Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Mr./Mrs. Positivus
tikai ja viņš ir misters Positivus tad kas būtu šeit Negtivus?
obivans, tokkra – jā tie ir vadošie 🙂 Š ad tad var noteikt arī taura diagnozi, bet ar to neaizraujas katrā topikā. 🙂
Liekas tie kas ir nobalsojuši par d_l, nav izlasījuši aptaujas virsrakstu – Notepad “Mr./Mrs. Positivus” ir… . Pozitīvs cilvēks nelieto lamuvārdus katrā teikumā, nenoniecina citus un nenorauj banu ik pāris nedēļas.
po hodu ģela
йа точно Ñ Ð²Ð°Ñ Ñ…Ñ€ÐµÐ½ÑŽ…
es te drusciit pieveersiisjos veesturei :>
savlaik bija taads milzu portaals cietnis.lv, kursj paarauga savlaik visadvanceetaakajaa it portaalaa latvijaa – boot.lv
savlaik tajaa portaalaa bija administrators VIL. man personiigi dzilji imponeejosjs cilveks ar bezgaliigu toleranci un pietiekosjaam zinaasjanaam. savlaik tiesji vinjsj izvirziija patiesiibaa bezgala pareizu teezi un vadmotiivu forumos – trolljus ir jaapaarvilina savaa pusee. inteligjenti trollji dajebkuraa forumaa perfekti paveic atsijaasjanas darbu. normaals trollis ir labaakais dajebkura foruma administraacijas paliigs. un jaa, es lepojos ar to, ka esmu bijis ieksj boot gadus septinjus trollja statusaa, pie kam, pirmais oficiaali nomineetais sjim titulam.
tagad par sjejieni… patiesiibaa mani ohrenjetj kaa paarsteidza peedeejais bans… shady, tiesji kur bija rupjiibas? jautaajums tev, jo tiesji tu, nehrena nedarot sjajaa vietnee, iepirdies bezteemaa un saskatiiji podzinju. diezgan nozjeelojami… esi sevi man pieraadiijis. liidz sjim uzskatiiju, ka pats advancetaakais “admins” ir sid…
karavaana rej, bet sunji iet taalaak.
ps. samurajs, ar saviem divdesmitciktur mandaatiem balsoju par TokRa. tas noziimee, ka mani iznjemt un manas balsis pieskaitiit ingai. es vinju paziistu pietiekosji ilgi, lai saprastu pozitiivo un negatiivo.
2) Adminiem vienreiz tak vajadzētu saprast, ka banot var plebejus. Patrīciešiem bans ir pilnīgi pofig un vienīgais iemesls kāpēc patrīcietis apklust bana laikā ir tas, ka viņš ir apskaities uz adminiem un nolemj uzlikt banu saitam. Bet gadās stipri pozitīvi cilvēki (rāpuļi), kas neapvainojas uz saitu un turpina postēt.
😀
DL
Ja tu vēlies kādam palīdzēt, tad palīdzi, bet tev nav tiesības kādu pazemot. Ja to nespēj, tad lūdzu – atrodi vietu, kur tev to ļauj.
Notepadā troļļi nav vajadzīgi un noraidu VIL teoriju.
Š o, tavu dubultkontu, bloķēju es – ja nu kādi jautājumi, nāksies vien pagaidīt to nedēļu, kas tev uzlikts.
Lai vai kā, jāpieņem, ka no cilvēku subjektivitātes arī šeit neizbēgt… tomēr, kā reiz stāstīja viens tiesībzinību pasniedzējs – likums ir jāskata pēc būtības, nevis pēc burta.
Ar to arī savu ieguldījumu offtopika veidošanā beidzu.[/spoil]
Bet, ja par tēmu – kā tur būs – vai tās drunk_lizard augstsirdīgi novēlētās balsis tiks pārskaitītas TokRa`i, vai paliks, kā ir?
nu neko, gaidām atgriešanos. 🙂
Protams, bieži vien viņš iespringst neauglīgās diskusijās par to, kurš sūkā vairāk (ff/opera,ob1-cilvēks/mudaks utml.), bet bieži vien tieši tās diskusijas man sagādā vislielāko prieku no noutpeda. Bet parasti tas ir tikai d_l viedoklsi, ko viņš aizstāvēs par katru savu sauso zvīņu. Vai ta plopesols ar ir nobanots ? Ob1 ? Provokators protams ir pie vainas, bet daudz labāki jau ar nav tie provocētie.
