Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Monitora kalibrēšana
Turpinājums šeit:
Nu vispirms pēc monitora iegādes man nācās veikt pareizas krāsu temperatūras uzstādīšanu (tieši pašā monitorā iekš Color Adjust). Tad- pikseļu precīzo savietošanu ar rociņām (arī monitorā).
Zilā krāsa izrādījās par blāvu; tika nedaudz paaugstināts dinamiskais kontrasts šai krāsai – tas arī monitorā. Tikai tad monis sāka rādīt visu pareizi.
Videokartes settingos neko mainīt nenācās, viss bija OK.
Kā skatos, šī instrukcija ir veltīta ATI kartiņu īpašniekiem, pārējo kartiņu lietotājiem būs, laikam, jāpagaida
Arī Nviģijai kontrolpanelī ir analoģiskas opcijas. Pieļauju, ka jaunajā gan jāspiež kaut kāds Advanced, lai pie viņa tiktu 🙂
Potenciālajiem oponetiem – cerams ir nojausma, kā LCD gadījumā tiek iegūta, piemēram, melnā krāsa. Pareizi – izslēdzot pikseli. Tad kāda gan ir iespēja iegūt “siltāku”, “vēsāku” u.t.t. melnā toni ??? Pareizi – nekā, kas arī bija jāpierāda.
Kā skatos, šī instrukcija ir veltīta ATI kartiņu īpašniekiem, pārējo kartiņu lietotājiem būs, laikam, jāpagaida
Arī Nviģijai kontrolpanelī ir analoģiskas opcijas. Pieļauju, ka jaunajā gan jāspiež kaut kāds Advanced, lai pie viņa tiktu 🙂
Nviģuhai ir speciāls vednis (Display optimizing wizard), bet ir jābūt daltoniķim, lai neatšķirtu krāsas
Potenciālajiem oponetiem – cerams ir nojausma, kā LCD gadījumā tiek iegūta, piemēram, melnā krāsa. Pareizi – izslēdzot pikseli. Tad kāda gan ir iespēja iegūt “siltāku”, “vēsāku” u.t.t. melnā toni ??? Pareizi – nekā, kas arī bija jāpierāda.
Vot tur jau tas suns ir aprakts, ka pikselis ir izslēgts, bet lampas aizmugurē spīd joprojām. Un matrica jau nav 100% gaismnecaurlaidīga. Tātad ritīgi melns jau ir izslēgts pašā principā.
Man reāli ir palīdzējusi! 🙂
Kad pārslēdzos no iepriekšējā vecā CRT monitora uz tagadējo, atceros ka pie draiveru softa nelīdu iekšā, bet gan šķībās krāsas izregulēju caur pašu monitoru! Līdz ar to, monitoram mainot pat datorus, monitors rāda uz visiem normāli! 🙂 Izņemot ja grafika mainās, jāparegulē malas + centrējums.. 🙂
Pēdējais laiks pāriet uz ATI !!!
ob1 prasītais skrīnšots: [img]
😀
P.S. ķirzak, mana klātbūtne tavā parakstā kopā ar šo tipu mani diskreditē…
Preses relīzes