Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Mikrotik LTE rūtera palaišana
Iegādājos RBwAPR-2nD&R11e-LTE rūteri un man ir LMT simkarte. Gribu palaist internetu, taču kaut kā nespēju tieši nokonfigurēt LTE iekārtu, lai tā kļūtu aktīva.
Vai tur ir kādi īpaša konfigurācija, kas jāņem vērā? Varbūt kādam jau izdevies palaist un var iedot konfigurācijas skripta failu, lai paskatītos, kas tieši man neļauj palaist internetu.
Pa 10€ varu apstīties.
3Dklucis, vai Tu zini, kas ir LTE?
Stipri apšaubu vai viņš vispār kautko zin. Izklausās pēc tāda tukša trumuļtroļļa kas 1kārši kautko ripinās virpinās un ja nejauši sanāk tad uzskata to par savu sasniegumu.
Tās ir kotletes iekš kurām ieliek SIM karti un tad ir internets….:D!
Jefiņš par katru aprikti yotuba ir pamācība,ja neprot atrast…Tad jaseko kam līdzīgam…..!
Stipri apšaubu vai viņš vispār kautko zin. Izklausās pēc tāda tukša trumuļtroļļa kas 1kārši kautko ripinās virpinās un ja nejauši sanāk tad uzskata to par savu sasniegumu.
Tieši tā ,kautko jau zin-visu jau neviens nezinās, “kā tev pašam liekas” vai tu visu zini-piemēram “foto slazdu spēsi atlauzt”!?
par katru aprikti yotuba ir pamācība,ja neprot atrast…Tad jaseko kam līdzīgam…..!
Ar šo tu visu par sevi esi pateicis. Kaut ko skatīties/mācīties no Youtube – nu tas ir līmenis. Klauni izveido “gudras” pamācības un citi klauni tās uztver nopietni 😀 😀 :D.
par katru aprikti yotuba ir pamācība,ja neprot atrast…Tad jaseko kam līdzīgam…..!
Ar šo tu visu par sevi esi pateicis. Kaut ko skatīties/mācīties no Youtube – nu tas ir līmenis. Klauni izveido “gudras” pamācības un citi klauni tās uztver nopietni 😀 😀 :D.
Nu i jefiņš – piemeram man vis rulee pec tām pamācībām-ar ko yotubs atškiras no šī forum…ar neko pat yotubs labaks par forum jebkuru-protams ka tur ir pamacības ari prēkš čāinikiem
Garīgo skolotāju te saradies vairāk kā pašu problēmas.
Jebkurā gadījumā viss ir atrisināts.
Preses relīzes