Minimizējot jebkuru logu, tas pazūd – WTF?

Sākumlapa Forumi Software Linux/BSD Minimizējot jebkuru logu, tas pazūd – WTF?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    darklight
    Participant

Problēma izklāstīta virsrakstā. Jebkurš logs, proga, kas tiek minimizēti, uz paneļa nepaliek, bet progas turpina fonā griezties. Rezultātā konstatēju, ka man jau darbojas padsmit pārlūki un vēl sazin kas. Idejas?

Ak jā – OS ir Mint. Sorry, ātrumā neuzrakstīju.

WordPad
    Participant

Problēma nav izklāstīta, jo tu nenosauci OS, bet tam var būt 101 cēlonis: https://www.google.com/search?q=minimizing+window+disappears

Edit: Nu, ja Mint ar Gnome? Tad, uzspied uz paneli ar labo klikšķi, izvēlies “Pievienot panelim (Add to panel)” un pievieno to rīku saucas “Logu saraksts”, angliski laikam “Window list”, vai līdzīgi.

WerNeo
    Participant

O jā. Daudz manīts, ka mint ar šo slimo. 🙂 Panelis pašmainīšanās ceļā (kaut kāda cita procesa ietekmē, protams) pazaudē to “mantu” uz paneļa. Pārskrien pāri panelim, kas Tev tur ir pievienots un kas vēl jāpievieno. WordPad jau uzrakstīja aptuveni.

darklight
    Participant

Mjā, tas tiešām bija logu saraksts. Jocīgi, cik esmu licis Ubuntus, nekad kas tāds nav bijis. Š ķiet devītajam mintam arī nekāds logu saraksts nebija pašam jāpievieno. Mūžu dzīvo – mūžu mācies 🙂

aoma
    Participant

Kurš Mints? Š ito hu**u piefiksēju, kad mēģināju griezt 9-to no fleškas bez instala, pēdējam šāda problēma vairs nav, sevišķi neiedziļinājos, bet, cik forumos palasījos, tas esot bijis tā brīža rūķa gļuks, pēc jaunākas Mint versijas uzstellēšanas viss ir normāli.

WerNeo
    Participant

Kā saka, nav jākaunās nezināt, ir jākaunās, ja negribi zināt. 🙂

darklight
    Participant

Kā reizi pēdējais, 11-tais. Laikam vajadzēja ņemt Debian-based versiju, es pagrābu ubuntīgo.

aoma
    Participant

Nu lūk, pakāpies soli atpakaļ un paņem 10-to, manā skatījumā izdevies laidiens 🙂

Pats samērā idiotiskas indeves pēc (sakarā ar jaunu ”superdzelžu” iegādi) pagrābu 64 bitu DVD versiju, jāsaka, jūtos vīlies. Ja tuvākajā laikā daudzās probzas ar apdeitiem netiks novērstas, ir doma migrēt atpakaļ uz iepriekšējo, stabilo versiju, jo katru nestrādājošo sūdu labot man fiziski nepietiek laika.

Anonīms
    Neaktīvs

a ko tas pilnais ps -A rāda? uz/zem kā tas process griežās?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā