Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Motoru pārtinējs Cukura ielā?
Aizdomas ka nojāts motors, dēļ zvaigznes-deltas pārslēdzēja. Vajadzētu pārbaudīt. Bija Cukura ielā 3 kaukāds meistars, kurš tiešām izprata motorus. Bet no googles slēpjās.
Pašam nepietiek poņas (un čuja), lai saprastu kas noticies.
Motors itāļu (frēze), CAM-switch bija nokūries, jau otro reizi, bet tagad caur frekvenčnieku arī uzrāda over-current. Idejas?
Pa tinumiem vienādi 5ohm, īsais itkā nau.
Es neesmu tāds pajolītis kā te forumā win80 fani un tamlīdzīgi izmetņi.
Moš vel paprasi vai es visas fāzes esmu pieslēdzis?
Tikai nekādā gadijumā neprasi motorplate un frekvenčnieka modeli!
Spec blyat, droši vien no kaukāda cirkaču kantora.
Lai nu kā, ja megaommetrs nav pieejams, ņem to pašu testeri, ar ko mērīji tinumu pretestības, pārslēdz uz maksimālo pretestības diapazonu (visbiežāk tas ir 2000 kOm vai 2 MOm) un pamēri pretestību starp tinumiem un korpusu. Ja pretestība ir bezgalīga, liela iespēja, ka motoram nekas nekait. Ja sāk lēkāt kādi cipari – nav īsti labi…
Loģiski ka frēze tiks pārbūvēta uz frekvenčnieku. Un nebūs nekādi itāļu makaroni, būs pāris detaļas – palaišanas slēdzis, e-stops, frekvenčnieks, relejs bremzei.
Motors jau vienreiz ir partīts un tas pārslēdzis mainīts, tas debīlais slēgums 1kārši kurās nost. Līdzīgs debīlisms bija blakus itāļu slīpmašīnai, saslēdzu 1kārši uz normālu motora ieslēgšanu un viss. Huļi vajag kaukādu “lēno palaišanu” aparātam kam nav paātrinoša pārnesuma, nekādu inertu skrituļu? Un strādā jau 2 gadus.
Es ar frekvenčnieku netaisos neko pārslēgt. Saslēdzu deltā un pieslēdzu frekvenčniekam.
Ir man testeri, ir…
Cena būšot 100€, trešdien gatavs.
Cukurielas speca nummurs 25959406.
Preses relīzes