Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Mobilā telefona lietotāja ētikas kodekss
Neizplati bildes, kur redzams cilvēks, bez šīs personas piekrišanas!
Nelieto telefonu, lai jauktos kāda cilvēka privātajā dzīvē!
Nesūti SMS un MMS ar necenzētiem vārdiem un piedauzīgiem attēliem!
Esi iecietīgs pret tiem, kas sajaukuši numuru, un neielaidies sarunās ar nepazīstamiem zvanītājiem!
Nezvani bez īpašas vajadzības, kad cilvēks atpūšas vai guļ!
Neieslēdz skaļruni, runājot publiskās vietās: tavam sarunas partnerim nepatiks, ka sveši noklausās!
Nelieto kaitinošus zvana signālus – tie domāti tikai informācijai par zvanu!
Pirms izplati tālāk ar SMS saņemtu informāciju – pārliecinies par tās patiesumu!
Nesūti SMS un MMS ar necenzētiem vārdiem un piedauzīgiem attēliem!
Saeima, valdība, SVF, Saeimas ēkas un Prezidenta pils attēls.
Nezvani bez īpašas vajadzības, kad cilvēks atpūšas vai guļ!
Nodibinu telepātisko kontaktu ar zvana adresātu, pārliecinos, ka neguļ, zvanu…
Pirms izplati tālāk ar SMS saņemtu informāciju – pārliecinies par tās patiesumu![/list]
Tātad, devalvācijas nebūs. Wiii!
Es šos visus jau pats par sevi ievēroju. Atbalstu tādu ieviešanu.
Es ari to visu jau ievēroju kopš sāku lietot telefonu!
Piekrītu, mums sen to jau vajadzēja ieviest!Kāpēc jādara kkas tik nepatīkams citiem, ja tu zini, ka ar tevi var izdarīt pilnīgi to pašu!
Azliegt vajag arī skaļi trallināt sabiedriskā vietā mūziku. Citādi, ka vilcienā sēž gopņiki ar savu soņi jēriksŠnu un bliež savu DnB un citu |-|uiņu tā ka skaļrunīšus žmiedz laukā, tad tā vien gribās ob1 viņiem uzsūtīt.
Arī par šo pilnīgi piekrītu, jo ne-visiem patīk tās viņu “Urlīgās” dziesmas!
nevertell +1
Azliegt vajag arī skaļi trallināt sabiedriskā vietā mūziku. Citādi, ka vilcienā sēž gopņiki ar savu soņi jēriksŠnu un bliež savu DnB un citu |-|uiņu tā ka skaļrunīšus žmiedz laukā, tad tā vien gribās ob1 viņiem uzsūtīt.
+1
Kas tev ir pret D’N’B? Es katru dienu staigāju gar tādiem čaļiem un prasu… nu palaid kādu meldiņu. Jau apnicis klausīties Reiniku u.tml. savā klasē. 😀
P.S. Mēs ar msh vienmēr viens otram atskaņojam jaunākos dzirdētos D’N’B gabalus. Bet ar Ob1 vari nedraudēt, tas ir mūsējais. Tikai man nepatīk, ka viņš uz sava iPODA klausās kaut kādus rouling stounsus un bītlus. Viņš tāpat neklausās, jo jāstrīdas ar dzērušo ķirzaku.
P.P.S. Samurajs dabūja 4-ku fizikā. Tas ir viņa pirmais četrinieks šajā mācību gadā. Ato visu laiku – nesekmīgs.
Bet zogot austiņas nenāk komplektā.
var piepirkt klāt
Kas te notiek, kameer es darbaa? WerNeo atkal aizleejis interfeisu? 😀 Vajadzees Notepad V3 virtuaalo alkometru ieviest peec Google Labs parauga: gribi posteet – vispirms atrisini uzdevumu 😀
izskatās, ka pats vien esi salējies, ja jau translītā raksti….
Jo piemēram, ja es nepaceļu pirmo reizi, tad tam ir iemesls, vai nu telefons nav man blakus, vai izslegta skaņa un atrodos vietā kur nevaru runāt! No tā es ātrāk nerunāšu ja man zvanīs vēl 20x ik pa pāris sekundēm! 😀
Un tad vot sanāk, telefonā ap 30 neatbildētiem zvaniem… u.t.t.. 😀
Preses relīzes