Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › MS office Professional Plus. [LV valodas problēma.]
Pirms dažām dienām bez bažām instalēju «MS office Professional Plus – 2010».
Vis bija kārtībā, taču pienāca tāds brīdis, ka vnk pazuda LV valoda.
[Bija iespējams iekš rakstīt LV valodā, bet gribēju izlabot tekstu un vnk tur ir tikai angļu valodā, franču un spāņu valodās, bet nav LV [
Pameklēju LV valodu tur, bet neatradu..
Zinu, ka vajadzētu MS valodas paku paņemt. – MS piedāvā pa maksu nopirkt, bet kā tas iespējams, ka tā vnk pazuda ? Man pirms dažām dienām vis darbojās un es mierīgi laboju tekstus un vis notika, nelīdu iekš konfigurācija..
Problēma jau tajā, ka tas jaunais 2010. gada MS ir tāds, ka es neko daudz nesaprotu
Ceru, ka sapratāt manu problēmu.
[Labots.]
Par PM runājot, kopš kura laika kautrīgajiem, toties pārgudrajiem e-žurnālistiem 😀 ir obligāts pienākums dežurēt un atbildēt katra viesa sāpei pēc iespējas ātrāk? 😀
Runājot par latvisko interfeisu… Laikam jau tā lieta man noderētu…
Tieši tas man būtu vajadzīgs..
Saproti, kad mēģinu izlabot tekstu, tur nav LV valodas, bet tikai citas valodas..
Rakstot jebkādu tekstu, neparāda, ka vispār tas ir nepareizs un neiekrāsojās teksts ar vilnīti..
Vakar vēl nebija tik traki, iekrāsojās vismaz tekts ko rakstu, bet šodien…
Tur jau tā problēma!
Pārējais vis strādā :).
Enīvej, ja gribi latviešu valodu – pērc paku. Tur viss ir iekšā – gan interfeiss, gan help, gan gramatikas ķērājs.
Var arī novilkt netā. Kur – tas, kā saka Dobelis – ir cits jautājums.
Es tak nelīdu iekš setingiem un neskatījos, kas tur darās,
jo tā pat zinu.
Paņēmu no TPB torrentu. [Microsoft OFFICE 2010 Pro Plus PRECRACKED]
Sk.
FileOptionsLanguage
Language –>
Kad uzpiedu uz tekta not installed, mani aizmeta uz šo lapu –>
Ja ir x64 versija, man var mēģināt palūgt caur PM “aizlienēt” to paku (svars: 300MB)
Ja ir x86 versija, tad jāmeklē pašam.
Vsp aizmirsu pateikt, ka šādu parādija arī:
Tur runa iet pa Proofing tools for Latvian. [Saka,ka neatrada..]
Preses relīzes