andron MacBeton
    Participant

nevis pietiek bet nepieciešams. nepareizi esi valodu mācijies.

shady
    Participant

Crow – Man vienkārši nepatīk komentāri no sērijas “Es zinu vislabāk. Tas, kas man nepatīk, ir mēsls”.

Iekārta domāta ir specializētam lokam, kuram ir darīšana ar aktīvām banku lietām un pie tam – konkrētos apstākļos. Bet te sprēga tīnis, kuram varbūt pat nav sava bankas konta.

Toties tava nepatika, crow, man ir saprotama. Vienīgi ceru sagaidīt tavu apskatu/testu, kur tu detalizēti apraksti drošības problēmas (nevis no teorijas puses, bet ar praktiskiem piemēriem), lai varu sazināties ar baku un izstrādātajiem, un risināt pieļautās kļūdas. Tas varētu izvērsties par veselu rakstu sēriju, kur tiek apskatīts tagadējais stāvoklis, izstrādātāju atbalsts / reakcijas laiks un rezultāts. Būtu ļoti interesanti. Tas būtu ļoti pozitīvi ne tikai portālam, bet ari visai sabiedrībai.

Jaunzems
    Participant

Ļoti patīk tas, kā kritika pret portāla “partneri” tika novirzīta uz personiskiem komentāriem :>

Nedrīkst tak neko sliktu par viņiem teikt, citādi pārtrauks sūtīt preses relīzes un dāļāt neuzticamus un vāji nodrošinātus sūdus konkursiem, ko nu?!

iKey
    Participant

Jā, un tu tālāk par savas istabas slieksni neesi izlīdis

Kāds nu tur nepieciešams – dzelži draudzējas arī ar jaunākām Win versijām

shady
    Participant

Jaunzems – Tev ir ļoti aplami uzskati. Es no minētās iekārtas pats atteicos, jo man tā neder. Sīkāk, atsauksmi / pamatojumu var izlasīt šeit, komentārā pie raksta: https://notepad.lv/post159430.html#159430

Un, lai ari piedzīvoju personisku vilšanos, es nevienā reize to nevaru nosaukt par mēslu. Mana darba specifika vienkārši neatļauj šo mantu lietot, bet vērtējums ir pozitīvs. P.S. – tieši tu sāki apvainojumus (nevis uz iekārtu, bet arī uz mums), tāpēc tev saprotamā valodā, paskaidroju tavu ne-adekvātumu. Tik pat labi es varu pateikt – visas spēles ir mēsli un to spēlmaņi ir…emm….??? Tieši tāds bija tavs komentārs. Un, lūdzu, neturpinam diskusiju šajā tēmā, te nav tēma par Digipass nano.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 34 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?