Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › middle klases gaming/lietošanas kompis
Turklāt, es ļoti šaubos, ka tu izspiedīsi tos 30FPS ar to kasti… Uz Low/medium varbūt. Es tavā vietā vēl pakrātu naudu, paklausītu cesedy un paņemtu GTX 1050.
ja?
te uz high iet 30fps full hd
Par Komplektu- Ja patīk AMD, tad liec AM3+ vai AM3 ligzdu FM2 ir metama padarīšana, kur pat 8 kodoli neko nepalīdz.
Pārējais ir ok. Kāpēc, lai SATA3 vada pirkšana SATA3 mātei un SATA3 SSD būtu lieka, ja mājās, piemēram ir bijis PC ar SATA1 vai SATA2 ? Kabeļiem tomēr ir nozīme, tas tā.
RAM būtu ieteicams 2 modļi, kaut vai, ja nu viens nomirst, paliks otrs. Tā kā budžets, iesaku pieturēties pie AMD izstrādājumiem… Neko labu par 340 nesavāksi. Ja gribās spēlēt spēles šodien un pēc gada, būtu vajadzīgi tie nieka 500 EUR mūsu banānu republikā vai ceļojums uz Itāliju, Vāciju, kur varētu sabūvēt par saviem 420 pieņemamu kasti konsoles līmenī un above un 2 gadus vecus gravējus laist bez problēmām.
Un par to video, taisnēs vēl vēl, bet kad griežās, tad tie 30fps vnk drausmīgi izskatās, ka koki fonā slīd garām ar lieliem lēcieniem
Nē, SATA kabelim nav nozīme – šeit pat notepadā ir publicēts diezgan izsmeļošs tests. Un ne tikai – pasaulē nav neviena vērā ņemama testa, kas apstiprinātu tavu “tas tā”.
P.S.
SATA tests vēljoprojām ir notepad sākuma lapā, ja vien nelieto “sarakstu skatu”.
Accessories – 2 x SATA Data Cables
Otrkārt, sata2 un sata3 ir viens un tas pats kabelis, (nu labi, sata3 kabelis ir pamuļķiem ar daudz naudas)..
Un videokarti nomaini pret RX460 vai GTX1050, cena daudz neatšķirās, bet jaudas viņām uz pusi vairāk kā tam R7 360
man jau te citi meisteri saka, ka amd am3+ un fx seerija ir moraali novecojusi. lai labaak gaidot amd zen peec paaris menesi… kaadi jus viedokli… ir novecojusi?
par šo plati neatbildeji
Vel ir tads komplekt variants
Preses relīzes