Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Mobilais, ar kuru var aizsmēķēt cigareti
Telefonu ražos ķīniešu kompānija Seabright
Domājams ka šis tālrunis būs ļoti populārs smēķētāju vidū.
-L. Dž.
Ar lepnumu varu teikt, ka man arī tāds nav vajadzigs, jo nav iebūvēts alu atkorkājamais! 😀
+1 , tāds man ar noderētu 😀 , ir jau redzēti kadri kas ar telefonu apakšām taisa alu vaļā, tās apakšiņas galīgi nodrāztas viņiem ir 😀
Ar lepnumu varu teikt, ka man arī tāds nav vajadzigs, jo nav iebūvēts alu atkorkājamais! 😀
tiesji taa! lazja kaucjkaada…
Un ar 3310 mierīgi var attaisīt pudelīti, un īstenībā, netikaiar 3310. Vnk uz 3310 nepaliek korķīšu pēdas
ar jauno apple iphone 3gs arī ja pacenšas var aizdedzināt cigareti, tiesa tikai vienreiz! (pārkarstot)
Un ar 3310 mierīgi var attaisīt pudelīti, un īstenībā, netikaiar 3310. Vnk uz 3310 nepaliek korķīšu pēdas
Video studijā, man kak raz ir pusķieģelis un smagi nojāts skapītis labajā pusē 😀
bic cigaretēm, bic alus pudelēm.. kas vel ir vajadzīgs? :))
Prezervatīvs. 😀
Prezervatīvs. 😀
Mobilajā iebūvēts prezervatīvu dispansers? 😀
Kas attiecās uz tēmu. Pīpmaņiem vienmēr būs uguns, vai nu sēri, šķiltavas, vai nu arī šķiltava bez gāzes, ar ko var aizkurīt gāzes plīti un tad jau uguns rodās.
P.S. Kā kurītājs, vienmēr nēsāju zēveli un sērkoku 🙂
Filma:Knowing
Gads: 2009
Apveino visus žanrus viena jaukā kopsavilkumā, ok pasauļu gali ir X izpidlījumos, bet jēgas nekur tā arī nav, tad nu šis ir 1 vietā, aiz otra gravēja Pasauļu kari.
Pieprasu nākošo tēmu par dokumentālām filmām, piemēram par to kā vācieši veidoja bāzes antarktīdā kā arī par to, ka bijuši atasti rasējumi par vācu kuģiem, kuri varēja pārvadāt NLO, viss tas ir ļoti interesanti, jo tas viss balstās uz true story 🙂
Š im vairs nedot telefonus no kuriem var aizpīpot! 🙂
Arī kā pīpotājs varu teikt ka šitais alus attaisāmais nekam neder! 😛 🙂
Filma:Knowing
Gads: 2009
Apveino visus žanrus viena jaukā kopsavilkumā, ok pasauļu gali ir X izpidlījumos, bet jēgas nekur tā arī nav, tad nu šis ir 1 vietā, aiz otra gravēja Pasauļu kari.
Pieprasu nākošo tēmu par dokumentālām filmām, piemēram par to kā vācieši veidoja bāzes antarktīdā kā arī par to, ka bijuši atasti rasējumi par vācu kuģiem, kuri varēja pārvadāt NLO, viss tas ir ļoti interesanti, jo tas viss balstās uz true story 🙂
Nu jā, Knowing super, vakar ar skatījos 😀
man gan liekas tev sanācis topicmiss, drošvien atvērti bija gan šis gan arī šis –
Preses relīzes