Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Minikonkurss "Notepad Desktops – 2010"
Noteikumi:
http://www.bildites.lvNotepadā ievietojam nevis palagu, bet iekopējam“mazbildīti forumiem”
Vēlam veiksmi!
Tātad – acīm ir foršāk! Nomierinoša zaļā krāsa + informatīvs desktops + šortkati uz taskbāra vai pinnoti start menu. izmantotie resursi
faili man sakārtoti pa bibliotēkām.
kas būs balvā?
Priekš taustāmas balvas minikonkurss nevelk, nekas jau te nav jādara 🙂
Desktops man ir tikai tam, lai izskatiitos vienkaarshi un smuki. Visi shortkuti ir dokaa un augsheejaa joslaa labajaa pusee. Galvenais ir lai nav shtrunti uz desktopa (aka ikonas) un smuka (mana) fona bilde. Tas arii viss. Nekaadi gadzheti un citas iietas.
Esmu izaudzis no vecuma, kad eye candy radīja erekciju, tagad dominē askētiskums un piezemētība. Lezbietes ekrāntapetē palīdz .. ok nepalīdz koncentrēties darbam, jo galvā virmo jau senā doma par seksu trijatā. Visu daru ar izvēlnēm, esmu pieradis. Tas laikam viss!
Te gadījumā kāds nezin aplētu priekš gnoumbāra, kas parādītu arī cpu un swap/memorī jūsedžu ?
16. Aug, 2010 at 21:38
mmm.. pirmajā rinda uz leju- internets un programmas kuras nosacīti reti izmantoju.
otrā- programmas projektiem, pleijerim, un tad tik tā pat..
trešā- mazāk izmantotās programmas.
tad iet četras spēles, kuras mēdzu paspēlēt, augšā pa vidu ir mape ar manas draudzenes bildēm, labajā augšējā stūrī lieku pagaidu failus, kuri man jāsakārto pa vietām.
uz paneļa saliku to, ko visbiežāk nākas izmantot.. ekrānbilde- vnk ļoti patīk šī bilde.
p.s. man nesanāk pievienot bildi, tapēc es ieliku linku uz bildi. ceru, ka tas nav pret noteikumiem.. 🙁
Nu man tāds parasts desktops, lai organizētu mapes lietoju fences. Un desktopā turu savu zaķīti 🙂 neesmu sūrais vecis.
Baigi smuki, kāda programma tiek izmantota, lai šādi sakārtotu?
Nu man tāds parasts desktops, lai organizētu mapes lietoju fences
Desktops man īpaši strādāt nepalīdz, viss kas nepieciešams un bieži virinas vaļā ciet ir uz paneļiem. Vairāk tiek virināts main meņū, kas reaģē uz mouseover lai nebūtu ar klikošanu jāņemas. Tāds nu viņš i. 🙂
Darba un izklaides gaitā uz Desktopa nonāk dažādi faili, lejupielādes un vispār cūkēdiens, kas šad un tad tiek sakopts, salikts pa mapēm iekš Libraries vai kur citur un atkal viss ir smuks un tīrs. Tādā ziņā esmu ārkārtīgi skrupulozs. Pieejams viss ir tāpat ātri, jo iekš Start Menu ir visi Libraries, kuri piedevām attēlojas menu veidā.
Wāllpapīrus ņemu no InterfaceLift
Esmu viens no nedaudzajiem, kas neatzīst par labu esam Windows 7 defaulto Superbar. Esmu pieradis pie Quick Launch, kas ir krietni kompaktāks. Tur atrodamas programmas, ar kurām pastāvīgi darbojos. Gribās, lai iekš Taskbar redzami visu logu nosaukumi (īpaši vajadzība izpaužās tad, kad pavērti ir >3 folderiem). Retāk izmantotās programmas ir “iepinotas” iekš Start Menu. Pats All Programs ir totāla miskaste, kur iegriežos reti.
Gadžetu liste:[spoil][align=left]
Digital Dutch Clock 3.2 (tikai smukumam
Calendar 1.1 (es vismaz 2x dienā aizmirstu, kāds šodien oktobris
Spectrum Analyser 1.0.0.1* (smukumam
Intel Core Series 2.4* (interesanti pavērot
GPU Observer 3.4* (temperatūras, protams
Network Traffic 1.4* (interesanti pavērot
Volume Control Reloaded 1.7* (vairāk smukumam
* atrodami iekš OrbMu2k
Vai visi smukumi palīdz strādāt, šaubos, taču man patīkās iekārtot to vietu, kur tiek pavadīts neproporcionāli daudz laika tā, lai arī acij prieks.
Paldies par uzmanību :>
Desktops kalpo kā īslaicīga, dažādu failu glabātuve, kurus reizi mēnesī sakārtoju pa attiecīgajām mapēm.
Par visiem ekrāna rīkiem un widžetiem – uzskatu, ka nav vajadzīgi. Pa lielam visa darbība tā pat notiek kādā no programmām. 🙂
Preses relīzes