Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft turpina cīņu pret Windows XP
[spoil]

Atceros, kad ar 128MB windows xp labi negāja, bet win2000 bija pašā laikā, tajā skatā arī NTFS partīcijas varēju uzlikt un mazāk prasīgs pret ramu…
Par zāli un debesīm tāpat nepiekritīšu – tagad daudz kas tiek būvēts, lai knapi izvilktu garantijas laiku, jo cenas ir kritušās līdz plebeju līmenim, un izturīgus gadžetus ražot vairs nav izdevīgi. Pie tam nav runa par dārgā gala iekārtām, (tur varbūt situācija ir nedaudz cerīgāka), bet par vispārējām tendencēm, kitajozām kvalitātes kontrole un ražošanas kultūra nekad nebūs tāda kā vecajā Eiropā.
>.<
Crow
Iekārta domāta ir specializētam lokam, kuram ir darīšana ar aktīvām banku lietām un pie tam – konkrētos apstākļos. Bet te sprēga tīnis, kuram varbūt pat nav sava bankas konta.
Toties tava nepatika, crow, man ir saprotama. Vienīgi ceru sagaidīt tavu apskatu/testu, kur tu detalizēti apraksti drošības problēmas (nevis no teorijas puses, bet ar praktiskiem piemēriem), lai varu sazināties ar baku un izstrādātajiem, un risināt pieļautās kļūdas. Tas varētu izvērsties par veselu rakstu sēriju, kur tiek apskatīts tagadējais stāvoklis, izstrādātāju atbalsts / reakcijas laiks un rezultāts. Būtu ļoti interesanti. Tas būtu ļoti pozitīvi ne tikai portālam, bet ari visai sabiedrībai.
Nedrīkst tak neko sliktu par viņiem teikt, citādi pārtrauks sūtīt preses relīzes un dāļāt neuzticamus un vāji nodrošinātus sūdus konkursiem, ko nu?!
Kāds nu tur nepieciešams – dzelži draudzējas arī ar jaunākām Win versijām
Jaunzems
Un, lai ari piedzīvoju personisku vilšanos, es nevienā reize to nevaru nosaukt par mēslu. Mana darba specifika vienkārši neatļauj šo mantu lietot, bet vērtējums ir pozitīvs. P.S. – tieši tu sāki apvainojumus (nevis uz iekārtu, bet arī uz mums), tāpēc tev saprotamā valodā, paskaidroju tavu ne-adekvātumu. Tik pat labi es varu pateikt – visas spēles ir mēsli un to spēlmaņi ir…emm….??? Tieši tāds bija tavs komentārs. Un, lūdzu, neturpinam diskusiju šajā tēmā, te nav tēma par Digipass nano.
Preses relīzes