Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Minikonkurss «Mr./Mrs. Positivus»
Pēc nedēļas vai 10 dienām mēs atlasīsim 5-10 visbiežāk pieminētos kandidātus, un tie piedalīsies otrajā kārtā – vispārējā balsošanā Notepad sākumlapā.
Tātad būs jums 10 visbiežāk minētās kandidatūras uz 2. kārtu. Tikko visi būs izteikušies, sāksim balsošanu. Varētu būt ar pirmdienu.
Ai es neizlasīju kārtīgi. 😀
Ai es neizlasīju kārtīgi. 😀
Baigi sasmējos :D[/spoil]
ALDIS
par vairumu e-zljurgu vispaari nav ko komenteet, labaak paargriezt veenaZ
admini/moderi?
nuu… sakariigs ir werneo. foksis ietur toleranci. kautkaads tur sid(quote=”Sid”]imhoteps & wa
nee, nu es saprotu, ka idiotiem patiik idiotiski raksti, tomeer klaji dezinformeejosji un analfabeetiski garadarbi vairaak piemeeroti siirupam.
par mis notepad? nu tur jau tikai inga:)
ai, jopt, piemirsu. par mr balsoju! tas ir plopesols! neviena cita posti manii nav izsaukusji taadu jautriibu!
tu kādu laiku atpakaļ rakstīji ka atstāj notepad.lv jo šeit nekas labs nebūšot, bet tagad atkal esi izlīdis. Secinājums – tu esi nožēlojams melis.
AldisEvers
Es 🙂
Vo! pareizā attieksme!
Ak jā, bija nesen viens par Linux uzstādīšanu rakstu izveidojis, to tad varētu. Pārējie, liekas, pat nesaprot, ko viņi sagvelzuši.
daGrevis parasti ”čivina”, čivināšanas pēc (forši :D, labais :D).. 😀 Bet visādā citādā ziņā ir palīdzējis cilvēkiem.. 🙂
werneo mīl pafilozofēt vietā, foxsk8 kkur ieracies savos darbos.. 😀
Ir arī tādi kas neuzskata par nepieciešamību rakstīt 100 postus dienā, bet ir ļoti atsaucīgi, piemēram (drono, deivs001, Stat1CX, zivs). Crow visam pieiet ar nelielu sarkasmu un humoru.. 🙂
vieniigais lietojamais te ir samurajs uz kura praktiski balstaas viss portaals.
+1
Crow visam pieiet ar nelielu sarkasmu un humoru.. 🙂
Vo! +1
kaqp, jā, bet viņš ietilpst citā kategorijā, kas neietilpst nominācijā 🙂
Tikai gribēju izrādīt pret viņu cieņu. Jo bieži liekas par viņu aizmirst.
Preses relīzes