Milžu cīņas: MySpace gatavojas uz «skuju taku»

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Milžu cīņas: MySpace gatavojas uz «skuju taku»

Tiek skatīts 2 ierakstu – 21 līdz 22 (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mr.Death
    Participant

labi – lietosju vaardu – “aizgaaju” taa vietaa. nekas apkarojams? apkarot to ir vienkaarsjaak par vienkaarsju – logjiski domaajot, rodas jautaajums, kaapeec vispaar deviem tika pasviests cjata API? Apkarosjana ir vienkaarsja taa nocirpsjana, liidz ar to probleema tiks atrisinaata pasjaa saknee. Nafig! visu var – like pogas, integreetaas aplikaacijas (iframe), autorizaacijas un jaunumu listes fecjosjanas, bet nekaadu iejauksjanos zinjojumu sisteemaa. es nekaadiigi nevaru iedomaaties, kaadu lietderiigu pielietojumu tam, ka caur manu vaardu tiek izsuutiiti zinjojumi, bez manas piekrisjanas.

Foxsk8
    Participant

Ja skatamies tā, tad Facebook vairāk ir investējis visur. Piemēram tas pats skype, visas mazās aplikācijas, visādi i like, facebook pages, un kas tik vēl nē.

Nākošais, īsti negribu piekrist samuraja viedoklim par draugiem.lv.

Mana tendence rāda to, ka tu kā users savāc savus 200 – 300 draugus un tālāk seko šāds uzvedības modelis:

1. Ieeju pameklēju kādu draugu, varbūt paskatos galeriju.

2. Ieeju paskatīties vai nav kāda vēstule.

3. Ieeju un uzspēlēju kādu spēli.

Draugiem.lv veiksmīgas attīstibas pamatā vislabākā lietas, kas pa šo laiku ir realizētas ir:

Spēļu sadaļa, ar diezgan normālu API un iespēju jebkuram izveidot savu spēli, un otra diezgan nodrīga iespēja ir draugiem.lv lapas, varētu teikt, saišu katalogs ar sociālā tikla iezīmēm. Vēl varētu pieminēt to pašu pasi un runā sadaļu.

Man personīgi orandžie vajadzīgi lai palasītu ko citi tur runā domubiedros.

Facebook man īsti nav vajadzīgs, ik pa reizei tur ielienu, paskataos kas jauns.

Reāli sociālie tīkli paņem daudz laika.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 21 līdz 22 (no 22 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?