Microsoft Windows 8/8.1

Sākumlapa Forumi Software Windows Microsoft Windows 8/8.1

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Kura uz doto brīdi no Windows 8/8.1 64Bit ir labākā, kuru ieteiksiet ņemt ?

https://www.dateks.lv/cenas/43.php

Y
    Participant

Stāv rakstīts sentēvu likums – pērc katru trešo Windows, jeb vienu izlaižot.

Willis
    Participant

man vajag vienu .

Andron MacBeton
    Participant

Es diezvai pirktu kaukādu tādu sūdu, bodē, kura nejēdz ko paši tirgo, bet nu, latvietelim jau neieskaidrosi, ja vien naskaidro M$ zombis.

Y
    Participant

Je negaidīsi nākamo Windows, pērc septīto – Home Premium vai Professional, to izlem pēc cenas un Comparison Chart zemāk:

https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions

ruukjis
    Participant

Willi, beidz zīmēties, jeb tiešām esi tik glups, ka nesūda neatceris no tā, kas šajā forumā diskutēts, vai neproti googli izmantot?

Willis
    Participant

Nav te nekāda zīmēšanās, interesē Windows 8/8.1, foruma diskusijās par Windows 8 nekad neesmu piedalījies, man ir bijis savs Ultimeits un miers .

Meklēt atbildi izmantot Google vai uzprasīt forumā, ir divas dažādas lietas, te es varētu saņemt atbildi no cilvēkiem par kuriem lasot redzu viņu kompetences līmeni .

Willis
    Participant

A tev es vispār vārdu nedevu !!!

Andron MacBeton
    Participant

😀 Kādu līmeni? Te ne1 neko nejēdz un man tu neklausi! Nu tad ei un pērc to OEM windowsu! Cerams EP ENAP izdrāzīs kārtīgi.

ruukjis
    Participant

Klauns. Tu pats šo izvēli esi sašaurinājis līdz diviem OS Win8 x64 un Win8 pro x64. Vai tiešām esi pa stulbu, lai sameklētu ar ko viņi atšķiras? Jo labāks vai sliktāks nav neviens no viņiem – viss ir atkarīgs not tā, ko tev vajag.

https://windows.microsoft.com/en-us/windows/compare

P.S.

Ar interesi vēroju, kurš šeit izrādīsies apsists ēzelis, pēc jautājuma spriežu, ka Willis… bet tikpat labi Betons, kurš šobrīd mēģina zīlēt, uz kāda kompja OSi liks.

m_janis
    Participant

1. Starp 8 un 8.1 izvēli jautājumu nav – protams, ka 8.1 + uzinstalēt apdeitus (vai ieintegrēt, ja proti).

2. Cerams zini, ka OEM var legāli lietot tikai uz kastes, ar kuru kopā pirkta.

Nezinot neko sīkāk, nevaru teikt, vai izvēlēties Home vai Pro. Pašam ir Pro (legāls, pirms vairāk kā gada akcijas laikā pa Ls 24 nopirkts), tālāk jau pāriets uz W8.1 ar visiem apdeitiem.

aoma
    Participant

Es pat teiktu, apnicīgs klauns.

Nu neesi tu nekas unikāls ar savām iespējām, vajadzībām un saprašanas līmeni. Internets ir pilns ar tieši tādiem pašiem vai līdzīgiem tipiņiem, kuri jau paspējuši sadrukāt bezjēgā daudz topikus, kuros zinošāki ļautiņi ir salikuši neskaitāmus linkus uz dažādu benčmarku un salīdzinājumu lapām.

Uzmanības trūkums ir vienīgais, kā tev pietrūkst, šeit neviens cits nav vainīgs, tikai tavi senči, kuri, iespējams, šādi “atpērkas” no savām atvasēm.

Vienvārdsakot, skumji.

LooNeY
    Participant

Stūlbs teiciens, kuru izmanto tikai kaut kādi sīkie bez smadzenēm…

8 un 8.1 starpības nav… ja nopirksi 8 tad tāpat varēsi updeitot uz 8.1 bezmaksas caur ierasto windows updeiteri.. Ja nav nekas pretīm tad ņem to.. Ja ir, tad ņem 8.1 un mazāk būs jākačā updeiti

Willis
    Participant

Windows Microsoft Windows 8.1, 64bit, English, OEM būs tas kas vajadzīgs.

garaisezis
    Participant

man ir Legāls windows 2000 server, kur var atrast to 8.1 windozes upgreidu?

ruukjis
    Participant

Paprasi savam kaķim – viņš izskatās daudz zinošāks par tevi.

dexsters
    Participant

Izmēģināju W8 uz planšetes,tur tam īstā vieta,desktopam W7 labāks.Ja tomēr ņem W8 tad labāk ar PRO,varēsi legāli lietot arī W7 Pro ja sagribēsies.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā