Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Mistiska problēma
Ir veca kaste man. Putekļus tīrot ņēmu un izjaucu un pēc tam pat kopā saliku. Bet. Pēc salikšanas aparāts neko nedod ārā (monitors bildi nerāda), pat BIOS pātarus nē. Un pīkst(ēja) bezjēgā.
Tā kā pats jaucos un darījos, viens ir ofic – ar savām līkajām rokām kaut ko sačakarēju. Samainīju RÄ€Mi, videokarti, BIOS resetoju, beigās secināju, ka štoļi flopijs nojucis, jo, to atvienojot, nepīkst un viss pārējais “v roģe-to” darbojas. Tikai bildi vienalga nerāda.
Monitors arī darbojas. To pieliku pie ķepļepa (caur DVI->VGA pāreju, ja tas ko maina) – viss ok.
Kas ir pats stulbākais, aparāts arī darbojas, pat Windā tiek. Vismaz tā sacīja vietējais “meistars”, pie kura bezcerā aizsūtīju, jo man pašam vnk aptrūkās idejas.
Tagad esmu vispār totālā neizpratnē… resp. aparāts darbojas, monitors arī, bet kopā saliekot ņifiga. Varbūt jums ir kādas idejas?
2) Varbūt pamēģini nomainīt videokarti?
2) Videokarti tiku mēģinājis mainīt. Pravda, tikai uz citu no AGP šķiras. PCI variantu nemēģināju.
Pēc flopija noņemšanas vairs jau nepīkst. Aparātam lampočki deg, ventilātori griežas, cietas mocās ar kaut ko. Visas man zināmās dzīvības pazīmes, izņemot bildi.
Turklāt – kā cienījamais džedaju meistars (vai kāds cits) izskaidrotu to, ka monitors darbojas, pieslēdzot pie portatīvā (lai gan, kā minēju, caur DVI->VGA pāreju)?
aparāts arī darbojas, pat Windā tiek. Vismaz tā sacīja vietējais “meistars”
aparāts darbojas, monitors arī, bet kopā saliekot ņifiga.
sjitais nepas kopaa, kaads no jums lej…
Ek, laikam problēma ir neordināra un ne katram “meistaram” pa spēkam.
O, baizevej – ja nebūtu es izjaucis un salicis kādas reizes piecas, tad nepūlētos šeit drukāt situācijas aprakstus.
Breaking news: ar citu monitoru kaste darbojas [img]
Značit problēma laikam monitorā… kurš pat nav no vietas kustināts.
Breaking news: ar citu monitoru kaste darbojas
mhhh
un kam izraadiijaas taisniiba?
btw – zjeel, ka ob neuzmeta aci :>
Risinājums triviāls – pieslēdzot atkal pie ķepļepa, iegāju monim iekš meņū un uzspiedu RESET.
Un viss rullē!!
Ehh, te gan prasās mazliet pēc viena Eisa Venturas žesta, bet atturēšos. Problēma atrisināta, varat mazliet pakomentēt un slēgt 😀
Preses relīzes