Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › MiLi Pro – iPhone personīgais projektors
Protams, ekrāna izšķirtspēja 640 x 480 pikseļi nav nekāds spožais kvalitātes rādītājs, tādēļ attēla vislabākai uztverei ražotājs iesaka izmantot projektoru aptuveni no 80 – 100 cm attāluma. Tādēļ „mājas kinozāle†gluži nesanāks, tomēr kā personīgais projektors tas būs lielisks.
Lielākam komfortam ierīce ir pat apgādāta ar pāris miniatūrām skandām, tāpat Mili Pro ir dock-konektors un VGA izeja.
Veikalu plauktos šis aparātiņš sola parādīties jau septembrī, tā aptuvenā cena tiek lēsta ap $300.
Ja latvijas pokemoni spēs to atļauties, tad skolās starpbrīžos tualetēs bieži tiks slēgta gaisma laukā lai varētu aifona projektoriņu ieraut 😀
Deru uz Samuraja mēnešalgu, ka 90% ifona useri ikdienā neizmanto pat pusi no tās draņķibas piedāvātajiem karekļiem, ja nu vienigi paspidinaties sabiedribas acīs :>
iDaunisms
Samuraj, tev veicas! Algas pielikums!
IPhone lietotāji izmanto telefona tehnoloģijas daudz vairāk, nekā tikai pārliecinošai primārai balss komunikācijai, īsziņas viņi sūta par aptuveni 40 % vairāk, e-pastu lasa aptuveni 4 reizes biežāk un piekļūst internetam 7 reizes biežāk, pretēji “parasto†telefonu lietotājiem.
Tālāk es pats lietoju vel: lai uzskaitītu apēsto pārtiku (kcal, proteinu, ogljhidratus), lai sastādītu un sekotu līdzi treniņu plānam un progresam, lai kontrolētu TV, VLC uz datora un iTunes uz datora, prieksh RDP konekcijas ar biroja un majas datoru, laika zinjas (Weather bug elite), šādas tādas spēlītes, Quickoffice, Pleijers, MBA sertifikācijas eksāmenu apgūšana, MCSE sertifikācijas apgūšana un no datora man vel uztaisīts strīms uz jamo, jo šobrīd datora tumbas nodega.
Manuprāt izmantoju/izmantojam samērā pilnvērtīgi.
Man arī ir iPhone un tiešām izmantoju internetu, skatos video, klausos mūziku, spēlēju spēles, izmantoju modinātāju, laika zonas, weather prognozi, kalkulatoru, fotoaparātu, organizeru (atgādinājumus), tur ir tāda fīča, kā vienkārši piezīmju blociņš – Notes utt.. Un uz citiem telefoniem to nedarīju – bija nejēgā neērti.
Protams, ir mīnusi – man ārkārtīgi pietrūkst radio, bet nu…
Morpheus: es labprāt Tev atbildētu, ja vien Tavs (šo rakstu ar lielo burtu, jo savstarpējā cieņa man nav sveša) jautājums būtu kaut nedaudz racionāls. Manuprāt es ļoti korekti apgāzu ideju par tiem 90%. Paralēli man ir otra truba – Nokia E71 un lai gan batareja visu cienju.. līdz pat nedēļai velk, lietošanas ērtums tomēr vinnē tikai fiziskas klaviatūras ziņā, bet viss pārējais romēr iPhone, jo nav jamekle pus nets dēļ viena softa… atveru AppStore un nopērku ko vajag.
Ja vēlies varam padiskutēt, bet ar nosacījumu, ka māki arī runāt, nevis tikai muļķīgi mētaties ar jēlībām.
Peace
😉
Ļoti daudzos uzņēmumos (kaut vai CSDD vai pasts) jau ir touchscreen ekrāni. Labi, viņas tur nebraukā pa displeju ar rokām, bet spaida gan nejēgā. Un ko – viss ir normāli…
Preses relīzes