mob.tel. gps

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Mobilie telefoni mob.tel. gps

Tiek skatīts 3 ierakstu – 41 līdz 43 (no 43 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    RicoPico
    Participant

Tātad- epilogs:

Tiem, kuri GPS izmanto šad-un-tad, lai atrastu to, vai šito krustojumu, lieliski noder mobilajā ierīcē iebūvētais uztvērējs.

Savukārt tie, kuri diendienā blandās vells-sazin-kur (Kurjeri, bezdarbnieki, pensionāri, ekstrēmisti, hroniski ceļotāji), nepieciešama atsevišķa Navi ierīce.

Bija nepieciešami 40 posti, strīdi, asaras, pie-velna sūtīšana, salabšana… Lai noskaidrotu, ka šie divi GPS tipi ir lietojami pēc nepieciešamības biežuma. Vēl viens “На вкус и цвет товарищей нет”. Kas labāk patīk- to lieto.

root
    Participant

RicoPico wrote:

Tātad- epilogs:

Tiem, kuri GPS izmanto šad-un-tad, lai atrastu to, vai šito krustojumu, lieliski noder mobilajā ierīcē iebūvētais uztvērējs.

Savukārt tie, kuri diendienā blandās vells-sazin-kur (Kurjeri, bezdarbnieki, pensionāri, ekstrēmisti, hroniski ceļotāji), nepieciešama atsevišķa Navi ierīce.

Bija nepieciešami 40 posti, strīdi, asaras, pie-velna sūtīšana, salabšana… Lai noskaidrotu, ka šie divi GPS tipi ir lietojami pēc nepieciešamības biežuma. Vēl viens “На вкус и цвет товарищей нет”. Kas labāk patīk- to lieto.

… ko es arī vēlējos visas šīs diskusijas garumā pateikt. Bet mūsu vienas dienas projektu vadītājs, visiem zināms cirvis ne visiem zināmās tīkla vietnēs te mēģina kaut ko oponēt. 🙂

usins
    Participant

emz, man uz Android stāv CoPilot, labs Latvijas atbalsts + ir ofline kartes. Var apceļot visu eiropu bez problēmām. GPS precizitāte ir normāla, vismaz cik esmu testējis pilsētā 50-70 km/h nekādu problēmu. jāpatestē kādreiz uz 100 km/h

Piemēram tas CoPilot smuki angliski pasaka, ka pēc 200m pa labi vai kreisi jābrauc utt. Pat nav jāskatās displejā…

AGPS- tas ir tas, kurš nosaka tavu atrašanās vietu pēc mobilo sakaru torņiem, tas nav precīzs bet ļoti ātri noteiks tavu aptuveno atrašanās vietu (pilsētās ļoti precīzi, jo apkārt daduz to raidītaju), gps pat nebūs atradis savu satelītu..

Tiek skatīts 3 ierakstu – 41 līdz 43 (no 43 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā