Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Minikonkurss "Notepad Desktops – 2010"
/flame off
Nevaru, dators remontā. 🙁
WTH? Īsti pacani tak paši visu remontē! Ir nu gan pāķis…
Kāpēc man jāpērk detaļas pa savu naudu un jāmaina tērējot savu laiku, ja to visu var izdarīt garantijas serviss par brīvu?
[spoil]TommyVercetti, ieliec kā izskatās tavs desktops tagad.[/spoil]
Nevaru, dators remontā. 🙁
Fake
Kā tu nonāci pie šāda secinājuma? 🙂
Kāpēc man jāpērk detaļas pa savu naudu un jāmaina tērējot savu laiku, ja to visu var izdarīt garantijas serviss par brīvu?
A kāpēc jālauž tās detaļas vispār?
Vēl 3 dienas tiem, kas vēlas piedalīties desktopu minikonkursa atlasē, no 1. septembra sākam vispārējo balsošanu!
Vienkārša, niepiebāzta darba virsma. Galvenās lietas – Firefox, Photoshop ir piepinotas pie superbara. Steam, Skype, citi prikoli atrodas pie notifications.
Uz desktop atrodas Downloads mape un pāris nepieciešamākās programmas, kuras var redzēt dubultklikšķinot uz desktop (Fences).
Pārējais ir pieejams no Start menu.
Viss sākās ar jauna monitora iegādi,smuks melns glancēts,lai neatpaliktu no monitora tika arī izveidots smuks melns desktop , no tā brīža kkā melnais iet pie sirds,cerams tas nav uz sliktu 🙂 mapju ikonas esmu izveidojis melnas un ikonu joslu ietonējis tumšu.Gribētos vēl augšējo joslu ietonēt,bet neesmu vēl atkodis kā to izdarīt (nav bijis laika)Acis nekairina,nekāds spilgtums nespiežas acīs.
P.S Lietoju arī windows 7 kurš arī viss ir melns.
Nekas īpašs.. vienkārša fona bilde.. ikonas atstātas pa ķērienam.. retāk izmantotās ikonas tup startā..
Labajā pusē Rainlendar (vienīgā programma, kuru esmu pircis, 9$) sinhronizējās ar gmail kalendāru.. laika prognoze un meitas vecuma skaitītājs (pašpārtaisīts no oriģinālā)
Protams, līdz ideālām vēl tālu.
Kā tad tā balsošana notiekās ?
Pirmajā lapā, kur aptaujas…
Preses relīzes