Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › middle klases gaming/lietošanas kompis
keisu, psu nevajag. Ka gta v spelet uz 30-40fps
nu taa es salik so komplekt kaa profins, ko teiksiet? labs variants?
Ja maz naudas, tad SSD var aizvietot ar HDD + ReadyBoost uz USB fleškas. SSD nepalielina FPS spēlēs.
Procesors ir mēsls. Pentium Dual Core līmenī. Pat līdz i3 nespējniekam nesniedzās.
Mātesplate paredzēta APU bezbudžeta ofisa kastēm. Ja AMD tad 970 vai 990FX čipsetu bāzētu, lai var nākotnē apgreidoties uz FX astoņkodolniekiem.
Videokarte kā atdzisusi Roltona zupa.
Jāpiekrīt vien būs, ka pa 350EUR jēdzīgu datoru nevar nopirkt. Dzīvokli taču pa 50 EUR arī nevar iegādāties. Nav jau automašīna, ka pa 200 EUR var labu labo VAZ-2109 vai Audi80 nopirkt.
procis nemts ekanomiskajaa varianta 65watus tdp teere un tam arii normaals koolers klaat… kam tev taas 8 kodolu fx cepeskraasnis ar 95w vai 125w kas teeree vairak elekrtrib un vel cooleris cits jaliek
speeles labus rezultatus uzraada sie pasi leetie amd 4 kodolnieki.. protams single core uzdevumos un arhivaacijas, konverteesanas darbos intel buus aatraks… ja ar to nenodarbojas, tad nahren paarmaksaat
GPU kaa jau teicu videjam gamingam 30-40fps… nevis vai spoguļotos ultra hd kvalitātē spēlēs peļķēs…
kompis veecit ir japerk pec vajadzibam un budzeta… nevis lai meeriitos ar kraniniem ka ir superkruts intel procis un superkruta gpu
TDP uzreiz nenozīmē lielāku jaudu, bet parasti CPU ar lielāku TDP ir arī jaudīgāki.
30-40 FPS ir stipri par maz lai normāli spēlētu. Pamēģini spēlēt pret profņiem quake3 ar FPS mazāku par 80! Pat World of Tanks 30FPS ir būtisks traucēklis.
Lai dievi ir žēlīgi pret to cilvēku, kuram šis slimais klauns komplektēs šo datoru!
kompis veecit ir japerk pec vajadzibam un budzeta…
Jā, tikai tas ko tu esi savācis noteikti neatbilst vajadzībām, kuras apraksti. Tev nebūs spēlēt AAA grāvējus ar vidējiem settingiem uz 30FPS. Tu esi salasījis mazbudžeta rakstāmmašīnu ar SSD… un lieku SATA kabeli.
Un otrs, ja tu esi tizls, tad tu esi tizls – nekāds monitors tevi neglābs no pazemošanas iekš Quake.
LCD gadījumā tās lietas ir sarežģītākas. Klāt nāk kadru sinhronizācija un cita figņa.
Iekš Quake3 neesmu nekāds meistars. Vairāk patīk Cstrike.
P.S.
Es ar neesmu nekāds Quake eksperts. Overwatch ir mans jājamzirdziņš.
nevelti parastie tv un kinofilmas laizh uz 25fps… 25 kadriem sekundee
tas pats xbox 360 nedod aaraa vairak par 30fps
tie visi fps 60+ ir kraanina staipisanai
nu tad saliekiet labaaku, atraku kompi par 340eur..gudrinieki ibo
Nav runa, ka pa 340€ varētu salikt kaut ko labāku. Runa ir pa to, ka tas nebūs gaming kompis – tā būs multimēdiju rakstāmmašīna.
pats xbox dod tikai 30fps spēlēs ka gta V!
Sito paskaidrosi?
te neviens neprasīja ultra hd gaming kompi!
galvenais seit lai neraustas spēle.
re rekur piemērs 30fps vs 60fps, REDZI BAIGO STARPĪBU?
Ultra gaming kompis maksā summas, kas tev droši vien sapņos nerādās. Vidusmēra gaming kaste maksā kā minimums 500€. Tavējā ir low-end.
Un jā es redzu super starpību, derdzīgu starpību. Es gan tev ieteiktu paša ielikto viģiku palaist uz Chroma vai FF, youtubā uzlikt tos 60FPS (tas liekas tur pat, kur video kvalitāte, piemēram 1080p60FPS) un palaist pa visu ekrānu. Ja tu tad neredzēsi starpību, tad vienlaicīgi apsveicu (jo tev pietiek ar salīdzinoši sūdainu dzelzi) un izsaku līdzjūtību (vari sevi pieskaitīt pie redzes invalīdiem).
ja vari salikt jaudigaku par 340 uz preiksu saliec
Pieņemu, ka man 30 vs 60 starpība ir tāda pati kā tev starp 15 un 30.
Lai nu kā man 30FPS ir nebaudāms pasākums spēlēs. Iekš filmām ir savādāk.
Vai tu vispār lasi, ko es tev rakstu?! Nē es nevaru salasīt labāku kompi, pa 340€. Neviens nevar.
a ja nevajag tos 60fps kapec pirkt kompi prieks tiem ja patiek ar 30-60fps
Preses relīzes