Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Minimālisma notepad.lv versija [v0.2]
https://www.uo.ilva.lv/notepad/
Edit:
Nekaa minimaala tur neredzu
Bet starp visu vajag separatorus! Lai kaut ko saprast varētu… Bet štelle jau laba izskatās, nez kāds ir foruma ieraksta skats?
Un ko tu tur esi uztaisjjis? Tur nekas nedarbojas.
Nekaa minimaala tur neredzu
Tas jau tikai dizains 🙂
lai gan jāīsteno eJ teiktais. 😛
Jap, tiko no portatīvā palūrēju prasās. Uz lielā monitora gan ir ok.
Ar gaišzilu 5 pix līniju vajag nodalīt login/reklāmas bloku labā pusē. Lielāku atstarpi derētu starp Jaunākais Rakstos un Jaunākais Forumā (jo vizuāli lien virsū).
Bet tā iespaids viegls, patīkams.
FF lietotājiem būs apaļumi 🙂
Katrs lietotājs varēs pārnest blokus uz vienu vai otru pusi, movement, kā arī šos iestatījumus saglabāt. Būs arī iespējas parādīt vai nerādīt kādu bloku. Speciāli arī priekš citiem, būs iespēja pievienot citu portālu rss barotnes un tās pārvaldīt caur inotepad. 🙂
Wuu, doma man patīk, esmu par mini style, clean style dizainiem. 🙂
Taka pie izstrādes, iespējams, varēšu pieaicināt tevi klāt, ja nu sanāks laika.
Kas attiecās, uz to ka only FF ir apaļumi, tur apskaties ir daudz css fixsu, kā dabot uz visiem browseriem rounderi, pat arī uz IE 5.5 😀
Parastie cilvēki tādus nekad neizmantos, advancētie uzticēsies viedotājiem par svarīgo ziņu pasniegšanu, jo ir nepieciešams neko nepalaist garām.
btw runāju no pieredzes, jo manā darbavietā bija ideja tādu lietu veidot, bet pēc aptaujas veikšanas tas viss tika nograuts (par laimi).
Piedevām notepad nav tik daudz bloku, lai būtu ko bīdīt. Kā RSS rīderi, sakarīgu, tāpat nevarēs lietot. Kāda jēga no tiem blokiem? IMO tiek patērēts milzum daudz laika izstrādājot tādu lietu, no kuras nebūs nekāds labums… :/
EDIT
Par Wuu versiju. Ir OK, tikai dažas lietas:
– cilvēki lielākoties skatās vairāk uz vidu, tādēļ es jaunākos rakstus (nevis sarakstu) liktu pa vidu, kas liktu tiem vairāk izcelties.
– jaunumi vispār ir bik mazi
– labā kolonna ir par resnu. Kāda cilvēkam ir nozīme redzēs savu bildi un tik lielus linkus? To IMO vispār daudz maz varētu nahrenizēt…
Katrs lietotājs varēs pārnest blokus uz vienu vai otru pusi, movement, kā arī šos iestatījumus saglabāt. Būs arī iespējas parādīt vai nerādīt kādu bloku. Speciāli arī priekš citiem, būs iespēja pievienot citu portālu rss barotnes un tās pārvaldīt caur inotepad. 🙂
Atkal kārtējie bling-bling? Vai tu vēl no best.oo.lv laikiem neko neesi iemācījies? NEVAJAG mums tos sūdus! Vajag vienkāršu un gaumīgu V3, pie tam max vieglu.
Es arī varētu ko uzmeikot, ja ļausiet… 😀 Ja vien sanāks! 🙂
Tik bez slīpsvītrām un apaļiem stūriem (visur) lūdzu. 😀
Preses relīzes