Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › MKV fails var iedzīt Android "komā"
mediaserver
Līdz upurim modificētos MKV failus var nogādāt divējādi: iemānot viņu inficētā web lapā, vai iemontējot šādu video kādā aplikācijas failā APK. Web variantā viss notiek vienkāršāk – pēc Android restarta ierīce atkal ir darbspējīga. Iegrābjoties aplikācijā, sekas var būt ļoti nepatīkamas: vairs nevar atbildēt uz zvanu, nedarbojas nekādas skaņas. Lietotāja saskarne kļūst ļoti lēna vai nereaģē nemaz, bet ja telefons bijis bloķēts – atbloķēt arī nekādi. Palīdz tikai iebūtoties “safe modē” un noinstalēt vainīgo aplikāciju. Protams, ja konkrētam modelim tas iespējams. Ja to nevar – atliek “factory reset”. Trend Micro reklamē arī savu antivīrusu TMMS
Googlei par ievainojamību ziņoja jau maijā, bet tā ierindota pe maznozīmīgām problēmām un labojums vēl nav izlaists. Izlasīt sīkāk ar visiem kodiem varam šeit
Drīz jau arī gribēs pulkstenī televizoru skatīties…
Bet ir arī tizlākas problēmas:
Es sēžu lidmašīnā reizi pāris gados un tad man toč nekrata nekādas sranas filmas, jo – ES ESMU GAISÄ€!!! Es blenžu mākoņos!
Ja tev vairāk interesē izfantazēt rokaspulkstenī kinoteātri, tad “kautkas ar galvu”, un drīz arī ar acēm.
Un, lai skatītos video telefona ekrānā, nemaz nevajag lidot ar lidmašīnu. Bļin, nesen braucu ar starptautisko autobusu ~4-5h. Labi, ka autobusā bija wi-fi, kafijas automāts un integrēti displejii katrā sēdeklī ar kk sūda filmām. Tā jau laiks vilkās nežēļīgi ilgi, bet, ja nekā nebūtu, tad var galus atdot…
Un…interneta saturu es lasu pat vairāk telefonā nekā datorā. It īpaši, kad guļu gultā, ir slinkums celties pie PC – palasu ziņas telefona ekrānā.
Preses relīzes