Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Mobilais telefons ar "labu" kameru ?
Lūdzu, iesakiet mobilo telefonu ar “labu” kameru, vēlams ar fiziskiem taustiņiem. Cena: līdz ~60 Ls
Nokia N8 piem.
jauns maksā 73, bet pa to cenu labs attēls
Aldis ieteica labu foto telefonu – te arī par to apskats, ja ir iespēja dabūt kur lētāk:
Kas der visam, neder nekam. 🙂
Ar visu savu megapikseļu niecību, tā laika lētos ziepjus iekabināja, ka nemetas, gan jau arī šodien analogas situācijas netrūkst, vienkārši kādu brīdi neesmu sekojis līdzi mobiļņiku-kā-fotokameru lauciņa attīstībai.
P.S. Pie viena jautājums administrācijai: kāpēc neredzu pogu ielogoties
Un kad es beidzot varēšu šeit ienākt kā baltais cilvēks, pirms tam netēlojot indiāni ar mačeti un cirvi, lai izcirstu logu uz lapas sākuma informāciju?
P.S
Tāds Jāņu un Līgu kodies bija 😉
Apm. 50 LS – Nokia C2-01 3 mp nav flasha.
Man vins jau kaadu pusgadu ir, es teiktu loti labs. Fotografeju dabas ainavas. Kad biju Griekija tad man sis nodereja, ja vajag ielikshu kaadu bildi.
Caur so telefonu serfoju neta paslaik caur Opera mini bez LV interfeisa, taadel man nav garumzimes.Tulit noladeshu ar LV interfeisu. 🙂
P.s.Gribētos telefonu ar Samsung ekrānu, Nokijas kameru un Sony skaņu. 😉
Bet Canon’am un Nikon’am, līdz Leicai vienmēr, lai kā censtos, pāris metri pietrūkst.
Preses relīzes