Viena lieta, kas man ļoti riebjas, ir tīra buļumēslu izplatīšana internetā. T.i. kad kāds stāsta, ka piemēram vienīgais veids, kā noformatēt disku ir ar WinXP install disku, un tad kaislīgi cīnās līdz pēdējai minūtei bez bana. Tas takš sapiš prātu kādam, kas tiešām par to neko nezin un ir uzgājis to topiku. Bet d_l ar tādiem ātri vien tiek galā. Parasti. Un tur tā verbālā diareja ir vajadzīga.
Mjā, es laikam dibenā lienu, bet tie ir mani divi santīmi.
Š is jau ir vismaz 10000000 viedoklis par viņu.. Varbūt dzertuve.lv titullapā pievienot tēmu ”par un ap drunk_lizard” ? 😀
nevertell
Sāksim ar portāla/foruma jēgu, kam tas vajadzīgs? Latviski (par jebkuru tēmu) ir sastopama maza informatīvā bāze. Tāpēc ir cilvēki, kuri cenšas veidot rakstus, lai cilvēkam, kam nav tik labas vai nav vispār svešvalodas zināšanas, varētu atrast sev ko noderīgu. Tā tad auditorija ir tā, kura neapmeklē vai maz lasa ārzemju saitus.
Forums – vieta kur apspriesties par dažādām neskaidrībām un rast risinājumu savai problēmai. Lielākā daļa lietotāju nespēj atrast paši risinājumu, jo nav tik advancēti, tādēļ ir pilnīgi loģiski, ka sastopamas “gudrākiem” pavisam elementāras lietas. Vai tādēļ ir jāpazemo šie cilvēki, kuri meklē palīdzību? Ne jau priekš gudrajiem prātiem tiek izveidots forums, bet gan tieši prieks tiem, kuriem tas ir nepieciešams. Pārējie brīvprātīgi
Cilvēkam var atbildēt kulturāli, censties paskaidrot, ja tomēr ne tev, ne pārējiem tas nesanāk, tad ieteikt griezties pēc palīdzības klātienē.
Vai tomēr tev šķiet labāk šādi: “Tu esi pēdējais lamers, mudaks! Tu tak neko nerubi, aizej *****. Un pa vidam pasviest kādu derīgi atbildi”
Tas ir normāli? Man šķiet, ka ne…
Es saprotu, ka konkrētais indivīds sevi pozicionē visās vietās kā dzēlīgu ķirzaku un nekautrējas veltīt apvanojumus visiem, kurus uzskata par dumjākiem, bet man pret tādu cilvēku cieņas nav. Iespējams, ka reālajā dzīvē viņš ir kautrīgas dabas vīrelis un māk pateikt gan paldies, gan lūdzu, bet šeit apliecina savus (kompleksus?) – nezinu, man tas īstenība arī neinteresē.
Mēs (adminisrācija) esam izvēlējušies redzēt savu projektu kā normālu vietu, kur nevalda katrā tēmā rupeklības un delfu komentāri, kurus neviens nelasa un nerediģē. Paši lietotāji nesen arī lūdza pievērsties šai problēmai, tas tika uzklausīts. Līdz šim viss tika laists savā vaļā, bet sāka aiziet pa traku – tā tas vairs nebūs.
Un, ja tu apmeklē kādu vietu un šeit uzturies, tad tev ir jāpieņem šīs vietas noteikumi. Ja to nespēj vai negrib izdarīt, tad nāksies šo vietu atstāt.
DL nav izņēmums un nekad nebūs. šeit netiks izveidota “troļļu” klase, kuriem kaut kādiem izredzētajiem tiks dota atļauja lamāt visus lietotājus – nu nebūs tā.
Paši bļaustaties, ka ārzemju forumi ir kvalitatīvāki, ka tur ir normāla sabiedrība, bet tā vietā ņemat un balsojat (+1) par to pašu slikto vidi, jo nevēlaties laikam neko mainīt.
Es diemžēl vēlos, arī pārējā administrācija un to palīgi – ceru uz modu modro aci arī turpmāk:)
Jaunzems
Varbūt uzstādu augstas prasības, bet skatos, ka nekur Latvijā ar to necīnās, tas šķiet nožēlojami, ka mēs paši graujam savu kultūru un nevienu neuztrauc latviešu darbi, grāmatas un informatīvā i-bāze.
Tev ir savs projekts (kā redzu tavā parakstā) – CTRL.lv, tad droši uzaicini DL un visus pārējos, ievieto saukli: “Nāc pie mums, ja būsi sliktāks – tiksi nolamāts!” un no tiesas vēlu veiksmi!
Preses relīzes